Www.vdata.se 3049002 SQZBZO.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Introduktion till dagens övning
Advertisements

Grundförståelse En karta är en förenklad och (ofta) förminskad avbild av verkligheten En karta använder symboler/tecken och färger för att förklara vad.
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
TILDA ett interaktivt utbildningsprogram
IPad grundkurs.
BANLÄGGNING I OCAD-8 Närpes OK.
Skapa ett video-CV på YouTube
ClaroReadPro V5 B engt Österlind Solna Skoldatatek 18 november 2009.
Statistikmodulen Omicron Syntax Data AB Framåt.
Anneli och Christians Datorskola
Snapchat.
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Skriv text i punktlistor och ändra bildlayout
Välkommen till internet för nybörjare
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Här skriver ni in namnet på ert förändringsarbete Här skriver ni in er enhet Här skriver ni in vilka som deltagitKontaktperson: adress: tel: e-post:
Manual för älgdatabasen i
Markera/välj bilden till höger och kopiera den till klippbordet med ctrl-c. Flytta till Photoshop och öppna ett nytt dokument i menyn eller med.
Access med Sebastian och Robert
PowerPoint 2007 Lathund.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
PRESENTATION av BOKNING OCH INCHECKNING. Nu kommer vi att visa hur enkelt du gör en bokning i.
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
Ta en bild Ta en bild Så här enkelt är det:: - Sitt ner framför monitorn. - Titta rakt in i kamerans lins. Ta en bild “ - Tryck “ Ta en bild “. -!!! SITT.
©storm.
Exempel/Utbildning Delegering för behörighetsbeställning
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Version 1.2 Övningsuppgift Byta enhet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
CINAHL Börja med CINAHL Headings för att hitta ämnesord.
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Välkommen!.
Sektorn för Socialtjänst
Sveriges kommuner och landsting Sjukvårdsdata i fokus
Word Read Plus 08 talsyntes
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Introduktion till VISS. Vad är VISS? Databas för vattenförvaltning Kartfunktion VISS-Hjälp.
Licensregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna registrerar licenser till era spelare och lag. Har ni frågor ring Marika.
Daniel Cronholm biblios.se/data © Övning 7 Dispositionsläget Börja med att spara den här presentationen som Min presentation 7.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Diagramguide Excel * Punktdiagram
Google SketchUp Del 1.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
1 Registrering och uppladdning shp-filer för geotekniska undersökningsområden - startläge.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Tommy Nilson Föreningen DIS Datorhjälp i Släktforskningen © Bengt Kjöllerström | Modul 31.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
3D Rerun.
Version 1.2 Övningsuppgift Ansvarsöverflyttning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
1. Registrera dig själv. 2. Se till att det är bockat för kursen 3. Tryck Finish.
DIAGRAMTYP 1. Gå till rutan ”välj diagramtyp” i verktygsfältet. Ändra diagramtyp till Candlestick. Ändra sedan tillbaka till OHLC.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Komma igång med Scratch
Välkomna till Ungoteket!
Knivövningen i llustrator
Guide till Fristående tidbok
Övningar.
Presentationens avskrift:

www.vdata.se 3049002 SQZBZO

Markera här

Tre val Standardsökning Kartsökning Utökad sökning

Börja med att fylla i de olika valen och eventuella begränsningarna Börja med att fylla i de olika valen och eventuella begränsningarna. Välj sedan kommun. Programmet zoomar då in rätt kommun i kartan.

Du kan nu zooma in och ut med hjälp av ”nålarna”. Du kan flytta kartan med hjälp av pilarna eller genom att ställa markören på kartan, hålla ner vänster musknapp och dra.

När du zoomat in den del av kommu- nen som är intressant kan du markera det område du vill söka jämförelseob- jekt inom. Genom att klicka med väns- ter musknapp markerar du punkter på kartan. De bildar en polygon. Klicka på ”Sök”

Om du få för få köp ökar du tidsinter-vallet eller området Om du få för få köp ökar du tidsinter-vallet eller området. Du kan ”dra” kartpunkterna. När du är klar, klicka på ”Nästa”.

Ytterligare information t. ex Ytterligare information t.ex. säljare och köpare får du fram genom att trycka på informationsknapparna. Du gallrar genom att bocka i rutor och därefter Ta bort markerade

När du gjort dina gallringar kan du visa köpen på karta

Genom att klicka på en punkt kan du få information om objektet och gallra det.

När du är nöjd med dina val kan du välja diagram antingen från listan eller kartan.

Det finns fyra typer av diagram. Det är det två första som är mest intressanta från värderingssynpunkt. Från dem får du information för värderingen

När du känner dig nöjd går du tillbaka till sökformuläret

Här kan du välja om du vill titta mer på din pågående sökning eller göra en ny sökning.