Unik Guide för elever Här får du lära dig hur du:  Loggar in i unikum  Ändrar i inställningar  Fyller i IUP inför utvecklingssamtal  Skriver i Bloggen.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Betygsregistrering Grundskola Grundsärskola 2013
Advertisements

Snabbguide och tips.
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Hur kan vi arbeta mot mobbning. eller Hur kan vi arbeta för vänskap
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
First Class Arken - Introduktionskurs
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
- En gemensam plattform för lärande för Katrineholms kommuns förskolor, grundskolor och gymnasieskolor.
Skapa ett video-CV på YouTube
SynerTrade: Användarguide för leverantörer
”Tidigare har läraren skrivit hur det har gått för mig i skolan som mamma och pappa fick läsa hemma. På utvecklingssamtalet har mest de vuxna pratat och.
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Skolstartspaketet Stats: snabbare, per år, pojke/flicka App för U
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
Gå in på vår medlems- och anmälningssida Gå in på Hovsta IF hemsida Klicka på medlemsanmälan eller aktivitetsanmälan En sida med en länk.
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
Informationssökning & Källkritik
E-post juni 2013.
Betaltjänster E-legitimation Juni 2013.
Manual: Att skapa en ny händelse (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Ydreskolan och Hestraskolan
Manual: Att lägga in en nyhet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Logga in i Cambro Efter att du har aktiverat ditt CAS-id kan du logga in i Cambro. Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst.
Information till IT-designs programstudenter
Nya utvecklingssamtal
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Sundsbroskolans IUP Individuell utvecklingsplan
Läs först igenom hela presentationen Sedan kan du klicka på länken nedan så kommer du till unikums login-sida Fylla i omdömen i Unikum En presentation.
Lathund för Vårdnadshavare
IUP Karin Wennbo Bilderna är från flickr
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
- Gå till adressen kronoby
Logga in i Cambro Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst upp i högra hörnet.
Manual: Att skapa ett nytt forum och att kommentera i forumet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Vårdnadshavarinloggning Tallkrogens skola
Elevledda utvecklingssamtal
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Unik Guide för föräldrar
Gymnasievalet på internet
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Lathund Unionen PFS på Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: Här loggar du in med det användarnamn.
Individuella Utvecklingsplaner på Stordammen
Manual Offentliga jobb Chefer HR-funktion Version 1.0
Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och.
Manual: Att byta lösenord. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Fjordskolans förväntningar på elever och föräldrar
Distansuppgift Klass 7 v ”Bilden av mig själv”
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Mål, kunskapskrav och LGR-11
Caroline Hansson, Pilbäckskolan
Uppstart iPad Höörs kommun.
Exempel på skriftligt omdöme
Föräldramöte för år 5 Ht-15 En skola för alla.  Presentation av personal  Edwise  Utvecklingssamtal  Fritids  Regler  Kraft  Råd och stöd  Övrigt.
Kommunikationspass Jag heter
Lathund för SSIK ledare gällande tidsbokning på Donsövallen För att kunna använda ljuset på Donsövallen så behövs det en ljustagg samt att aktiviteten.
Bedömning och betygsättning
Föräldramöte 2016/17 Varmt välkomna!.
Information till dig på grundskolan om
LATHUND BLODOMLOPPET 2017 Gå in på
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Funkisportalen En liten guide.
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Presentationens avskrift:

Unik Guide för elever Här får du lära dig hur du:  Loggar in i unikum  Ändrar i inställningar  Fyller i IUP inför utvecklingssamtal  Skriver i Bloggen

Logga in via: Ditt användarnamn och lösen får du av din lärare eller på din mejl Har du glömt ditt lösen klickar du här, skriver i din mailadress så får du ett nytt via mailen

På din startsida hittar du alla dina relationer och dina inställningar Under fliken inställningar kan du byta lösenord, skriva en presentation, lägga in nytt foto, byta temabilden och fylla i uppgifter om dig som du vill att andra ska se.

Här fyller du i nytt lösen minst sex tecken, och minst en siffra Glöm inte spara Här skriver du en kort presentation Här lägger du in foto. 128 pixlar högt, 96 brett är bra proportioner Här väljer du temabild Här fyller du i de uppgifter om dig du vill visa

Knappförklaringar  Tar dig till din startsida  Alla mål du nånsin haft  IUP:n som fylls i inför samtalet  Här kan du göra inlägg om mål

Fylla i IUP:n inför samtal Här fyller du i tankar om dig och din skola Denna sidan handlar om hur du är mot andra och tar ansvar för ditt lärande Här finns de skriftliga omdömena, här skriver du hur du tycker det går i de olika ämnena Här är dina tidigare IUP:er i IUP-arkivet. Här formulerar ni dina nya mål som ni tillsammans kommer överrens om på damtalet

Så här ser om mig sidan ut Alla rutor med E=elev kan du fylla i Här rangordnar du hur bra du tycker påståendena till vänster stämmer på dig. Glöm inte spara innan du lämnar sidan Tänk på att svara så ärligt du kan. Skriv inte känsliga saker, spar dom till mötet. Här kan vårdnadshavare och mentor kommentera

Mitt lärande beskriver hur väl du når målen i de olika ämnena Här beskriver du hur du tycker det går i ämnet bild. Läraren skriver hur du nätt målen du arbetat med under terminen Dina föräldrar kan läsa och kommentera här Psst….glöm inte… Här hittar du målen från kursplanerna som är i fokus

Blogga, informera I Bloggen kan du skriva meddelanden eller frågor till din mentor, lärarna eller dina föräldrar Du kan välja om du vill spara ditt utkast eller publicera direkt I klassbloggen kan du läsa klassinformation som läraren lägger ut och kommentera den. Klicka bara på inlägget så får du upp kommentarsrutan Du kan välja vem som ska kunna läsa dina inlägg här