Boo FF vill tacka er för året som gått och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
låt oss presentera SLIDEPLAYER.SE
Advertisements

Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Snabbguide och tips.
easyresearch. se/s. asp Varför?
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Nulägesanalys genom frågor
FTFs motionsskola.
Här följer en lite information om vad som krävs för att ta körkort
IPad grundkurs.
Skapa ett video-CV på YouTube
~ Den första mobiltelefonen ~
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
Bensinpris God dag, Jag har hört, Att bensinpriset kan inom den närmaste framtiden komma upp till Sek 17,00.
Föräldramöte F-05.
Surfa till för att skapa ett eget konto.
Detta är ett automatiskt lönesamtal
Vår tids paradox Klicka för nästa sida .
God Jul ? Du behöver inte vänta till Jul….
Åk 9 - året då det händer -.
Humleposten maj 2012 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Våra fönster Nu är målaren igång och snickarna dyker upp under andra halvan av juni för utbyte.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
Några moln tillgängliga gratis på Internet
Boo Fotbollsförening - en förening att vara stolt över Boo FF vill tacka er för året och önska er alla ett riktigt skönt avslut på 2013 Vinterträningen.
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
V ill Du handla Xocai Det finns 2 sätt att köpa Xocai Gå in på OM MIG och klicka på mail länken Skicka namn.
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Ersättning för extra djuromsorg för suggor -villkor och riktlinjer
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Att skriva en artikel.
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
STUDIEMILJÖ Nu har du kommit till modul 2. Den handlar om din studiemiljö. Hur mycket har du egentligen tänkt på din fysiska studiemiljö? Har du funderat.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
Ränta och inflation Företagen Ränta Konsumenter
Ränta och inflation Företagen Konsumenter Ränta
2. Utveckla en presentation
Logga in i Cambro Efter att du har aktiverat ditt CAS-id kan du logga in i Cambro. Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst.
PTA – vad är det? Aktiva föräldrar – aktiva val. Stadgar §1 Föreningens ändamål Stödja IES i Karlstad för elevernas bästa Arrangera sociala aktiviteter.
Information till IT-designs programstudenter
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Information om hur man spelar Trafik!. Din väckarklocka ringer på morgonen och du går upp och gör dig i ordning. Efter en smaskig frukost är du på väg.
Instruktioner BF12A – BF12B
Sektorn för Socialtjänst
Debattera.
Ekvationer Det är inte så svårt?.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Rollfördelning i funktionärsbåset Vem gör vad i Danicahallen.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Hur man beställer produkter och blir lojal kund..
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
Humleinfo Maj 2008 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i.
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
Hej där allihopa!!! Så har då ännu ett år gått och ännu en jul står för dörren. Inte mycket till julstämning med grå och brun mark.
Lagledarträff fotbollen 2015
Caroline Hansson, Pilbäckskolan
Bekräfta användaren Andreas Cederbom
1 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar. Hav tålamod…
Idéstuga – samla en grupp med både nya och gamla medlemmar och ta tillsammans fram förslag på nya aktiviteter.
BOO FF Generell info HT 2015 P07:12. Ledare Boo FF P07:12 Lagledare:Gabriella Elmroth Tränare:Mattias Fråhn Tränare: Henrik Hagel Tränare:Fredrik Hultner.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
IFK Eskilstuna Klubbprofil 2016 Klubbprofil 2016.
Ledare Boo FF P07:12 Lagledare:Gabriella Elmroth Tränare:Mattias Fråhn Tränare: Henrik Hagel Tränare:Fredrik Hultner Tränare:Thobias Andersson Tränare:Kristian.
Välkomna till P-00 Föräldramöte 20 maj
IFK Eskilstuna Klubbprofil 2017.
IFK Eskilstuna Klubbprofil 2016.
IFK Eskilstuna Klubbprofil 2019.
Presentationens avskrift:

Boo FF vill tacka er för året som gått och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu spelbara igen. Vi är inne i sista träningsveckan för flera lag och jag hoppas att ni är på god väg att hitta ett lugn inför julhelgerna. Det har varit en intensiv höst här på kansliet med många möten, planering, tränartillsättningar och nya lagsammansättningar. Vi har haft åldersgruppsträffar med alla våra ledare och många möten med olika lag för att skapa bra samarbete. Boo FF:s Tränarråd har träffats vid ett tillfälle, här framkom många bra idéer. Mer om det när vi har haft nästa möte tidig vår 2014. Ett stort tack till alla som har svarat på enkäten vi skickade ut till alla våra spelarfamiljer. Resultaten ger oss ett underlag att arbeta utifrån, inte minst era kommentarer är mycket värdefulla. Möjligheten att besvara enkäten stängs på måndag eftermiddag 16 december så ni som inte har svarat har fortfarande lite tid kvar - välkomna med er åsikter! Det börjar bli hög tid att handla julklappar och nedan några bra tips från oss till er. Handlar du dina julklappar på nätet? Boo FF har ett konto på Sponsorhuset så om du ändå handlar på nätet – handla från 230 kända nätbutiker genom Sponsorhuset.se och stöd samtidigt Boo FF! Både du och Boo FF får pengar vid varje köp och det kostar dig inget extra. Läs mer här. Boo FF:s julklappstips från Stadium Underställ, mössa, vantar, inomhusskor och inte minst vår supporter hoody. Se bilder och priser här. Och du, glöm inte att registrera dig för "Stöd till din förening" så hjälper du Boo FF att få extra bonus genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Läs mer här. Lycka till med cuper i juldagarna och kör hårt under vinterträningen! Må så gott - vi ser fram emot ett härligt fotbollsår 2014! Med vänlig hälsning Liv Sahlberg Boo FF klubbchef

Handlar du dina julklappar på nätet? Stöd Boo FF också. Till 1:sta sidan Handlar du dina julklappar på nätet? Stöd Boo FF också. Både du och Boo FF får pengar vid varje köp. Du stödjer Boo FF. Du får egna pengar tillbaka. Bli gratis medlem. Det är oftast billigare att handla via nätet. Du slipper julstressen på stan. Du slipper långa köer och tunga kassar. Glöm inte bort att ladda ner programmet, som gör att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset - du hittar det under nyheter. CDON, Zalando, designhuset är tre av de drygt 200 kända nätbutiker som stödjer Boo FF via Sponsorhuset. Tack på förhand för ditt bidrag. Till 1:sta sidan

Finns på Stadium Sickla samt för beställning i Boo FFs microsite   Underställ Till 1:sta sidan Nike compression underställ, short Sr 155995 229 kr, Jr 153914 199 kr Mössa + vantar Stadium mössa 149620 49 kr Nike compression underställ Sr 155996 249 kr Jr 155997 249 kr Stadium tränings- handskar 147989 59 kr Inomhusskor Finns på Stadium Sickla SOC T VS C30 ID F13 299 kr NIKE T NATURAL IV ID JR 449 kr Hoody Finns för beställning i Boo FF:s microsite Se till att du/Ni har registrerat dig för "Stöd till din förening" så hjälper du din förening att få extra bonus genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. För att kunna vara med i Stöd din förening så behöver du vara Stadium medlem. Inloggad så registrerar du dig på Stöd din förening - notera att detta kan inte göras i butik – följ sedan instruktionen för att göra dina val. Är man inte medlem på Stadium så blir man det på www.stadium.se och följer sedan instruktionen. Medlemskapet är såklart kortlöst och kostnadsfritt. Du kan även klicka på Stadiums banners "Stöd Boo FF" till höger högst upp på Boo FFs hemsida. TS Therma Hoody SR 560 kr JR 480 kr Till 1:sta sidan