Kronologiskt: Här kommer nästa bildspel: Canouan och Mustique är mindre öar och St Vincent är den största, själva huvudön, i Grenadinerna.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
easyresearch. se/s. asp Varför?
Advertisements

Dubai "En annan värld".
“Tänk över det här...” Klicka med musen för att se bildspelet...
Explorer of Sweden December 2009 bildspel nr. 14 ”Pura Vida” December 2009 bildspel nr. 14 ”Pura Vida”
Den mänskliga hjärnan …
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
~ Den första mobiltelefonen ~
Geografiska begrepp svåra ord
Les meilleures photos de
Åk 9 - året då det händer -.
Värme. Med värme menar vi i dagligt tal den temperatur som vi kan mäta med en termometer.  Värme är en form av energi.  En viss temperatur hos ett ämne.
Inte Barbuda denna gång utan: Bermuda. Efter lite knappt åtta dygn till havs kommer vi fram till Bermuda. Bermuda Harbour Control ger oss tillstånd att.
Hej Jag heter Rasul Saadati och är färdigt utbildad Systemkonsult på QD- System AB. Jag är bäst på installationer, administration och klientsupport. Mina.
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Sverige Sverige Sverige.
Hejsan! Nu har vi korsat en liten snutt av den hiskeliga Atlanten och landat på Nordirland.
Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar.
Hur bör samhället organiseras
Nätmobbning
Mobiltelefonins utveckling
Site Talk Vacation Club produktpresentation •© Unaico All Rights Reserved.
Bestämd och obestämd form i adjektiv och substantiv
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Min första kontakt med arbetslivet
Halloj igen! Här kommer lite försenade bilder från ett kort stopp på Dominica, ett lite längre på Iles des Saintes och ännu ett kort på Guadeloupe.
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Explorer of Sweden December 2009 bildspel nr. 12 December 2009 bildspel nr. 12.
Explorer of Sweden November 2009 Bildspel nr. 9. Karta mm Nästa stopp Socorro. 60 Nm tillbaka igen.
Explorer of Sweden November 2009 Bildspel nr. 5. Hej igen! Nu är det dags för det utlovade korallrevet i bilder.
Explorer of Sweden November 2009 Bildspel nr. 8. Nu lämnar vi San Benedicto och seglar västerut ca 70 Nm till Roca Partida.
PowerPoint Bildspel med ljud. Klicka för nästa bild.
Explorer of Sweden November 2009 Bildspel nr. 10.
Hejsan! Nu har vi kollat in St Lucia under drygt en vecka. Vi har gjort tre stopp. Soufriere i söder, Marigot Bay ungefär mitt på och nu senast Rodney.
Vi säger bara: Barbuda. Spanish Point på södra Barbuda. Kanonankring i kristallklart vatten bakom skyddande korallrev. Vi gör väl ett svep med kameran.
Anna & Martin seglar i stilla havet Oktober – December 2009 Bildspel nr.2.
Klok filosofi … ?.
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Isla de Coco. Gunther tyckte oxå det war wunderschön att vara framme ! Gunther tyckte oxå det war wunderschön att vara framme ! Våra två ankringsplatser.
Känner du igen denna logotyp? 1.Ja 2.Nej 3.Kanske?
Marcus berättar lite om sig själv
Avresan Stenungsund – Göteborg Äntligen ger vi oss av på våran efterlängtade resa. 10:30 släpper vi förtöjningarna från Steungsund. Första.
LAND I SIKTE!!! Efter 28 långa dagar till havs är vi äntligen framme i Karibien och här kommer storyn om hur vi tog oss hit.
Uppmärksamhetstest Från kvinnor till kvinnor
Om man något bättre resultat vill nå,
Super Yacht Skolan En distanskurs för dig som känner att du saknar grunderna för hur man bedömer om en båt är en Super Yacht eller inte.
Hejsan! Nu har vi varit några veckor på Trinidad. Vi har bland annat roat oss med några djungelturer men kanske framför allt med den stora karnevalen.

Att fundera på. En bildserie om att tycka och tro.
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Nätmobbing/Cyberbullying
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Bildspel nummer 2 Håll i dig, här kommer det!. Bateau Bay på nordöstra Tobago. Här blev vi liggande ungefär en vecka. Shipwreck Bar Kanonsnorkling Mare.
Halloj! Hoppas att allt är bra med er där hemma. Här borta hos oss är det ungefär som vanligt. Vi har bytt Grenadinerna mot St Lucia och jobbar oss sakta.
Livskarriär Din väg mot ett arbete som kommer att göra dig lycklig.
Italien Fakta om italien.
Värderingsövning/ fyra hörn
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
DU GAMLA, DU FRIA Du gamla, du fria, du fjällhöga Nord, du tysta , du glädjerika sköna! Jag hälsar dig, vänaste land uppå jord, din sol, din himmel, dina.
Hej igen! Grenada eller kanske framför allt Carriacou med omnejd var fint!
Det är en exempel av framtidens datorer men före jag riktigt går in på det ska jag berätta om för i tidens datorer! Framtidens Datorer!
Vem är jag, Vem är du?.
MAKTLEKAR.
Begreppen – flyta - sjunka
Love, love, love Bibelstudium, Love Each Other,
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Ett bild och text repotage
POLITIK 2. Vem ska bestämma?.
Fortnite.
Presentationens avskrift:

kronologiskt: Här kommer nästa bildspel: Canouan och Mustique är mindre öar och St Vincent är den största, själva huvudön, i Grenadinerna.

Canouan ägs till lite drygt hälften av italienare som förvandlat sin halva till ett riktigt semesterparadis. Det finns turkost vatten, palmer och en vit strand men i övrigt tycker vi inte att denna ö är så spännande.

Hotell Tamarind på Canouan erbjuder bland annat riktigt svindyr Internetuppkoppling men serverar även ganska så schyssta Pina Coladas.

Mustique är ön där de rika och berömda har sina sommarstugor. Det finns fina parker, stora hus och välansade rabatter. Detta är Mick Jaggers strand.

En av de mer anspråkslösa sommarstugorna. Det finns pampigare, vi lovar, men det är inte alltid det bara är att knalla in och fota hur som helst.

På Mustique finns inte så många restauranger och barer. Basil’s Bar lär dock vara en av världens 10 bästa nånting… Har ett bra läge för ”Sundowners” men i övrigt som vilken bar som helst. En bar som däremot verkligen imponerade på oss var Firefly. En kanonbar med kanonläge. Det var fotoförbud där så för att se bilder får du själv surfa in på deras hemsida:

Snorklingen på Mustique är det inget fel på. Här paddlar Anna förbi båten ungefär två meter under ytan. Klart vatten! Snorkelfot: En åkomma som drabbar den som snorklar för mycket.

Det är inte ofta det regnar men när det gör det är det skönt att ta ett sötvattenbad i vårt flytande badkar. Sköldpaddor bor inte bara i vattnet. Den här bor på land. Stora katamaraner är väldigt vanliga här i Karibien. De är inte så många som hälften av båtarna men inte långt ifrån.

Nu har vi flyttat över till Wallilabou Bay på St Vincent. Det var här som filmen Pirates of the Caribbean spelades in. Två uppföljare är på G. Filmkamerorna börjar rulla väldigt snart. Om ett par dagar eller om någon månad, beroende på vem man frågar. Kulisser som rymmer både ett hotell och en bar

Refill till din eldkastare eller? Stod bland skönhetsprodukter men vi känner oss lite osäkra på om den är MOT eller FÖR skönhet. En brännskada av 3:e graden borde väl motvärka, om man inte såg riktigt hemsk ut innan förståss. Hmm, kanske dumt att chansa…

Nu lämnar vi Grenadinerna för denna gång och seglar vidare norrut till St Lucia. Hej så länge! /M&A