111004 strumpmanen och superhjältarna Författare av Dan och Lotta höjen. Bilder Ingela p Arrhenius. Strumpmannen är en superhjälte han redar folk.Nästan.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Fem goda vänner på äventyr De fem goda vännerna träffades varje dag och hittade på nya bus. Den här dagen hade myggan en idé. ”Jag vet, vi flyger till.
Advertisements

Berättande texter Kännetecken för berättande texter –
4a Lussar för pensionärer, i Stortorp och i Medborgarplatsen
Onsdagen den 29/ åkte klass 3A och 3B till Gamla Linköping.
Anne Frank Historia.
Elsa Beskow.
När Ella fick plaströr i öronen
Äventyr i sjumilaskogen
Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.
Författare Josefin Berntsson År 2013
En snöskottares dagbok… …eller visst är livet underbart!
Brukarnas perspektiv: KUNSKAP/INFORMATION
Samtala om böcker.
Sagan om Piffy.
Bildspel om konstnären
Ronja och Bojj på äventyr av Moa Eliasson och Marcus Mäkele.
Frågor på ytan, under ytan och på djupet
Hans och Greta.
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
En dag när blue och hans flickvän skulle gå till kung fu winners så kom det en ninja ut ur dörren.
Svenska som andraspråk
För intelligenta kvinnor Ett gift par åkte under ett veckoslut bort tíll en sjö, där man kunde fiska.
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
Ett Brott Är Ett Brott... Av Lovisa Wirdemo.
Fladdermöss Av Bengt-Erik Engholm Fladdermöss finns överallt men de är hemliga och spännande. Det finns superhjältar som klär ut sig till fladdermöss.
MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.
® BrucElvis Gå vidare genom att klicka på musen !
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Kirik Viking.
Det va en gång en katt och hund del 1
Sagan om björnen.
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Minna Hedberg Hjort och Melwin Eklund
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Lätta fakta om bin, humlor och getingar
Barnens sagor.
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och.
Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil
Tomtefar Det var en gång en tomtefamilj. Det var bara 2 dagar kvar till julafton. Nissarna slår in många paket för alla ska få minst ett paket. Nissarna.
De försvunna monstret Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom.
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
Super katten Jack del 2 Får en vän. Super katten Jack är en snäll katt som hjälper världen men han har ingen vän det tycker han är tråkit.
Reportern Frågor på raderna Frågor mellan raderna
Det var en gong två barn de ena barnet hete Molly och det andra barnet hete Sofia.
Jordens försvunna skatter
Det va en gong två barn som heter Rullen och bullen dom bodde oss sin farmor bredvid mörka skogen.
Det var en gång en man som  inte var nöjd med sitt redskap.
Det var en gång en kille som hette Albert. Han var 1000 år. Han bor på Habbo planeten. Alla är snälla. Dom äter utomjordiska grisar.
Så firade vi födelsedagar förr.
SIM TEAM.
Rikki Tikki Tavi Denna boken handlar om Rikki-Tikki som är en mungo. En dag spolades han bort från sina föräldrar. Och vaknade upp nerbäddad i bomull.
Det var en gång en drake som hette Nidaros
De/dem eller dom?.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Vi kom tvåa och trea efter tuffa matcher mot Lindome men Vilma var lika glad i alla fall… Snickarcupen.
Den magiska dörren.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Den magiska dörren.
Ärtan på Prinsessan Av Embla Björk.
Det va en gång en katt och hund del 1
London- Resan Dag:1 Idag när vi kom till flygplatsen gick vi och åt. När vi skulle checka in stängde de framför ögonen på oss och vägrade öppna, fast.
Den magiska dörren.
Det var en gong 2 barn som hete Alexandra och Tilda.
Huvudsats och bisats– att bygga meningar
Kajsa och mormor i Danmark av Cajsa och Hannes. Det var en fin sommardag. Kajsa skulle gå ut och sälja kolor på torget.
Simhallen När, vem, vad, var Rubrik
Hej, jag heter Karam och jag ska berätta om en bok som jag har läst.
Lukasevangeliet 9 Mat åt fem tusen Apostlarna kom tillbaka och berättade för Jesus om allt de hade gjort. Han tog dem med sig och drog sig undan till en.
Medeltiden –den mörka tiden?
Presentationens avskrift:

strumpmanen och superhjältarna Författare av Dan och Lotta höjen. Bilder Ingela p Arrhenius. Strumpmannen är en superhjälte han redar folk.Nästan på slutet så träffade strumpmannen alla superhjältar. Den var bra. För att den är long och han hjälper folk och han är superhjälte.

kasper får ny tränare. Författare Jörn Jensen. Bilder jon anheimseter. kasper fick en ny tränare han hete Bosse han var elak han va arj doms andra tränare som hade rest bort va Snell. Sen kom den snälla tränaren tillbaka. Den var sådär bra.

11101 Palle på cirkus Författare Jörn Jensen Bilder Claus bigum. Den var tråkig. På cirkusen så skulle Palles pappa rida hest. Och på början så var det två manar som kasta ut en Kvina. 

spinkis och blixten Författare Lasse Anrell. Matti lapp. Den var bra på slutet så mötte dom BP och dom van med 3-2 :).

Monstret från den blå planeten Författare Cornelia Funke bilder Cornelia Funke. På början så va det en grön drake som såg en bus busen åkte genom klippor sen så var det ett stor sten i vägen så dom kunde inte köra. Den var bra för att det var monster i den och trolkren som ville ha guld så fik han asa mycket guld.

Spinkis och Katta Förfatare Lasse Anrell bild Mati Lepp. spela folbool så kom en tjej med i laget så tyckte dom att hon var dålig men så van dom för att hon hopa in i laget. Den var bra för att jag spelar fotbool och det gode dom me.

Rolf och hunden Text och bild Rune Fleischer. Rolf skulle passa en hunden. hussen hete bob. Det var inte Rolf som gick ut med Fido det var Fido som gick ut med Rolf. Den var rolig och bra.

Monster finns! text Anna Jansson bilder Mimmi Tollerup. Det var monster under Alex säng då ropade han till pappa så pappa kom då försvann förutom en hans katt. Den var inte bra.

Agent jack stalwart Bild jan Bielecki. Text av Maggie Andersson. Det var en tjuv som stal måna lisa en agent jack kom och skulle ta tillbaka måna lisa och han fick tillbaka måna lisa och sen så gick dom till kontoren då pratade han i en telefon du viste dom att han var tjuven. Den var bra för det var äxen.

Taynkma författare jan kjaer. Bildmerlin p.mann. Boken handlar om en kile som heter koto som ska reda sin familj att bo kvar. Och han som ägde det stlet sa till dom att vlyta bara för att det kommer någon annan dit och för attbo kvar så måste dom betala 300 $ dålar. Den va gete bra för att han slog mycke och va spenande.

Tynikma Författare jan kjaer och bild merlin p.mann. Först så kom det nåra konstia råtor. som skulle hoppa på koto men Koto gjorde nån sköld så dom flög iväg.men sen när sölden tog slut. så kasta han upp en kniv så det kom ner vaten då skrek koto hjälp mesterr Gecko radade han. Den va bra.

Taynikma den hemliga arenan. Författare Jan Kjaer. Bild Merlin P.Mann. Det va att Mester Gecko viste att det fans en hemlig arena som han skulle visa Koto och Monte, Artan Skulle få se den och Gecko sa att den va stengd och då sa Monto varför va den stengd och vem låste den då sa Gecko att det va han. Men när dom kom in så va det en guld staty som va där ine. Och Gecko behövde hjälp av artan var att den ska funka. Den va assa grym.