Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Explorer of Sweden December 2009 bildspel nr. 12 December 2009 bildspel nr. 12.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Explorer of Sweden December 2009 bildspel nr. 12 December 2009 bildspel nr. 12."— Presentationens avskrift:

1 Explorer of Sweden December 2009 bildspel nr. 12 December 2009 bildspel nr. 12

2 Den nya besättningen (Cia, Patrik & Andy) som är lite blekare än den gamla kom till sist fram efter en lång och mödosam resa. Bagaget fick sig en ännu lite längre resa, ca 20 timmar.

3 När både den gamla och den nya besättningen möts samman i Acapulco smäller det. Lugnet är över, kaos råder i båten på Explorer och i dess trogna gummibåt.

4 2005 varnades flickorna i Bergen när Tallship Race angjorde staden för att gå ut... De glömde varna Acapulcoborna för oss!

5 Det visade sig att Patriks avlägsna släkting, Alvaro, var en riktig klippa. Han fixade och hjälpte oss med allt från handling till kylskåp. Mycket mat vart det, men ännu mer öl... det var det sista Martin sa till den nya besättningen, ”köp massa öl” När vi precis skulle åka så ”pajade” kylen... 5 timmar och 350SEK senare var den fixad och tillbaka på sin plats. Det finns även denna sorts av köttmarknad i Acapulco och CIa verkar lika generad som på nattklubbarna. Härlig marknadsgata.

6 En gummibåt kommer lastad med den gamla besättningens bagage, människorna fick ta nästa tur...

7 Vi lämnar av gamla gänget på Tarzan Sviten med varsin Coco Loco. Det är med en tår i ögat vi vrålar en sista gång från havet upp mot Tarzan huset. Tack för 6 underbara veckor Martin, Anna, Frida & David må vädret vara piss när ni kommer hem...MOOOAHAHHAHA.

8 Nu påbörjar vi nästa etapp, ner mot Costa Rica men först lite diesel, dock var vi för snåla i Acapulco och i Escondido fanns ingen diesel som de lovat, så det fick bli tankning i Hautulco, slangandes direkt ur tankbilen ;-).

9 Tänk om vi kan få se hälften av vad de förra fick se... Då ska vi se vad vi kan ordna dag ett: -Snorkla med parande sköldpaddor -Se sailfish -Mangrooveträsk -Delfiner som hoppar Då ska vi se vad vi kan ordna dag ett: -Snorkla med parande sköldpaddor -Se sailfish -Mangrooveträsk -Delfiner som hoppar

10

11 Innan vi lämnar Mexicos kust så besöker Mexikanska flottan oss med vår svenska Stridsbåt 90 H. De undrade bara om allt var okej med tanke på att vi bara låg och drev. Innan vi lämnar Mexicos kust så besöker Mexikanska flottan oss med vår svenska Stridsbåt 90 H. De undrade bara om allt var okej med tanke på att vi bara låg och drev. Esta muy bien!

12 En stock 250 Nm ute till havs skapar ett härligt habitat åt massa djur

13 Efter en ”hård” dag ute på det helt klart Stilla Havet så är det skönt efter maten med en film. Denna filmvisning tog plats uppe i sittbrunnen med ett gammalt sjökort som projektduk. Kvällens filmvisning bjöd på Shark Waters.

14 Pirater till morgon fikat? Nix, bara tre fiskebåtar som skulle ut 200km för att fiska haj. Pirater till morgon fikat? Nix, bara tre fiskebåtar som skulle ut 200km för att fiska haj. Pirater!!!! Pirater till eftermiddagsfikat fikat? Nix, bara en fiskebåtar som skulle vara ute ytterliggare 1 dygn, de har varit ute i två. Pirater till eftermiddagsfikat fikat? Nix, bara en fiskebåtar som skulle vara ute ytterliggare 1 dygn, de har varit ute i två.

15 Det är tur att vi träffar på ”Pirater” ute till havs med tanke på vår fiske lycka. Sex öl och ett packet cigg så har vi fått oss en rejäl Dorado. Storfiskarn? Va skönt att den redan var rensad...

16 Vi tvivlar på att det är sjön som tar ut sin rätt på eftermiddagarna men slut är vi alla efter klockanfemölen...

17 Denna kväll efter kvällsmålet fick vi vårt första husdjur. Oscar vart jätte glad dock så sa El Capitain nej till djur ombord så Daniel släppte den fri.

18 Nu har vi mindre än 1 dygn in till Costa Ricas territorialvatten där fladdermusön (Isla Murcielagos) väntar oss först. Där blir det förhoppningsvis dykning med massa Bullsharks men det får ni se i nästa bildspel.


Ladda ner ppt "Explorer of Sweden December 2009 bildspel nr. 12 December 2009 bildspel nr. 12."

Liknande presentationer


Google-annonser