Välkomna till föräldramöte

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Välkommen till BNK! • Om ni har en bokad tid (har fått en kallelse hit) ber vi er vänta i väntrummet. Vi kommer och hämtar er där. • Det finns ett till.
Advertisements

Välkomna till Förskolan Lodet
Protokoll föräldraråd Plats: Bjälbotullsförskola Tid: 17,30 •Tankar efter mötet med våra politiker. Finns det politiska frågor som vill lyfta.
Välkomna till Blåa Skor!
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Sommarbrev till föräldrar
Konkurrerar vi om förskollärare på Södertörn?
Föräldramöte F-05.
Kvalitetsäkring , avd. Holmen, Tullens förskola, Tema: Matematik i vardagen Varför matematik? Matematik används dagligen i många olika situationer.
Bilresan till fjällen. Hos familjen Förberedd: ”- Imorgon ska vi åka till fjällen och då måste vi förbereda oss. Det är bra att titta på väderleksrapporten.”
verksamhetsförklaring
Brev från Pingvinen.
VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN
Föräldramöte Idun läsår
TUMLARENS FRITIDS TEL  MORGONFRITIDS KL –  STÄNGNINGSAVDELNING: BADSTRANDEN – TEL  MÄRK KLÄDER OCH SE.
Ydreskolan och Hestraskolan
En reviderad läroplan för förskolan
Välkommen till Förskolan Ekorren
Kafka hos familjeterapeuten Diskussionsövning. Förberedelser Ni ska bli fyra grupper. – Gregor – Mamma – Pappa – Syster.
Välkomna till föräldramöte för klass 4C
Föräldramöte 30 oktober 2012 Välkomna.
Kvalitetsarbete Lindängehus förskola.
Läroplansträff förskolan - betydelse av förhållningssätt och syn på barn för att lyckas med pedagogisk dokumentation Välkomna!
Läroplansträff Välkomna.
Välkomna till Färila skola läsåret 14/15
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Utbildningar till förskollärare
Varför nio träbitar? Barnens funderingar - Jag ska tänka - Tavlan (whiteboard) Tror ni den fastnar där, undrar Annika. Annika provar och den trillar ner.
Vattnet i växtriket Solrosfest på hela förskolan: Tidigt på våren delas solrosfröer ut till alla avdelningar. Varje avdelning, barn och vuxna, diskuterar.
Föräldramöte Klippans förskoleklasser
Rosen hösten 2014 Vår vision:
Hur arbetar vi och vad har vi gjort hittills?
Frånvarorutin i förskolan
Behandling lönar sig! Välkomna ! Hur lönsamt är det att satsa på behandling för personer med missbruks- och beroendeproblem? Björn Johnson, Malmö.
Föräldramöte Ht
Läroplansnätverk förskola
Vårdnadshavarinloggning Tallkrogens skola
Till barn i grön/vit grupp och deras föräldrar Hej, Vi hoppas att ni har haft ett skönt sommarlov. Nu är det augusti och vi hälsar ALLA välkomna tillbaka.
Välkommen till Kattfots föräldramöte!
Föräldramöte 2013.
Måndagen den 17 november 2014 Av Tilda Eriksson
Schemaregler i barnomsorgen Schema ska lämnas vid:  Nyplacering innan start  Ändring  Via internet 2 veckor innan det träder i kraft  Enstaka ändringar.
ÖVERNATTNING VALHALL oktober
Skogsnibble förskola Skogsnibble förskola byggdes under Verksamheten startade upp i november samma år, då var förskolan fortfarande en byggarbetsplats.
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Välkomna till Kungsholmens grundskola F
Välkomna till föräldramöte
Välkomna till Edboskolan
Välkomna till föräldramöte för klass 5A
Välkommen.
Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och.
Välkommen! Föräldramöte HT B.
HVB Barn och Unga 2013.
Välkommen! Förskoleklass hösten 2013.
Välkomna till föräldramöte för klass 5B
Case Aneby Kommun 20-22/ Hur ser Aneby kommuns vision ut kontra verkligheten, område förskolan?
Välkomna till Gyabo Förskola.
Pedagogiska året Vattentornet 15/16
Välkomna på föräldramöte 20/
Föräldramöte 2015 Herrängensskola.
Välkommen till Brunna, Gröna Lund och Stamvägens förskolor
 SYFTE: Utveckla kunskaper om och intresse för arbete, ekonomi och konsumtion i hemmet.  Utveckla kunskaper om konsumtionens villkor, om sparande, krediter.
VÄLKOMNA TILL NALLENS FÖRÄLDRAMÖTE Information Presentation av personal. Stängningsdag under hösten 26 oktober.
Välkommen!! Förskoleklass hösten 2017.
V39, 2016: Veckobrev för förskoleklasserna
Dagordning föräldramöte 1C
Välkomna.
Föräldramöte LIF:s juniorer J1 J2 J3
V 3, 2017: Veckobrev för förskoleklass A
Presentationens avskrift:

Välkomna till föräldramöte

Dagordning: Information av Linnea Presentation av pedagogerna på Röd Presentation av avdelningarna, Duvan och Höken Fikapaus Viktig information om nya regler vad gäller avgifter och kö! Tack för idag!

Sepideh som är barnskötare Meral som är barnskötare På Höken arbetar Kiriaki som är förskollärare och pedagogisk ledare Felizia som är barnskötare Seline som är förskollärare Sepideh som är barnskötare Meral som är barnskötare På Duvan arbetar Isra som är förskollärare och pedagogisk ledare Deeqa som är barnskötare Sheeler som är barnskötare Delal som är barnskötare

Rutiner på förskolan Den pedagogiska verksamheten startar kl 9.00 och då ska alla barn vara på förskolan Vi är ute varje dag, oavsett väder Är det kallare än minus 15 är vi inomhus Blir barnen sena, är sjuka eller frånvarande av andra orsaker måste ni ringa senast 7.30 och meddela förskolan. Vi planerar lunchen efter barnantalet

Barn ska stanna hemma när de: Är förkylda, hostar och snoriga Har feber Är magsjuka När vi ringer hem barnen som är sjuka måste ni hämta barnen omgående Om inte ni hämtar barnen omgående ringer vi socialjouren som hämtar barnen Barn som är sjuka får inte åka hem med bussen eftersom de smittar andra barn Barnen ska vara så pigga att de orkar med vår verksamhet när de är på förskolan, att gå i skogen, leka på gården mm

Haram Barnen pratar ofta om Haram Vi upplever att barnen ofta har skuldkänslor vilket inte är bra för dem Vi ber er sluta prata med barnen om vad som är haram och inte De går på förskolan för att utvecklas och lära sig

Vi behöver era mailadresser så ni kan få månadsbrev Vi kommer inte skriva ut dem längre På www.lillafagel.se …..kommer det finnas information, kalendarium mm

Nyhet Vi startar föräldraråd i augusti Vi vill ha fyra representanter från Röd, två från varje avdelning På föräldrarådet diskuterar vi verksamhetsfrågor Linnea/Kerstin samt föräldrar träffas cirka fyra gånger per år Vi behöver era e-mailadresser så att pedagogerna kan skicka veckobrev till er Alla ska fylla i en schemablankett samt en PUL-blankett

Kläder för regnigt väder Regnvantar med lång mudd Stövlar Regnställ eller regnoverall Mössa som tål vatten

Kläder för kallt väder Barnen behöver en vinteroverall som tål vatten och kyla En fleecetröja/ fleecebyxor Vinterhandskar med lång mudd En mössa som värmer huvud och kinder En halskrage Vinterkängor som tål mycket vatten

Kläder för inomhusbruk

Det är viktigt att barnen har kläder som de själva kan ta av och på Kläder vi rekommenderar: mjukisbyxor, t-shirt, munkjacka, sweatshirt Skor med kardborre Kläder vi avråder från: jeans, skjortor, converseskor, skor med skosnöre, strumpbyxor

VI TAR INTE ANSVAR FÖR OMÄRKTA KLÄDER MÄRK ALLA KLÄDER VI TAR INTE ANSVAR FÖR OMÄRKTA KLÄDER

Hur vi arbetar Experiment - Vad är vatten och varför kan saker växa i vatten? Vattenlek - matematik, samspel Geggamojja Upptäcka med hela kroppen Is - Vatten ser olika ut beroende på årstid

FIKA PAUS

Vi går med i Stockholm Stads gemensamma kö den 1/5 Nytt kösystem Vi går med i Stockholm Stads gemensamma kö den 1/5 Det innebär att när ni gör en ändring av överenskommelse gör ni det på: www.stockholm.se/minbarnomsorg Ni behöver e-legitimation

1/1 2015 tar Stockholms Stad över avgifterna Det innebär att: Ny avgiftshantering 1/1 2015 tar Stockholms Stad över avgifterna Det innebär att: Ni får räkning från Stockholms Stad utifrån de uppgifter ni har gett till skatteverket och er inkomstblankett Om ni inte fyller i en inkomstblankett, eller fyller i den på fel sätt får ni automatiskt högsta avgift, 1260 kr för barn nr 1, 880 kr för barn två osv… Om ni inte betalar avgiften i tid mister ni er förskoleplats och får ingen ny förrän skulden är reglerad Om ni har skuld den 1/1 tappar ni er förskoleplats Be oss om hjälp att fylla i blanketten så slipper ni få fel avgift!