Humleposten december 2011 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
AKTIESPARARNA ÖSTERSUND Presentation
Advertisements

Välkomna på information om gymnasievalet!
Talföljder formler och summor
Nu rullar vi upp ärmarna, spottar i händerna och kör stenhårt.
IPad grundkurs.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Månadsbrev oktober 2013 Måsen
Hög konsumtion = mycket avfall!
Motioner Brf Kumlet18 Maj 2011, årsstämma. Datum2 Motioner K42 Tersmeden-Lundquist • Nr 1. Vill återinföra teknisk-förvaltare för hela Kumlet18. Motivering:
God Jul ? Du behöver inte vänta till Jul….
Humleposten maj 2012 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Våra fönster Nu är målaren igång och snickarna dyker upp under andra halvan av juni för utbyte.
Att välja till gymnasieskolan ………är en process som pågår……
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
Nr 79 / Februari 2013 TAPPEN - Brf Vintunnans medlemsblad GULA HUSET Vi kommer nu att göra tillgängligheten till samlingslokal, solarium och bastu enklare.
Humleinfo vår 2009 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i.
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Bakgrund Grupplivförsäkring för pensionärer har funnits i drygt 25 år och gjort nytta för många kunder. En grupplivförsäkring är en riskförsäkring. En.
Samfälligheten Nattsländan, årsmöte Nya parkeringsplatser (1) Varför Det är trångt på parkeringarna, speciellt i den södra delen Här har man.
Välkommen till Rådslagsseminariet Program 10:00Invigning, Pelle Pellby, kommunalråd Marks kommun, Clas Västerteg, riksdagsman och vice ordf. Miljö- och.
Våra barns skolmiljö: Omfattar allt ifrån trafikmiljö till miljön i klassrummen. Det kan gälla alltifrån övergångsställen till hur stora elevgrupperna.
Videokonsultation med medborgare
Humleinfo Sommar 2009 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.
Några bilder som hjälper oss att minnas vad som hänt.
Rapportskrivning – rep.
Utlandsstudier för I:are
Välkomna på information om gymnasievalet!.  Valet görs på  I januari får alla elever i åk 9 inloggningsuppgifter.
KALLELSE! Samtliga medlemmar i bostadsrätts- föreningen Stapelbädden 7 kallas härmed till extra stämma avseende lokalen f d Dagcentret. Dag: Torsdagen.
Föräldramöte P Inför säsongen 2011/2012.
Boo FF vill tacka er för året som gått och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu.
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Fiber till hemmet. Agenda Presentera dagsläget Vad har vi gjort sedan sist Valet av nätbyggare Vem vi valt och varför Insatser och Fiber bonus Tidsplan.
Kandidatuppsats VT14 Kursledare: Lotta Hallberg och Karl Wahlin
Välkomna till föräldramöte för klass 4C
Göteborgsregionens kommunalförbund: Ale|Alingsås|Göteborg|Härryda|Kungsbacka|Kungälv|Lerum|LillaEdet|Mölndal|Partille|Stenungsund|Tjörn|Öckerö Behöriga,
Spara pengar! Några ekonomitips. Spara varje dag Du kan spara många sköna slantar om du tar med lunch hemifrån till jobbet eller skolan.Att äta ute varje.
Vad är avfall och hur ska vi hantera det?
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Extrastämma för att konfirmera stadgeändring 25 januari kl i föreningslokalen Dagordning § 1 Stämmans öppnande § 2Val av ordförande vid stämman.
Balkongprojekt 2015 Brf Skutskepparen 52.
Sektorn för Socialtjänst
Tiden är kort. Presentation av eventuellt nya deltagare Förra minnesanteckningarna Sammanställningen från Workshopen Hur fortsätter vi? Nästa möte Workshop.
Privat pensionssparande
Humleinfo Februari 2010 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.
Betalningar 2013 För Samfällighetsföreningen Humlen Styrelsen
AGENDA Järfälla IBK föräldramöte P01 Röd 22/ Planer inför säsongen och vad vi förväntar oss av killarna & föräldrarna Vem är vi? Ny tränare Nya killar.
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Att välja till gymnasieskolan Är en process som håller på……
ST inom FK Arbetsplatsfacket
Klimatförändringarna
Humleinfo Sep 2008 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i.
Arbetsdag i Deep Valley Välkommen till Micke o Åsa i Deep Valley för en arbetsdag, mat o Guitar Hero. Tanken är att vi alla ska hjälpas åt att göra diverse.
Humleposten februari 2012 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.
VÄLKOMNA.  Säsongen 2009 är P98 och P99 ett lag  Beslutet är baserat på antal barn i varje årskull  Vi är ”på pappret” 23 barn  Inför nästa säsong:
Vårdkedjearbete för personer med förvärvad hjärnskada under 65 år
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
Garagegolv Varför Många garagegolv har gått sönder, det samlas vatten och det blir värre och värre Två golv har åtgärdats på prov, det har fungerat bra.
Rotarys Läkarbank 25-års verksamhet år Vad är Läkarbanken? Rotarys Läkarbank startades 1988 av journalisten Lars Braw. Är ett multidistrikt i Rotary.
Humleinfo Maj 2008 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i.
 Ledare  Aktiviteter  Träningar  Matcher / cuper  Kommunikation  Åtaganden  Inriktning – utmaningar  Frågor.
BESÖKET PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN VI HAR VARIT PÅ STUDIEBESÖK PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN. ÅTERVINNINGSCENTRALEN ÄR EN SOPTIPP DÄR MAN KAN SLÄNGA SKRÄP SOM.
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
Nr 44 (1//15) Innehåll i detta nummer: Styrelsen Ansvar- eget och föreningens Andrahandsuthyrning Källsortering Bridge Balkonggolv Trappstädning Elrenovering.
Idéstuga – samla en grupp med både nya och gamla medlemmar och ta tillsammans fram förslag på nya aktiviteter.
Lokalbokning i Office 365 Falkenbergs kommun
STÄDDAG! Söndagen den 19 juni kl är det dags för årets andra städdag. Nedan följer exempel på de arbetsuppgifter vi skall utföra. Samling sker på.
STÄDDAG! Dags för årets sista städdag! Söndagen den 16 oktober kl är det dags att ta itu med de återstående uppgifterna inför vintern. Samling sker.
Varifrån kommer alla sopor – och vad händer sedan?
Information från styrelsen Studio2
Presentationens avskrift:

Humleposten december 2011 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller Per i 115. Vid fel, ring Ordf. för ett OK att själv kontakta Electra för en tid för rep. som passar dig. Detta är viktigt för fakturakontrollen. Soprummet Sorteringen fungerar fortfarande perfekt och alla skall ha en stor eloge för en fin insats för vår miljö. En extra eloge till Kristofer som ser till att där är rent och snyggt. Tänk på att saker av metall eller plast som inte är en förpackning betraktas som grovsopor och färgpytsar lämnar du som farligt avfall på tippen. OBS! Grovsopor forslar var och en själv till tippen. Lågenergilampor: Var försiktig med dessa. OBS! Krossa inte lamporna, dom innehåller kvicksilver. Dom deponeras tillsammans med övriga glödlampor. Övrigt Nu har vi installerat en diskmaskin i föreningslokalen. Komplettering av glas och porslin har också gjorts. Nu behöver vi inte använda engångsmaterial längre och kan spara på miljön Bänkarna på lekplatsen skall renoveras. Vi kommer att byta ut träet. Estetiska rådet tittar på vad vi skall plantera på slänten vid gatan utmed de östra garagen. Under våren 2012 kommer målaren att se över våra fönster och åtgärda det som behövs.. God Jul och ett gott Nytt År!

FIXARDAGAR Vi samlas som vanligt kl Som alltid, allmän städning/lukning/räfsa löv och lite småreparationer. Runt 12 snåret grillar vi korv som vanligt. Fixardagar april 16 juni 25 augusti med kräftskiva 10 november SKRIV IN I KALENDERN REDAN NU! Nytt gräsklippargäng kommer att utses. Separat info om detta och övriga ansvarsområden kommer att skickas ut inom kort. OBS! Mellan fixardagarna går det alldeles utmärkt att gå ut och ta en dust med ogräset. Det hinner ta sig bra under tiden. Glöm inte att vi sparar upp emot kr/år genom att fixa själva. LITE AV VARJE Hemsidan Aktuell information hittar du på Användarnamn: BRF Humlegården. Lösen: 4222 Här bokar du, som de flesta redan känner till, lokalen och övernattningsrummet. Värmen Under veckan som gick skruvade vi upp värmen och vi hoppas att ingen fryser nu längre. Om så är fallet, kontakta Kristofer Lindof i 121:an. Ekonomi Föreningens största lån är nu räntesäkrat till 3,31 %,vilket ger oss ett bra utrymme i ekonomin ser ut att bli ett bra år för oss och det blir en bra peng över i kassakistan vilket känns bra inför framtida rep. Och underhåll. Nu i december lägger vi budgeten för 2012 och arbetet med att försköna och hålla fint i området fortsätter. Föreningsstämma 2012 års föreningsstämma kommer att äga rum Torsdagen den 26 april. Som vanligt bjuder vi på en vårbuffé med lämplig dryck därtill. VÄLKOMNA! Badrummen Ni som fortfarande har de gamla mattorna och brunnarna från 1987 då husen byggdes, bör se över materialen och få gjort en besiktning och ev. byta ut/renovera. Detta gäller även väggbeklädnaden. En del har redan drabbats av vattenskador p.g.a. detta med obehag och utlägg för självrisken på sin försäkring som följd.