Punktprevalensmätning Trycksår och Fall

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Senior alert Sverige t om
Advertisements

Munhälsobedömning enligt ROAG (Revised oral assessment guide) i Senior alert Sverige t om
Skapa ett video-CV på YouTube
Alternativa tillvägagångssätt Registrera ny intervju i BCFPI
Tidrapportering – Logga in
Att följa processer och resultat i Senior alert
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Ansökan till Vuxenutbildning steg för steg
Så här ser första sidan ut på här måste man ha sitt användarnamn och lösenord för att komma in.
Patientsäkerhetscentrum och Vårdhygien
Vån 1 Hus 3 Bollnäs kommun. Palliativ vård 1 januari 2012 – 26 mars 2013.
Senior alert Sverige t om
| Senior alert Sverige t om
Avgiftslista via Internet
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
35 % är urinvägsinfektioner
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Vårdplanering har nu ägt rum och du ska fylla i vårdplanen. Klicka på röd statusruta för ’Vårdplan’ i Martin Becks ärende.
Multivariat analys av samband i Senior alert
Teambaserat arbetssätt för
Så här går det till att söka gymnasieprogram i Dexter
Riskbedömningar och planerade åtgärder OCT-13NOV-13DEC-13JAN-14FEB-14MAR-14APR-14MAY-14JUN-14JUL-14AUG-14SEP-14Total Antal Registrerade.
- Gå till adressen kronoby
| Senior alert Sverige t om
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Referensgrupp Senior alert Dagordning  Förtydligande av mål och prestationskrav 2013, utdataportalen  Utbildning munhälsa och riskbedömning.
Bli bäst på Senior Alert Senior Alert Målet med timmen  När denna utbildningstimme är över så ska ni alla förstå tanken med Senior Alert.  Ni ska veta.
Registrering av DentalEye licensen DentalEye 3.0 Jacob de Leur © DentalEye AB.
| Senior alert Sverige t om
Senior alert Sverige t om
| Svarsparametrar Andel viktminskningar >5% Andel fall Andel trycksår.
Version 1.21 Övningsuppgift Läkare skriver och justerar vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Bedömning blåsdysfunktion enligt Nikola i Senior alert
Guide till Punktprevalensmätning Trycksår och Fall
Resultat 2011 och förslag till delmål Prestationsersättning = antal riskbedömningar 2011.
| Senior alert Sverige t om
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp, på din sida, symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.2 Övningsuppgift Skriva och justera vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.3.
| Senior alert Resultat fall, trycksår, viktnedgång >5% Sverige t om
| Senior alert Resultat fall, trycksår, viktnedgång >5% Sverige t om
| Munbedömning enligt ROAG (Revised Oral Assessment Guide) i Senior alert Sverige t om © Senior alert,
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
| Bedömning blåsdysfunktion enligt Nikola i Senior alert Sverige januari – juli 2014.
| Blåsdysfunktion enligt Nikola i Senior alert Sverige januari – september 2014 (data uttagen )
| Munbedömning enligt ROAG (Revised Oral Assessment Guide) i Senior alert Sverige t om
Lisa – arbetsskador och tillbud
R ESULTAT A TTESTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
R ESULTAT RAPPORTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
Lathund för administratörer  Registrering av spelare år  Licensiering av spelare 15 år och uppåt  Registrera matchtrupp på Fogis.
LOK-Stöd. Kommunalt & Statligt Kommunala & statliga aktivitetsstöd skall redovisas 15 februari resp. 15 augusti Nytt för 2014 – personnummer på alla medlemmar.
Senior Alert. Senior Alert i korta drag Nationellt kvalitetsregister Förebygga ohälsa inom munhälsa, nutrition, fall och trycksår Ett arbetssätt Ett teamverktyg.
”Vår Linnéa utan vårdskador”. Vi som har arbetat med Linnéas vårdskadeprevention Liselott Svanberg sjuksköterska avd 17 Linnda Eriksson sjuksköterska.
Beställning - Slutenvård. Tryck på vårdtagarens namn eller personnummer för att påbörja beställningen.
Inledande åtgärder vid insats
Förberedelser alias/skyddade personuppgifter inför produktionssättning
Beställning - Öppenvård
Registrering av valorganisation
Funkisportalen En liten guide.
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Webbutbildning : Kurstillfällesbyten Katja Taavo, Karin Schelen
Tillsammans för ökad patientsäkerhet
Klara Nordström Anders Vestin
Implementering import av SIE-fil Procountor
Trycksår Region Östergötland
Så här dokumenteras Alkohol i COSMIC
PUNKTPREVALENSMÄTNING AV TRYCKSÅR 2019
Programtillfällesstruktur! Anta studenter till kurser inom program
MedControl Instruktion för ärendeansvarig
Tillfällesbyte Innehåll Återuppta studier, tillfällesbyte
Presentationens avskrift:

Punktprevalensmätning Trycksår och Fall

Antal personer på enheten måste anges Antal personer på enheten måste anges. Gå till Administrera och välj Antal personer på enheten.

Registrera antal personer som finns på enheten den veckan som punktprevalensmätningen görs. Skrivs in under den månaden som gäller.

Via Aktuella på enheten fås en snabb bild av vilka som inte har en aktuell riskbedömning inom 6 månader.

Inför punktprevalensmätningen, säkerställ att alla på enheten har en aktuell riskbedömning där RAPS eller Modifierad Norton använts för att bedöma risk för trycksår och som inte är äldre än 6 månader. Finns inte det? Gör först en riskbedömning och planera förebyggande åtgärder innan punktprevalensmätningen påbörjas. I samband med punktprevalensmätningen kommer även tidigare mätningar på enheten ses.

Klicka på punktprevalensmätning Finns ingen aktuell riskbedömning får mätningen avbrytas och riskbedömning måste göras först.

Tips: Innan registreringen påbörjas genom att klicka på Punktprevalensmätning, ange Trycksår Ja, kategori och placering eller Nej personen har inget trycksår under händelse (om det inte är gjort en ny riskbedömning under aktuell vecka där det redan angetts) samt eventuella fall två veckor tillbaka i tiden. Görs detta först behöver man inte ”gå ur” punktprevalensmätningen för att göra detta och sen börja om

Trycksår Finns det ingen trycksårsregistrering under den aktuella perioden måste det skapas en registrering under händelse trycksår. Även om personen inte har något trycksår måste detta anges med Nej under händelseregistrering Finns det någon aktuell registrering av trycksår under pågående mätning klicka på Fortsätt om antalet stämmer. Är antalet fel klicka på Avbryt och justera antal trycksår. Klicka sedan på punktprevalensmätningen igen.

Har personen trycksår Ja eller Nej Om Ja ange Sårlokalisation samt Kategori och klicka på lägg till trycksår. Finns det fler trycksår ange även dem och klicka på Lägg till trycksår. Klarmarkera och Spara.

Händelsen ses under tidigare registreringar Klicka på punktprevalensmätning igen

Fall Har personen ej fallit klicka på Fortsätt, annars klicka på Avbryt och registrera fallet/fallen under Händelse

Ange när fallet inträffade och konsekvens Ange när fallet inträffade och konsekvens. Har personen fallit fler gånger klarmarka och spara för att sen kunna ange fler fall.

Händelsen ses under tidigare registreringar Klicka på punktprevalensmätning igen.

Stämmer nu antalet fall klicka på Fortsätt

Journalgranskning Journalgranskningen för Riskbedömning och förebyggande åtgärder avser 6 månader tillbaka i tiden. Journalgranskningen för hudbedömning och eventuella trycksår och fall avser tiden för punktprevalensmätningen

Pågående åtgärder Pågående åtgärder är förifyllda från senaste riskbedömningen. Kontrollera att detta stämmer med vad personen har för pågående åtgärder vid tidpunkten för punktprevalensmätningen. De förebyggande åtgärderna som ännu inte blivit utförda/insatta anges ej. T.ex. det planeras för en tryckavlastande madrass i sängen men under pågående mätning har personen ännu inte fått den. Klarmarkera och Spara när registreringen är klar

Tidigare punktprevalensmätningar på enheten Här ses nu den klarmarkerade registreringen.

Sök Under Sök punktprevalensmätningar på enheten ses tidigare mätningar som gjorts på enheten. Det går även att följa den aktuella mätningen. Är registreringen inte klarmarkerad syns den som Påbörjad