Vi kom tvåa och trea efter tuffa matcher mot Lindome men Vilma var lika glad i alla fall… Snickarcupen.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Fem goda vänner på äventyr De fem goda vännerna träffades varje dag och hittade på nya bus. Den här dagen hade myggan en idé. ”Jag vet, vi flyger till.
Berättande texter Kännetecken för berättande texter –
Onsdagen den 29/ åkte klass 3A och 3B till Gamla Linköping.
Välkomna!.
Företagsskolan nIbland genomgår vårt företag förändringar. 3 lektioner nHär följer 3 lektioner som hjälper dig att överleva.
När Ella fick plaströr i öronen
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Äventyr i sjumilaskogen
Solen Solen är en stjärna..
Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.
Författare Josefin Berntsson År 2013
Sagan om Piffy.
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Vi har startat upp vårt nya tema: Folk och rövare i Kamomilla stad
Karlsson på taket av Kristine och Simon.
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Pronomen.
Skottövning Spel Dribblingsövning Nickövning Två måls spel
Åk 9 - året då det händer -.
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
I detta shoppingcenter hade kvinnorna en möjlighet att välja en make bland olika män.....
Den globala & trygga företagsskolan n Ibland genomgår vårt företag förändringar n Här följer 3 lektioner som hjälper dig att överleva…
Ett Brott Är Ett Brott... Av Lovisa Wirdemo.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Jämställdhet i hemmet! Pappan jobbar. Mamman är hemma med barnen.
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt.
Som vanligt tog vi oss en titt i kylen sent igår kväll.
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa
Cypern Anders kom till finalen i aktiespararnas golftävling och i november bar det dit.
Så firade vi födelsedagar förr.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
SIM TEAM.
Den magiska dörren.
DEN MAGISKA DÖRREN.
strumpmanen och superhjältarna Författare av Dan och Lotta höjen. Bilder Ingela p Arrhenius. Strumpmannen är en superhjälte han redar folk.Nästan.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Etik och moral Vad är rätt och fel?.
7 april 2013 golfstugan KIK P00 Spelarmöte. Säsongsplanering  Försäsong  Träning Alsike 2/3 ggr veckan  Träningsmatcher pågår  Vår/höstsäsong  Träning.
MAKTLEKAR.
LEDTRÅD: Hans namn betyder guld och sådana bollar har han många!
BESÖKET PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN VI HAR VARIT PÅ STUDIEBESÖK PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN. ÅTERVINNINGSCENTRALEN ÄR EN SOPTIPP DÄR MAN KAN SLÄNGA SKRÄP SOM.
Utkik Historia: s , Frihetstiden
F- 94 Oj…. Vad dom växer upp snabbt!!. Trekanten-cup var vår första resa utanför kommungränsen…
Föräldramöte 4 maj 2015 Ledare och spelare Vad satsar vi på Vad har vi gjort säsong Vad händer nästa säsong Seriespel information.
Säsongen Närvaro 2015 Laget har samlats 71 gånger från 1 mars – 20 okt. Vi har haft en närvaro över 85 % vilket är kanonbra. Högst närvaro hade.
Föräldramöte Varmt Välkomna!. Agenda Läget i truppen Säsongen som gått Ekonomi ÖSK-loppet Resultat spelarenkät Nästa säsong Övrigt.
Luleå Sportklubb F-04, 2014 LSK F04 Föräldramöte Micke, Thomas.
Skott 10 meter, eller längre. Öva: Ta några meters ansats och försök att skjuta bollen, så att den flyger i luften. Uppgift: Visa en vuxen att du kan skjuta.
Verksamhetsberättelse P-93. P- 93 Säsongen 05/06 Så här i handbollssäsongen sista andetag har vi endast ute träning och Eken Cup kvar. Säsongen har varit.
TACK! Vill rikta ett STORT tack från mig och Annika för den fina julklappen! Jag vill också rikta ett TACK till er föräldrar som under säsongen 2016.
Föräldramöte
Jämställdhet Vad är det?.
Välkommen till föräldramöte för SSK P
Jämställdhet Vad är det?.
Telge Sibk F06/07 16/17.
Ett bild och text repotage
AGENDA Program 09:30 – 10:00 Incheckning och info
KICK OFF P-96!!! Hej alla barn o föräldrar! Nu har vi haft sista gemensamma träningen innan sommar uppehållet.
Spelare: P11, F11/10/09 Tränare: Spelare i P04, F03/04
Välkomna till föräldramöte F
IFK Fjärås F03 15 Tjejer med attityd.
BOLLA & TRIXA… BÖRJA MED ATT STUDSAR MELLAN VARJE TILLSLAG. NÄR NI KAN GÖRA 10 PÅ RAKEN, SÅ FÖRSÖKER NI BOLLA UTAN STUDS MELLAN TILLSLAG… LIGG PÅ GRÄSET,
Presentationens avskrift:

Vi kom tvåa och trea efter tuffa matcher mot Lindome men Vilma var lika glad i alla fall… Snickarcupen

Det bjöds på fantastisk mat av våra två bambagubbar… Även där hade vi tur med vädret eller kanske berodde det på att vi skötte oss så bra under vistelsen i ”Gudshus” Vi fick smaka på säsongens första jordgubbar i alla fall vissa av oss Lördags kvällen avslutades med en fem kamp där vi alla kunde visa våra olika fotbolls talanger Träningsläger - Bor

I seriespelet förlorade vi bara ett fåtal matcher och under hösten snurrade vi dessutom upp motspelarna med vårt nya spelsystem. Seriespel

Blåsig och kallt men vi vann en grym kämpamatch mot stockholmslaget. Vart tog Lisas pengar vägen? Vart tog Carolines overall byxor vägen? Vem raggade up de norska killarna? Diskot som försvann alla såg fram emot diskot på kvällen men ingen var där. Istället låg vi och tryckte 10 pers på två luftmadrasser och tittade på fotbolls VM. Under cupens andra dag var det även nära att Ulrika slarvade bort våran medicin väska. Ö-Bollen

Årets roligaste cupmatch mellan LIF och LIF. Har aldrig sett så många skratt när vi missat en målchans. Fantastiskt väder och bad med coola killar som vanligt. Sandared lärde oss en läxa och vi lärde killarna en… Åter igen hade vi med bamba pappor som anordnade en härlig meny. Det var väldigt varmt att spela boll och kön till vattenhinken för att doppa huvudet var ständigt lång. Vi hade återigen en fantastisk hejaklack som till och med hade med sig ett eget tält Vi kunde även köpa häftiga märken till ”crocsen” fanns på nästan alla fotbollslag såg någon om ÖIS fanns med?? Åsa Cupen

Sofie, Lisa och Dick lärde landslaget hur man fångar en boll… Målvaktsträning

Årets största match prestige mässigt gick av stapeln på Landevis gräs då vi mötte mammorna. Trots att morsorna gjorde flest mål förlorade dom matchen. Det gäller ju att sätta baljorna i rätt bur. Deras taktik att sätta en nybliven mamma i mål som måste springa iväg mitt under match och ge den lilla mat kanske inte var så bra. Kanske dom byter taktik nästa gång OM dom vågar möta tjejerna igen? Nästa år har mammorna hotat med träna. Mammamatchen

Under fotbollens dag fick Nora försvara 99 orna i snabbast i klubben med stor framgång. Det delades även ut flitpris till Emmy, Caroline och Nora vilka tre får det nästa år?? Fick även äran att under september månad städa i klubbhuset undrar om Mamma och Pappa vet hur energiska ni var då eller städas det lika bra hemma? Efter årets sista ute match fikade vi upp resten av kakorna och kastade vatten ballonger på Tommy och Dick det var roligt! Diverse

Regent öste ner och alla svettades runt backarundan utan Emmy och Linda som vilade sig inför matchen… Träningsläger - Hemma

Nora fick inte sätta bollen i krysset men hon gjorde det ändå medan Bergeus inte släppte någon spelare förbi sig… Inter Sport Cup

Lisa valdes av sina medspelare till årets kompis Årets kompis