MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

4a Lussar för pensionärer, i Stortorp och i Medborgarplatsen
Anne Frank Historia.
De fem fingrarna åker på utflykt.
När Ella fick plaströr i öronen
Äventyr i sjumilaskogen
Som •Han körde på Slottsgatan som har en hastighets-begränsning på 50 km/h. •En kvinnlig bilförare körde på en man, som är i 20 års ålder. •Kvinnan, som.
Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.
Människorna i Bambuchaparken. Familjen Eriksson Jonny Eriksson •Jonny är 14 år. •Jonny är storebror och är snäll, rik och skojig. •Han går i skolan och.
Sagan om Piffy.
Sagan om vinflaskan.. Det var en gång en vinflaska. Den heter Sven. En gång var det en familj som köpte mig på systembolaget.
Bildspel om konstnären
Karlsson på taket av Kristine och Simon.
Ta ställning Samarbeta Argumentera Respektera.
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Svenska som andraspråk
78 respondenter. 2 [1] Hur har det varit hemma sedan du var här sist?
Relativa pronomen & adverb
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
På lång fredagen lekte jag med Tilda vi möblerade om i Tildas rum sedan kollade vi på tv och sen lekte vi ute.
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •Den här helgen är jag på Strandbo. I går berättade de vuxna att vi ska åka till stranden.
Prova  Roliga bilder  Spel  Roliga videoz  Musikspelare  Downloads!  Till de minsta  Kontakt.
Jenny Nyström.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Det va en gång en katt och hund del 1
Sagan om björnen.
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Minna Hedberg Hjort och Melwin Eklund
I krig och kärlek är allt tillåtet
Min motorcykel säsong 2011.
Det va en gång en fotboll spelare som hete Anton. Anton va väldans bästa fotbolls spelare han dribblade av hela Ajax han spelaren spelade i real Madrid.
Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Och då tappa jag min blebled och jag letade över allt men jag hittade inte min blebled jag letade över allt inne.
Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och.
Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt.
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
De försvunna monstret Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom.
Luncha och lär! hjälpverb.
Semester i Kläppen Vi och tre andra familjer åkte till Kläppen på semester. Här sitter jag och Anton i sittliften. Vi ska till baksidan av Kläppen. För.
Super katten Jack del 2 Får en vän. Super katten Jack är en snäll katt som hjälper världen men han har ingen vän det tycker han är tråkit.
Den börjar i Oslo ! Vi åkte till Stavanger där hade vi jätte-kul. Vi badade i de is-kalla havet sen gick vi ut och åt god mat. Sen tog vi flyget till.
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Av Murwet och Sandra. Det var en gång en planet som hette Mars. Han hittade flera planeter.
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
Niklas Olsson Sps3d. Mina intressen Som ni säkert redan har sätt så brinner jag för golfen, därför tillbringar jag en hel del av min vakna tid på eller.
Marcus berättar lite om sig själv
Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa
Det va en gong två barn som heter Rullen och bullen dom bodde oss sin farmor bredvid mörka skogen.
Tryck på F5 för att börja. ”Klicka” sedan för att fortsätta.
Det var en gång en kille som hette Albert. Han var 1000 år. Han bor på Habbo planeten. Alla är snälla. Dom äter utomjordiska grisar.
Så firade vi födelsedagar förr.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Det var en gång en drake som hette Nidaros
ÖPPETTIDER PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN I ESLÖV PÅSK
Den magiska dörren.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa
strumpmanen och superhjältarna Författare av Dan och Lotta höjen. Bilder Ingela p Arrhenius. Strumpmannen är en superhjälte han redar folk.Nästan.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Tommy blev på sprungen av en rånare. Han fick ett litet skrubbsår på armbågen.. Flisen och Tommy hitta en lapp. På den står det sven östgök. Tommy och.
Det va en gång en katt och hund del 1
London- Resan Dag:1 Idag när vi kom till flygplatsen gick vi och åt. När vi skulle checka in stängde de framför ögonen på oss och vägrade öppna, fast.
Påsklovet På påsklovet har jag varit på kalas hos min kusin Matilda med hennes kompis. Vi hade jättekul. Det här kortet tog vi på kalaset.
LEDTRÅD: Hans namn betyder guld och sådana bollar har han många!
Det var en gong 2 barn som hete Alexandra och Tilda.
Kajsa och mormor i Danmark av Cajsa och Hannes. Det var en fin sommardag. Kajsa skulle gå ut och sälja kolor på torget.
Vecka 39 Tisdag den 26:e september 2017 Dagens namnsdag Einar Enar.
Luncherna äter vi på Helges!!
Presentationens avskrift:

MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON

Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade jag och möte Anton vid kyrkan jag skulle sova över hos honom. Jag och hela Antons familj cykla upp till Henke och Helena på natten cykla vi hem.

Påskdagen 8 april Nästa dag så vakna jag sent Anton och Joel var redan uppe dom satt och spelade ett MotoCross spel sen kom Ola ner och sa att vi skulle äta frukost och så sa han att vi skulle få gäster och att vi måste gå ut.

Annandag påsk 9 april På annandag påsk lekte jag med Rasmus de va jätte tråkigt väder sen när jag kom hem så fick vi kolla på film den heter Tintin.

Tisdag den 10 april På tisdagen så var jag på fritis vi spela basket sen när jag kom hem så spela jag dator sen skulle jag gå på innebandy jag va nära att göra mål.

Onsdag 11 april Jag har varit på fritis jag spela hockey spelet och schack.

Torsdag 12 april På torsdagen så följde Anton med mig hem vi spelade på datorn sen skulle vi äta sen skulle vi åka till en cirkus som heter cirkus Brazil Jack i Göteborg. Det var jätte roliga clowner där. Sen när vi satt i bilen ringde Ola och sa att Anton och Joel fick sova över hos mig.

Fredag den 13 april På fredag så fick pappa en ny bil det var en svart Audi. Så vi åkte upp till farmor och farfar zacken och bamse blev jätte glada dom hopade på oss. Efter ett tag skulle vi åka hem vi köpte hamburgare på McDonalds.