Niklas Olsson Sps3d. Mina intressen Som ni säkert redan har sätt så brinner jag för golfen, därför tillbringar jag en hel del av min vakna tid på eller.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Introduktion till dagens övning
Advertisements

Anne Frank Historia.
Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått.
Författare Josefin Berntsson År 2013
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Karlsson på taket av Kristine och Simon.
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Välkommen till Handels- och administrationsprogrammet HA.
Att skriva en krönika Hur och vad.
Följ med Ann-Sofie på älgjakt. Här är jag Här är mitt pass idag.
Ta ställning Samarbeta Argumentera Respektera.
Barnanpassad utredning
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Svenska som andraspråk
Vi utvecklar människor. Människor utvecklar företag Utvärdering Projektledarutbildning, steg 2 Öppen utbildning Vt-2010 Utbildare: Jesper Olsson Plats:
Pronomen.
Släktskapsregeln för 6a
Hej på er alla!!! Nu har det gått ett år sen jag gjorde ett bildspel. Hade glömt nästan hur kul det är.
Åk 9 - året då det händer -.
MUNTLIG PRESENTATION Ni ska nu träna er i att förbereda och genomföra en muntlig framställning. Ert arbete kan egentligen handla om vad som helst men.
MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.
Muntligt Jag kan….
Presenterad av Susanne Jerkenstam
BILDSPEL OM FORNTIDEN! Vi i klass 3a har jobbat med forntiden under vårterminen Vi har arbetat med : STENÅLDERN: vapen, pinnbröd över öppen eld.
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.
Den uppsats ni är på väg att skriva skall en vacker dag presenteras muntligt. I betygskriterierna för Svenska C står det att eleven, skall använda sig.
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Ett ödesdigert misstag…
©storm.
presentationer som visas i dator
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
Hendia Syd AB Rickard.
Gumbalde GK 2 april 2010 Mentometer 15 deltagare varav 10 från arbetsgruppen.
Barnens egna ord om sin psykiska ohälsa
Anne Frank Historia.
Ett Riktigt Julkort.
Lär av detta ……. VARNING FARA Kör försiktigt !.
Riktad skrivning Hur tyckte att boken Alex Dogboy verkade utifrån det du hittills läst och fått veta? Motivera ditt svar. Skriv tills jag säger stopp,
Välkomna Föräldramöte EIF F01/ Sammanslagning av F01/02 Föräldramöte EIF F01/02 Bakgrund Förväntningar Dagsläget.
Vad kan man göra i Etikettstudion?
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Testbild…. Bild 10 testbild… Bild 11 testbild… Bild 12.
Bakgrund! Piteå kommun skall lägga om strukturen i det befintliga nätverket. Det kommer att gå från tre system som löper paralellt med varandra till ett.
Ungdomsråd i region Mitt. Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja.
Marcus berättar lite om sig själv
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa
 Jag gillar djur. Mina favoritdjur är: Kanin, Häst, Späckhuggare, Elefant och Giraff. Jag gillar Späckhuggare, Elefant och Giraff för att jag tycker.
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Sammanställning Enkät HT-2012 Antal svarande: 360/443 (81,6% svarsfrekvens)
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Ordkunskap Ord och begrepp som används för att uttrycka känslor, kunskaper och åsikter. Ords och begrepps nyanser och värdeladdning.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Luncha & lär! Tänka, tycka eller tro?.
SIM TEAM.
Den magiska dörren.
Kära vänner, Detta är mitt sista . Ni undrar säkert varför, men jag har tagit ett stort beslut. Fr.o.m. månadsskiftet så tar jag ett sabbatsår.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
1 Att vara gymnasielärare. Min skiss om ”egna förväntningar på läraryrket”.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Robins Presentation Min största hobby är fotboll :)
ANDRAGOGIK andragogi´k (bildning till grek. an \ ´r, genitiv andro´s '[vuxen] man', parallell med pedagogik), en i sen tid konstruerad benämning på undervisning.
Hej där allihopa!!! Så har då ännu ett år gått och ännu en jul står för dörren. Inte mycket till julstämning med grå och brun mark.
Vem är jag, Vem är du?.
Nu ska jag/vi jobba smartare. Hur gör man då?
HEJ! Nu ska jag visa en presentation som jag har gjort. Hoppas du gillar den :)
Börja och avsluta med tid
Lektionsupplägg Elevkommentarer Länkar och namn. Lektionens arbetsgång Uppvärmning Säger tal-eleven lägger och skriver Se talgestalter- eleven lägger,
Presentationens avskrift:

Niklas Olsson Sps3d

Mina intressen Som ni säkert redan har sätt så brinner jag för golfen, därför tillbringar jag en hel del av min vakna tid på eller runt om kring en golfbana Jag tycker att det är riktigt roligt att jobba på min lediga tid, så då blir det en del jobb ute på golfbanan i shoppen. Jag umgås även en hel del med mina kompisar. På helgerna kan det bli utgång ibland men inte särskilt ofta! Det var lite om min intressen det

Min familj! Min familj består av 3 personer Min Pappa (Lars ) Min Mamma (Marianne) Och sist men inte minst jag Sedan har jag en hel del kompisar och vissa av dom har jag känt i nästan hela mitt liv så dom kan snart räknas till familjen Klicka på texten ”Min familj!” så kommer ni vidare i bildspelet

Mina förväntningar på kursen Bli bättre på Power Point Lära mig mer om användbara program som man har nytta av i datorns värld Få mer kunskap om bild och ljud Få större inblick i den digitala världen klicka på högtalarna så kommer ni till sista sidan i mitt bildspel.

Nu är mitt bildspel slut! Ha det bra allihop som har sett mitt underbara bildspel. Om ni har några frågor eller liknande så är det bara att rycka tag i mig och fråga Peace out! /Olsson