NRG Bluewater WindNRG Bluewater Wind har föreslagit en vindpark 2,1 km utanför Delawares kust som förväntas försörja 100,000 hushåll med energi.Delmarva.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Kroksjön är en by sydväst om skellefteå.
Advertisements

Dubai "En annan värld".
Målvakter Detta talar för Tre Kronor Detta talar för Tre Kronor Detta talar emot Tre Kronor Detta talar emot Tre Kronor Performance-analyserIndividuella.
Geografi Henrik Carlsson.
Vindkraft i Norrköpings kommun
~ Den första mobiltelefonen ~
Patientenkät sommaren -13
Hur lång tid tar det att räkna till en miljon?
INFORMATIONSTRÄFF 19/
Hastighetens påverkan på koldioxidutsläppen
Vill du bli ett energigeni?
Enhetschef Fastighetsutveckling
Grekland bestod av flera små riken/stater
Ledarutveckling över gränserna 2012/2013
För drygt 30 år sedan - i mitten av 70-talet - kostade sjukvården i USA och Sverige mest i världen som andel av BNP - ca 9 %.
Mellankrigstiden.
Läsfrämjande inom studieförbunden Kultur i Väst
Om samarbetet Syfte LRF och ICA arbetar tillsammans för att möta konsumenternas efterfrågan på mat producerad av svenska råvaror samt tydliggöra de mervärden.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Befolkningsgeografi För cirka år sedan fanns de första människorna av arten Homo sapiens, de levde i Östafrika. Idag lever över 6,5 miljarder människor,
Hur nå ut till företag ? Fred Nordström.
Kulturförvaltningens verksamhet
Det glada 20-talet Efter första världskriget var människorna i Europa positiva till framtiden. Man trodde att det aldrig skulle bli några mer krig.
Välkommen. MyShoppingGenie Tjäna Pengar Online? Är du redo att på allvar börja.
Plan- Bygg och Bostadsdagar november 2012
Den här presentationen går igenom hur energin, klimatet och tillväxten hänger ihop. Den beskriver hur utsläppen globalt sett har ökat kraftigt de senaste.
Belysning Sjöglimtens Samfällighet
Levnadsvillkor och resursfördelning
INFORMATIONSTRÄFF 2/
ARKISTOLAITOS Arkivverket Projekt för förnyelse av webbplatsen.
USA fram till frihetskriget.
Tjänstemän Arbetsbrist Trygghetsrådet TRR Trygghetsrådet.
FOLKRÖRELSER På 1800-talet.
Ett tema om befolkningen i världen
Ränta och inflation Företagen Ränta Konsumenter
Ränta och inflation Företagen Konsumenter Ränta
EU-ambassadörsuppdrag Monza Italien 19 maj 2010 Marie Nygårds & Jeanette Bohman.
Av: Simon och Jonatan.
Figur 2 Antalet konkurser i Lunds kommun
Arbetslös.
Båraryd-Hestra fiberförening
Better-Living Global Marketing Ltd
Hybriddrivsystem för miljöfordon
Handel i världen - varför då?
Elmarknadens vinnare och förlorare Medial debatt vintern FERA 16 februari 2011 Per Forsling.
Procent.
Seminarium Arbetsmarknadspolitik för utveckling och välfärd Palaestra nedre, Universitetsplatsen i Lund Arbetsmarknadspolitik för utveckling.
Ekvationer Det är inte så svårt?.
Mobilens utveckling Det började med att den italienska uppfinnaren Guglielmo Marconi lyckades föra över röster via radio. Efter det tog det inte länge.
Projekt ELIMINATE Insamlingskampanj. Vår andra möjlighet att förändra historien.
Kina ett U-land? Enorm ekonomisk utveckling, risk att man ser ner på Kina som en kommunistisk diktatur. Stora problem... Men samtidigt måste vi inse att.
Styrelsens presentation Beslut om stöd 2. Möjligheter att framskrida fortare 3. Prioritering av vem som får stöd 4. Vad händer nu.
Vi ger liv åt historien och en bild av idag - vi gör 2000-talets ”Gods och Gårdar”!
Italien Fakta om italien.
Invandringen i Finland
Tredje världskrig Hur kan ett tredje världskrig uppstå och vart kommer Sverige stå? Ellen, Julia, Leo och John.
Innovationsperiod för Arbesko. Företaget utvecklar mängder av tekniska innovationer som på olika sätt märks i deras skor. Först i Europa med.
Fiber är så mycket mer än bara snabbt internet…
Så här mycket mark behövs för att tillgodose Sveriges import  Bomull1 600 km 2  Soja1 600 km 2  Kaffe1 300 km 2  Brasilianskt nötkött1 100 km 2  Etanol.
Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. I Halland finns ca fastigheter som är större än 2 hektar. Knappt av dem är bebyggda. Vi är.
Confidentiality notice / Copyright notice Siemens Wind Power.
Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. Bakgrund Under 1940-talet gavs bokserien ”Gods och Gårdar” ut i hela Sverige. För Halland kom den senaste.
Spara kvittot! När du handlar en vara av ett företag/butik har du alltid rätt att få ett kvitto. Erbjuder ett företag/butik inte ut kvitto riskerar man.
Välkomna till medlemsmöte med Södra Nordanvägens Samfällighetsförening Södra Nordanvägens Samfällighetsförening.
Avfall och Återvinning Av Simon B, Calle, William och Gillis.
Erbjuder sina kunder att; Fokusera på sin kärnverksamhet Expandera med flexibel tillverkningskapacitet Sänka sina tillverknings kostnader Frigöra bundet.
Luftballonger de första flygfarkosterna av européer var varmluftballonger som utvecklades på 1700-talet. Som sen utvecklades till vätgasballonger i slutet.
Nacka Yrkesvux 2010 Skolverket startade yrkesvux med statliga medel 2010 Nacka har erbjudit yrkesvux sedan 2005 Alla Nackaelever får läsa alla yrkesprogram.
Vad händer i kretsloppet?
Du ska kunna ge exempel på de nationella minoritetsspråken. LGR-11
Presentationens avskrift:

NRG Bluewater WindNRG Bluewater Wind har föreslagit en vindpark 2,1 km utanför Delawares kust som förväntas försörja 100,000 hushåll med energi.Delmarva Power har gått med på att köpa 200 megawatt ström från vindparken. Bluewater Wind har beställt realistiska bilder för att simulera hur vindparken skulle se ut ifrån stranden, det kan du se på bilder ovanför.Delmarva Power

Garden State Offshore EnergyGarden State Offshore Energy är ett samföretag som ägs av PSEG Renewable Generation och Deepwater Wind. New Jerseys styrelse för allmännyttiga företag utnämnde GSOE 2008 till det vinnande företaget som fick bygga en vindpark utanför New Jerseys kust. GSOEs föreslagna projekt ska producera upp till 350 megawatt 26km utanför södra Jerseys kust.Deestyrelse

Deepwater WindDeepwater Wind har blivit utvald för att utveckla en vindpark utanför Rhode Islands kust, precis utanför Bock Island, men projektet stötte på problem när styrelsen för allmännyttiga företag ogiltigförklarade kontraktet mellan Deepwater och National Grid, som är statens primära elbolag. Styrelsen hävdade att Deepwater hade gått med på att sälja elektricitet till National Grid för till ett för högt pris. Deepwater väntar nu på att en lag som föreslagits utav två av statens senatorer ska gå igenom, vilket skulle möjliggöra för dem att ingå avtalet utan styrelsens godkännande. Om vindparken byggs så hävdar Deepwater att deras vindpark skulle kunna stå för så mycket som 15% av Rhode Islands energiförsörjning. Deepwater

Titans vindprojekt är en planerad 5,050 megawatt vindpark i södra Dakota som kommer bli en av världens största vindparker när den är färdigbyggd. Vindparken är byggd av Clipper Windpower och BP Alternative Energy och den första delen av projektet stod klar 2009, de med 25 megawatt kapacitet. När den färdiga vindparken drivs med sin fulla kapacitet kommer den att kunna producera mer elektricitet än vad som behövs för att försörja alla hushåll i södra Dakota.5,050 megawattClipper Windpower

16 mil norr om Los Angeles har Tehachapi passet varit en plats för vinkraftsutveckling sedan 80-talet. Southern California Edison Påbörjade ett projekt för att förnya Tehachapi under Projektet förväntades vara färdigt 2013 och då skulle vindparken ha en kapacitet på 4,500 megawatt, vilket skulle betyda att det var den största vindparken i USA (fram tills Titan projektet blir kart).Tehachapi passet Southern California Edisonförväntades vara färdigt 2013 Titan projektet

Midwest Wind EnergyMidwest Wind Energy Har föreslagit en 2000 megawatts vindpark iBanner County, Nebraska. Den stora vindparken skulle bli Nebraskas största, men skulle också ta ett decennium att bygga klart. Projektet kostar 60 miljoner dollar och skulle skapa tusentals jobb inom byggbranchen och ca 100 permanenta anställningar. Projektet gjordes så stort just för att uppmuntra en uppgradering av områdets elnät.Banner County, Nebraska.

Första fasen av Horizon Wind Energys vindpark, Meadow Lake, i Indiana lanserades 2009 med en produktionskapacitet på nästan 200 megawatt. Den andra fasen, på nästan 100 megawatt, är just nu under konstruktion och ytterligare faser är planerade och förväntas påbörjas snart. Projektet skulle kunna nå 1,000 megawatt när det är helt färdigställt.Horizon Wind Energy