Boden - en grön småstad i Swedish Lapland..

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Den här dagen är bara för dig!. Utställare som är där för dig. –Universitet/högskolor –Yrkeshögskolor –Folkhögskolor –Företag •Rekrytering på kort sikt.
Advertisements

Frågor som vi brottats med
Välkommen till Falkenbergs kommun!.
v1 Presentationens namn Sid 1 Service i glesbygd - vår utmaning och pågående initiativ.
Utan spaning – ingen aning
Från UFO till FoU. ”Från UFO till FoU resan” •Obekant –Familjärt •Ogripbart – begripligt •Från något som rör andra till något som rör mig.
Norrbotten Norrbottens landskapsvapen är ett renhuvud. Dom har tagit renhuvudet från Västerbottens landskapsvapen.
Hushållningssällskapet Rådgivning Nord AB Vår kompetens ger näring till din verksamhet! Vi erbjuder företagsrådgivning och driver utvecklings- projekt.
Vi valde Kalmar. –Historien sätter sin tydliga karaktär på Kalmar som regioncentrum och när vi fyller konsthallar, teatrar, slott, gator och torg med.
Norrbottens läns landsting, Luleå Kommun/Socialförvaltningen.
Välkommen till Enköping Sveriges närmaste stad.
En bukett bilder till avd 35 Foto och bildband: Kjell Öberg, Kultur och utbildning.
Arbetsintegrerande sociala företag är företag som driver näringsverksamhet (producerar och säljer varor och/eller tjänster): med övergripande ändamål.
Välkommen till Mid Sweden European Office -
Bo Dahlbom 1 •Professor vid IT-universitetet i Göteborg •Forskningschef på Interactive Institute •Ordförande i Rådet för mobila tjänster •Makten över framtiden,
Sociala företag & egenmakt
Pyramis 19 mars Har alla rätt till arbete? Har alla rätt till arbete? Har man kanske skyldighet att arbeta och därmed öka tillväxten i kommunen/regionen/riket?
Jag heter Carl X Gustav. Jag är kung i Sverige
Christina Nordensten Livsmedelsverket
Länsstyrelsen i Norrbottens län bjuder in till Konferens om introducering av radiokommunikationssystemet RAKEL i Norrbotten 25 mars 2009 i Luleå Riksdagen.
Vilka parametrar/värderingar styr stadsbyggandet i Ängelholm? Hur ser vår gemensamma bild av framtida Ängelholm ut?
”Service i Världsklass”
Lappland Lapplands landskapsvapen är en sagojätte som är precis som styrkans gud. Han symboliserade att Lappland var ett outforskat landskap.
Operation dagsverke 2013 Jag är här för att vår skola har valt att engagera sig i Operation dagsverke och jag kommer att pratat om det här: UNICEF Om UNICEF.
Hushållningssällskapet Rådgivning Nord AB Vår kompetens ger näring till din verksamhet! Vi erbjuder företagsrådgivning och driver utvecklings- projekt.
Umeå universitet Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Här finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta.
Förväntad medellivslängd vid födseln för pojkar födda per län Källa: SCB.
Livsstil Hjärt och kärlsjukdomar HjärnskadorLungsjukdomar PatientupplevelserFysiska bedömningar Rehabilitering, Familjehem, hjälpmedel Läkemedelsbiverkan.
Kapitel 7 November 2008/Leif Carlsson Trygghet och sociala relationer Liv & hälsa i Örebro län år 2000, 2004 och 2008 Liv & hälsa 2008 Liv & hälsa 2000,
E-hälsa - samverkan inom vård och omsorg i Norrbotten Margareta Bladfors-Eriksson Eva-Lena Holmqvist-Parkström.
1 Linnea Grundström, projektledare.
Styrgrupp Främlingsfientlighet Miljölobbying Fritidsgårdar/Aktiviteter Skolsamarbete Kollektivtrafiken Utveckla Södertälje Mohamed.
Att leva med osäkerhet Vad berättar våra prognoser och analyser och hur kan ni använda er av dem? Fredrik Ribbing arbetsmarknadsanalytiker.
Europeiska socialfonden
Kvalificerad redovisningsekonom 400 yh-poäng
Linkooperativet Den Sociala ekonomiska föreningen Amir ČirkićJalal MohammadiKhalid Neshati
Norrstyrelsen [ ] BILD 1 Norrstyrelsen Ideell förening med uppgift att förbereda bildandet av en sammanhållen norrländsk.
Sång till Friheten Du är det finaste jag vet Du är det dyraste i världen Du är som stjärnorna Som vindarna Som vågorna Som fåglarna Som blommorna på marken.
Utställare som är där för dig. –Universitet/högskolor –Yrkeshögskolor –Folkhögskolor –Företag Rekrytering på kort sikt Rekrytering på lång sikt –Organisationer.
Bilden av Östersund Östersunds befolkning oktober 2008.
Utställare som är där för dig. –Universitet/högskolor –Yrkeshögskolor –Folkhögskolor –Företag Rekrytering på kort sikt Rekrytering på lång sikt –Organisationer.
Utställare som är där för dig. –Universitet/högskolor –Yrkeshögskolor –Folkhögskolor –Företag Rekrytering på kort sikt Rekrytering på lång sikt –Organisationer.
Behöver den lokala samverkan stärkas och kompetensen inom psykisk ohälsa utvecklas? KUR- projektet ger möjligheten! KUR-projektet vänder sig till anställda.
Lokala kompetensrådet Rätt kompetens i ett framtida Piteå Lokala kompetensrådet.
Sociala investeringar Kommunfullmäktige Kommunfullmäktige reserverar 120 milj. för perioden Kommunfullmäktige reserverar 120 milj.
Vården i siffror Tekniska bilder 2015.
Implementering av Nationell strategi för eHälsa och eSamhället
24 februari på Stadshotellet i Luleå Medborgarnas förväntningar på Norrlands framtid ANDERS LIDSTRÖM Professor i statsvetenskap vid Umeå universitet Varmt.
Medborgare i norr - uppfattningar om regionalisering BILD 1 Medborgare i norr - uppfattningar om regionalisering De fyra nordligaste.
I Norrbotten NSPH i Norrbotten N Nationell Samverkan för P Psykisk H Hälsa Bildades Bildades N Nationell Samverkan för P Psykisk.
Skruva upp volumen och klicka för att komma igång.
En strategi för service på landsbygden Untorp, Orsa. Foto: Mostphotos Dalarnas regionala serviceprogram - RSP Furudal Foto: Emma Erkers.
Växthus hej och välkommen pp om ett växthus. Växthus Besök på handelsträdgården  Luftluckorna är bra för att växterna inte ska bli för varma så att dom.
Bokklubben Zonta II Jönköping Zonta 25 år
Nolia Karriär Luleå 16 februari kl Luleå Energi Arena.
Modulerna är tillgängliga för utställarna från måndag 29 februari kl Nolia Karriär Umeå 18 feb kl Noliahallen.
Nolia Karriär Sundsvall 1 mars kl Södra Berget.
Kontrakt Norrbotten. Försäkran Norrbotten.
ATT TÄNKA PÅ NÄR DU REPRESENTERAR VÅR BRANSCH Studiebesök för årskurs 6-9.
Uppdrag Socialt företagande
VÄLKOMMEN TILL WSP SVERIGE
Socialt kapital, upphandling, partnerskap
Behov och önskemål från verksamheten
EnergiEffektivisering av Byggnader i Arktiska Kommuner
Det är tradigt att bli gammal!
GFG, Grundsunda Framtidsgrupp - BYGDSAM
Vad innebär regionbildningen?
Källa: Folkhälsodatabas
Kontrakt Norrbotten.
Korta vägen Anna Tuomas.
Presentationens avskrift:

Boden - en grön småstad i Swedish Lapland.

Boden i världen

Två älvar – två värden. Foto: Annica Nordlund

Tryggt och säkert Foto: Annica Nordlund

Med sikte på våra barns framtid Foto: Annica Nordlund

Foto: Annica Nordlund

Expansiva fastighetsägare

PEAB-travet Nordligaste V75

Boden – något att skryta om!

Servicepunkter Harads Gunnarsbyn Välkommen till Boden! Bodån – stadens flytande gata.

Studiebesök Floda Sillerud Backe Lycksele Försäkringskassan Luleå / Boden Arbetsförmedlingen Östersund Den gamla järnvägsstationen.

Implementering Kommunalråden E-tjänster E-hälsa Öppettider Turism Företagare Föreningarna Sociala företag Vackra vägvisare i kommunen.

Överlevnad avtal Turistbyrå Bodens Kommun Norrbottens läns landsting Luleå tekniska universitet Arbetsförmedlingen Försäkringskassan Kyrkan Posten

”Det bästa är Bodenandan!” ”Jag är stolt över att vara Bodensare. Dessutom är jag företagare i en charmig småstad där alla jobbar för allas bästa. Här lever samarbetet företagare emellan. Här skapas det som kallas för Boden-andan.” Monica Stubé, See Mee

Brolle