V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? Braw 296 V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? S ÅNG B- DUR 2. Ty allt i denna världen blandas på varje plats där.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
De eviga frågorna behöver ett svar
Advertisements

Här kommer några bilder från platsen där mysteriet hände en gång…
”Jag är vinden som blåser”
Evangelium – vadå god NYHETER? Strandhems Bibel- & Lärjungaskola EJA 2011.
BARNETS ANDLIGA UTVECKLING Anna Ekvall & Magnus Sternegård
Hur kan jag vara viss om min tro?
Ett Liv i Lärjungaskap Del 1 – Frälsningens Mysterium
Daniel i lejongropen.
”Nya resurser” Fil 4:1-9.
Lucia -12 Vi ska göra världens bästa Luciakonsert
Livets Söndag - en dag i glädje inför och i värnande om livet
Ny frikostighet Filipperbrevet. Paulus tar emot – och ger…  Tar emot Jesu tilltal  Ser klart  Får förlåtelse  Får förtroende.
Välkommen till trettondags Gudstjänst.
”Jag har ställt en dörr öppen…”
AVSKEDSANSÖKAN Anhåller härmed om att få sluta som vuxen. Jag har beslutat mig för att återgå till att bli åtta år, med de skyldigheter som ingår i detta.
Välkommen till bön för Sverige Nationaldagen 6 juni.
Leva livet alla åldrar tillsammans: Vi är en internationell rörelse som vill spegla Guds rike med vår livsstil, låta familjen vara den grundläggande.
Välkommen till Ungdomssamling!
Välkommen till Bönemöte
Budskapet om förlåtelse
Torsdagen den 25 februari, kl
Vapenrustningen Ef 6:10-20.
Hur och varför ska jag läsa Bibeln?
KRISTENDOMEN Vad tänker du på när du hör ordet kristendom?
Trosbekännelsen Konsiliet i Nicea 325.
Vad är meningen med kristendomen?
Från KARMA till NÅD “När man bestämmer sig för att åstadkomma det som är av ett kreativt inflytande – då är inte längre det väsendet under lagen av orsak.
Hur kom Bibeln till? Torsdagen den 14 januari Kvällens ämne:
Välkommen till BÖN FÖR SVERIGE 6 juni
Be f ö r Politiker ”Först och främst uppmanar jag till bön och åkallan, till förbön och tacksägelse för alla människor, för kungar och alla som har makt”
Innehåll  Introduktion  Profeten Nuh (Noa)  Profeten Ibrahim (Abraham)  Profeten Musa (Moses)  Profeten ’Isa (Jesus)  Profeten.
Tionde Kvällen Skydden mot Shaytan.
Innehåll Profeten Ibrahim (Abraham) Introduktion Profeten Nuh (Noa)
Innehåll  Introduktion  Profeten Nuh (Noa)  Profeten Ibrahim (Abraham)  Profeten Musa (Moses)  Profeten ’Isa (Jesus)  Profeten.
Innehåll Profeten ’Isa (Jesus) Introduktion Profeten Nuh (Noa)
I början fanns GUD.
O, VINDARS BRUS Braw 10 O, VINDARS BRUS S ÅNG I F - MOLL 2. I ständigt ny variation jag hör din starka, sköna röst i dina vintersångers ton och i din.
Sjätte Kvällen Det blinda hjärtat (1)
Det lönar sig inte att springa …......om man är på fel väg!
Jag kommer som jag är, har ingenting att dölja. Du har skapat mig
Kom nu är det tid att tillbe. Kom nu är det tid att lova Gud
Bygg upp min kyrka! Jesus Kristus är grunden Vi är Guds medarbetare
Personliga förberedelser
Grunderna - Från ett logiskt perspektiv André Bodin, Anders Edholm – 2011.
Vad är kyrka? Hur är man kyrka?. Kyrka/församling Ekklesia - kallad ut ur ”det av Gud ihopkallade folket som har samlats för att lyssna till honom och.
Gudstro och ondskan – kan de förenas ?
Andligt ”DNA”.
Innehåll  Introduktion  Profeten Nuh (Noa)  Profeten Ibrahim (Abraham)  Profeten Musa (Moses)  Profeten ’Isa (Jesus)  Profeten.
Innehåll  Introduktion  Profeten Nuh (Noa)  Profeten Ibrahim (Abraham)  Profeten Musa (Moses)  Profeten ’Isa (Jesus)  Profeten.
Vad vill DU? Dina idéer, förslag och tankar om: Kyrkan och ungdomssamlingarna För 2011.
Innehåll  Introduktion  Profeten Nuh (Noa)  Profeten Ibrahim (Abraham)  Profeten Musa (Moses)  Profeten ’Isa (Jesus)  Profeten.
Innehåll Profeten ’Isa (Jesus) Introduktion Profeten Nuh (Noa)
Världens vän eller Guds vän?
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
enligt  judar,  kristna och  muslimer
Mission → Uppdrag Diakoni → Tjänande Kyrkan i världen – varför internationell mission och diakoni?
Stjärnorna, faller i natten nu
Vem är Han? Vad vill Han? Vad kan Han? Frälsning, Andens verk?
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Allmän Introduction Allmän Introduction Principerna.
DAJJAL. DAJJAL 3. Delandet av månen O Allah! Jag söker skydd hos dig från straffet i Helvetet, från straffet i graven, från livet och dödens prövning.
Välkommen till BÖN FÖR SVERIGE 6 juni Krön. 7:14.
Tolfte Kvällen Vikten av att följa Sunnahn.
Varför dog Jesus? Vad är problemet? Vad kunde God göra åt det?
Skruva upp volumen och klicka för att komma igång.
Andlig Klarsyn En måttstock för den Kristna församlingen.
Tänk på era ledare som har förkunnat Guds ord för er, se på vad deras liv förde fram till och ta efter deras tro. Jesus Kristus är densamme i går, i.
Bön för Syrien Söndagen den 22 november 2015.
En bedjande församling
I en levande församling Apg 2:41-47
Presentationens avskrift:

V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? Braw 296

V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? S ÅNG B- DUR 2. Ty allt i denna världen blandas på varje plats där mänskor bor. I varje andetag vi andas, i allt vi hoppas, vill och tror är mörkrets andemakter med och river sönder hjärtats fred. 3. Ja, också livets sommardagar får se hur molnen hopar sig. De livets härlighet förjagar och sänker hösten över mig. Så länge jag på jorden går den ondes skugga till mig når. 4. Och var finns den församling rena där ingen orätt härja får, den kyrka som kan oss förena och bara Jesus vägar går? Dess renhet som en rök försvann förrän den form och ordning fann. 5. I världen finner jag en enda som jag kan lita säkert på. Till honom vill jag återvända och vid hans sida trygghet få; Med honom ligger vägen klar till hemmet hos min Gud och Far. 6. Så kan jag trygg och säker vandra fast mörka moln mig jagar än, och ge mitt liv för Gud och andra i visshet att mig väntar sen en Faders famn, en öppen port, en himmelsk, fredad tillflyktsort.

V AR KAN EN PLATS PÅ JORD VI FINNA ? M USIK D- DUR 2. Ty allt i denna världen blandas på varje plats där mänskor bor. I varje andetag vi andas, i allt vi hoppas, vill och tror är mörkrets andemakter med och river sönder hjärtats fred. 3. Ja, också livets sommardagar får se hur molnen hopar sig. De livets härlighet förjagar och sänker hösten över mig. Så länge jag på jorden går den ondes skugga till mig når. 4. Och var finns den församling rena där ingen orätt härja får, den kyrka som kan oss förena och bara Jesus vägar går? Dess renhet som en rök försvann förrän den form och ordning fann. 5. I världen finner jag en enda som jag kan lita säkert på. Till honom vill jag återvända och vid hans sida trygghet få; Med honom ligger vägen klar till hemmet hos min Gud och Far. 6. Så kan jag trygg och säker vandra fast mörka moln mig jagar än, och ge mitt liv för Gud och andra i visshet att mig väntar sen en Faders famn, en öppen port, en himmelsk, fredad tillflyktsort.