Sofielundsskolans Ordningsregler

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Skräp i korridorer, snus i tak och på väggar?
Advertisements


1.Tar ansvar för skolans inredning och material så vi får en trivsam skola utan klotter, skadegörelse och nedskräpning. 2.Använder inte snus, tobak eller.
Vad gör livet så värdefullt?
Likabehandlingsplanen för Korsavadsskolan.
för Kyrktåsjö skola och fritidshem Läsåret
Välkommen till läsåret 2011/2012! Vi utbildar morgondagens världsmedborgare! Döderhults skolområde.
Välkommen till föräldrainformation åk 4-9
Skolans ordningsregler
Förskolan Matrisens Likabehandlingsplan
Förändringar i skolan En sammanfattning av de förändringar som påverkar er föräldrar Urban Åström Förvaltningschef BoU Lars Thorin Utvecklingsledare BoU.
Lika Behandlings Plan Verksamhetsåret 2012/2013
Mål och betygskriterier
1. Vad är en personuppgift?
Likabehandlingsplan och plan mot kränkande behandling
Skolklimat i Ekerö skolor Trender Inflytande och delaktighet.
Barnkonventionen Rätt att utvecklas som person
Välkommen till Förskolan Ekorren
Vi har en plan! Som grund för planen ligger aktuell lagstiftning där vi särskilt tittat på Skollagen (2010:800) i synnerhet 6 kap. och Diskrimineringslagen.
Redovisning av uppdrag ang
LIKABEHANDLINGSPLAN elever Rudboda skola
Likabehandlingsplan/plan mot kränkande behandling
Välkommen till föräldrainformation F-3
Sundsbroskolans IUP Individuell utvecklingsplan
Elevhälsan - nyckeln till goda resultat
Strömslundsskolans Värdegrund.
ORDNINGSREGLER FÖR SYLTESKOLAN 7-9.
Föräldramöte augusti 2014.
För Barnlyans förskola, Kyrktåsjö Läsåret
Jakobsgårdskolan ansvar - kunskap - självkänsla - framtid Lokal arbetsplan Prioriterade mål under året! Pedagogik i klassrummet För att uppnå.
Askersunds kommun
Föräldramöte Ht
Fair-play? Hur vi uppträder mot varandra & mot andra.
Skyldigheter och rättigheter i skolan
Alla i klassen ska trivas!
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Sammanställning Enkät HT-2012 Antal svarande: 360/443 (81,6% svarsfrekvens)
ARBETSRO I SKOLAN S:t Pers skola, december 2010
Lokal arbetsplan Hedlunda skola Kunskaper, utveckling och lärande Barnen/eleverna ska känna sig trygga, respekterade och ha demokratiska värderingar.
Nätmobbing/Cyberbullying
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Elevenkät Volgsjö skola År Höstterminen 2008.
Skolmiljö inflytande, stöd från lärare, mobbingförebyggande Skoljämförelser, 2012 (Ekebyhovsskolan åk 7, finns inte representerade. Ej heller Birkaskolan.
Resultat för utvalda frågor från LIV OCH HÄLSA UNG 2013 Uppsala län.
Spångas EHT-plan en elevhälsoplan efter de nya Allmänna råd för arbete med extra anpassningar, särskilt stöd och åtgärdsprogram.
Förväntansdokument Finnbacksskolan
Kvalitetsredovisning Resultat för grundskola 1 Kvalitetsredovisning för förskoleverksamhet och utbildning i Nacka kommun år 2007 Antagen av Utbildningsnämnden.
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Källor: Lag SFS 2006:67 Skolverkets råd och anvisningar
Likabehandlingspolicy för Slottegymnasiet
Jag visar alla respekt, tar hänsyn och ansvar
Trivselregler Under revidering -gäller tillsvidare Jag visar alla respekt, tar hänsyn och ansvar Snöbollskastning är inte tillåtet på skolans.
Sammanställning av enkätsvar ang
Föräldramöte Sätunaskolan VÄLKOMNA.
Källängsråd Dagordning 1.Skolans verksamhet - TEMA - studiero 2. Ekonomi och organisation 3.Övrigt - Säkra skolvägar.
Idkerbergets skola September 2010 Eleverna fick i uppdrag av rektor att beskriva hur de vill att det ska vara på skolan.
Mini och den magiska stenen Sid. JT 6-9 För att kunna läsa måste man inte bara kunna ljuda ihop bokstäverna, man måste även förstå det man läser.
Stockholmsenkäten, 2012 Ekerö kommun Åk 9 Åk 2 (gymnasiet)
Länghemskolan F-6 schyssta kompisplanen
Skolan elever yngre 2016.
Ordningsregler för lå 1718: För att skapa en trivsam, trevlig, trygg studiemiljö med arbetsro följer vi följande ordningsregler på Junedalsskolan: På Junedalsskolan.
Länghemskolan F-6 schyssta kompisplanen
Eleverna i klass 1-6 har svarat på enkäten
Förändringar i skolan En sammanfattning av de förändringar som påverkar er föräldrar Urban Åström Förvaltningschef BoU Lars Thorin Utvecklingsledare BoU.
Kumla skolas plan mot diskriminering och kränkande behandling
Förväntningar.
Föräldra- och elevmöte
Tobak - Lektion 3 Åk 4-6.
Samverkansråd
Presentationens avskrift:

Sofielundsskolans Ordningsregler P K T Du ska komma i tid till lektionen Du ska ha med dig nödvändigt material för att kunna delta i undervisningen Du ska tala sanning och använda ett trevligt språk Du ska vara rädd om skolans, kompisarnas och dina egna saker Du ska uppträda lugnt och trevligt Du ska genast berätta för någon vuxen om du vet eller misstänker att någon är mobbad

Sofielundsskolans värdegrund och ordningsregler Elevvårdsteam kopplas in/Rektor Biträdande rektor kopplas in Åtgärdstrappa Arbetslaget diskuterar åtgärder Möte med elev och vårdnadshavare, åtgärdsprogram upprättas Sofielundsskolans värdegrund och ordningsregler Enskilt samtal med elev Ex på åtgärder som kan vidtas: Avvisning från lektionen, föräldrakontakt, kvarsittning, placering i en annan grupp/hos annan person, hemundervisning, undervisning på en annan plats, skoldaghem, ersätta/laga det som är förstört, anmälan till socialtjänsten/polisen Tillsägelse Jag kommer att följa skolans regler ____________________________ Elev Jag kommer att hjälpa mitt barn att följa skolans regler Vårdnadshavare

R E S P K T Värdegrund Ordningsregler Vi ska visa hänsyn och respekt för varandra därför åtgärdar vi mobbing Vi vill att alla ska ha en god arbetsmiljö därför ingriper vi mot störningar av verksamheten Vi vill att alla ska må bra därför ingriper vi mot diskriminering och kränkande särbehandling Vi vill att alla ska känna sig trygga därför ingriper vi mot våld och hot om våld Vi vill att alla ska få en bra start i livet därför samarbetar vi med föräldrarna Du ska komma i tid till lektionen Du ska ha med dig nödvändigt material för att kunna delta i undervisningen Du ska tala sanning och ha ett trevligt språk Du ska vara rädd om skolans, kompisarnas och dina egna saker Du ska uppträda lugnt och trevligt Du ska genast berätta för någon vuxen om du vet eller misstänker att någon är mobbad