Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

STÄDDAG! Söndagen den 19 juni kl 10.00 är det dags för årets andra städdag. Nedan följer exempel på de arbetsuppgifter vi skall utföra. Samling sker på.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "STÄDDAG! Söndagen den 19 juni kl 10.00 är det dags för årets andra städdag. Nedan följer exempel på de arbetsuppgifter vi skall utföra. Samling sker på."— Presentationens avskrift:

1 STÄDDAG! Söndagen den 19 juni kl är det dags för årets andra städdag. Nedan följer exempel på de arbetsuppgifter vi skall utföra. Samling sker på gården utanför 202/206, där vi kommer att få närmare informa-tion. Alla trädgårdsredskap tas ut från redskapsbodarna. Vi har en känsla av att alla redskap inte kommer ut i samband med städdagarna, så titta ordentligt i varje förråd. Förslag på aktiviteter - Plocka skräp Rensa ogräs Sopa gårdarna Plantera sommarblommor i krukor - Tvätta fönster på respektive trappavsats, där detta inte gjorts - Tvätta fönster i tvättstugorna Städa soprummet Sortera bort omärkta cyklar Cyklar som saknar uppgift om ägarens namn kommer att bortforslas! Allt trädgårdsavfall skall läggas bredvid tidningscontainern vid parkeringen på Ekensbergsvägen 21. Observera att inget skräp av annat slag tolereras i detta avfall! Föreningen kommer denna gång att anlita en firma för bortforsling av avfallet. Den här gången skall vi försöka ordna en mer överskådlig arbetsordning som alla kan följa genom att sätta upp tydlig information på varje gård. Vi avslutar som alltid vår städdag med grillning och gemenskap utmed Vi hälsar samtliga boende i Stapelbädden 7 välkomna till denna städdag! Brf Stapelbädden 7 Trädgårdsgruppen


Ladda ner ppt "STÄDDAG! Söndagen den 19 juni kl 10.00 är det dags för årets andra städdag. Nedan följer exempel på de arbetsuppgifter vi skall utföra. Samling sker på."

Liknande presentationer


Google-annonser