Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

STÄDDAG! Dags för årets sista städdag! Söndagen den 16 oktober kl 10.00 är det dags att ta itu med de återstående uppgifterna inför vintern. Samling sker.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "STÄDDAG! Dags för årets sista städdag! Söndagen den 16 oktober kl 10.00 är det dags att ta itu med de återstående uppgifterna inför vintern. Samling sker."— Presentationens avskrift:

1 STÄDDAG! Dags för årets sista städdag! Söndagen den 16 oktober kl är det dags att ta itu med de återstående uppgifterna inför vintern. Samling sker som vanligt på gården utanför 202/206, där vi kommer att få närmare information. Alla trädgårdsredskap tas ut från redskaps-bodarna. Vi har en känsla av att alla redskap inte kommer ut i sam-band med städdagarna, så titta ordentligt i varje förråd. - Plocka in trädgårdsmöbler och parasoller - Rensa ogräs i rabatter och runt kantstenar Rensa runt parkeringsplatsen vid 21:an Kratta löv Forsla bort de cyklar som ej hanns med under förra städdagen Allt trädgårdsavfall skall läggas bredvid tidningscontainern vid parke-ringen på Ekensbergsvägen 21. Observera att inget skräp av annat slag tolereras i detta avfall! Detta kommer via föreningens försorg att forslas bort efter utfört arbete. Vi avslutar som alltid vår städdag med grillning och glad samvaro vid grillplatsen utmed Vi hälsar samtliga boende i Stapelbädden 7 välkomna till denna städ-dag! Brf Stapelbädden 7 Styrelsen / Trädgårdsgruppen


Ladda ner ppt "STÄDDAG! Dags för årets sista städdag! Söndagen den 16 oktober kl 10.00 är det dags att ta itu med de återstående uppgifterna inför vintern. Samling sker."

Liknande presentationer


Google-annonser