Mobilskal med högtalare!!

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Mitt liv som elev Att skriva uppsats, att ordna sin text, den röda tråden, hur ska jag börja, att använda datorn som hjälp i skrivande m.m.
Advertisements

Brukarenkät Måltidssituation. Vilken avdelning bor du på? Avdelning 1.Sparven2(9%) 2.Vargtass2(9%) 3.Blåklockan2(9%) 4.Lindorna2(9%) 5.Skogsstjärnan2(9%)
Anne Frank Historia.
Elsa Beskow.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Äventyr i sjumilaskogen
Välkommen till Vialundskolan! =)
Om att läsa på annat sätt Jenny Nilsson, TPB Äppelhyllor – en dag om specialmedier Göteborg
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Arvidsjaur Kommun Britta Susann.
Sorteringslek i skogen
Att tydliggöra de långsiktiga målen i Lgr -11 och kunskapskravens fem övergripande förmågor för elever, föräldrar och pedagoger.
Här kommer lite bilder på vad vi har gjort i klassen.
~ Den första mobiltelefonen ~
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
TRYGGHET – SÅ FUNKAR DET
Patientenkät sommaren -13
PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer.
Krokodilens förskola Storyline vt-08
GPS- sändare till barn!.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Slöjd Presentation! Av: Malte Bergman.
Mitt arbete om förändringar av Markus och Vilgot
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning.
Hela världen talar… Global Issues in Context är en lektion i att lyssna! Hulebäcksgymnasiet, Härryda. Västerhöjdsgymnasiet, Skövde.
Process beskrivning av valfri produkt Martina Rosenback 2002
2 i 1 nagellack Reklamprojekt En produkt för dig som vill ha exklusiva och färgglada naglar på 30 sekunder! -Julia Holm ~ Frida Kristiansson ~ Tilde Zetterlund.
Garnteknologi 1 Camilla Byggmästar 25318
Det var en gång tre systrar
Byggsats Happy Birthday
Case Tobias Martin.
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
Träslöjd! Ht /11.
Affärssystem som en aktör Linda Askenäs Linköpings universitet.
Tunneln Av: lovisa ♥. Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag.
Sleeping girl Roy Lichtenstein.
Projekt regnbågen En dag i september när vi skulle gå till skogen, såg vi regnbågen. - Titta regnbågen ropade barnen.
En PowerPoint om PowerPoint
Av Jan Sandström Av Gunilla Bergström Av Jan Sandström.
Vi gick även förbi en liten göl där vi såg ganska mycket mygglarver simma i vattnet. Barnen ville inte bara titta på mygglarverna, de ville även undersöka.
Flickors psykiska ohälsa
Tekniskrapport Av Alva & Ludvig.
SIM TEAM.
Novus Unga om vården Vårdförbundet Lina Lidell 1718.
Av: Ninni Byrestam. Eleverna (faddrarna) i klass 3A fick ett uppdrag… Välj en bok som du tror att ditt fadderbarn tycker om. Öva på att läsa boken med.
Mitt arbete om förändringar av Klara och Natalie.
Grupparbete kuddfodral – sociala medier
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Nätmobbning/Cyberbullying
Utvärdering enkät om sommaridrottsskolan
Teknikprojekt - mopedväg Gjord av Linda Forslen Lindström Linda Gustafsson Ellinor Gustavsson.
Skrivregler & grammatik
Slutprojekt II Slöjd i relation till hållbar utveckling Projekt : Tillverka en cirkelsåg.
Av Lucas Sjöborg och Hugo Gripestam.
Friluftsdag på Stigens friskola Här startar Vasaloppet! Hänt under veckan.
Arkitektur.
Textilarbete Alice Höök.
Godhet “Att gör gott”.
Caroline Hansson, Pilbäckskolan
Kemi finns överallt runtomkring oss.
Utvärdering av workshop - Future Living Vilken grupp tillhörde du? NamnAntal% Byggteknik & Affärsmodeller för framtida bostäder 637,5 Energi och flödeseffektivitet.
HÖSTAKTIVITETER -15/16.
Kajsa och mormor i Danmark av Cajsa och Hannes. Det var en fin sommardag. Kajsa skulle gå ut och sälja kolor på torget.
THE ABB – FG WILSON AND CATERPILLAR CASE Problemanalys ABB strategi var att på djupet förstå kunders behov och hjälpa dessa kunder för att bli mer konkurrenskraftiga.
Enkätundersökning: Feriearbetarna De ungas upplevelse av arbete inom Vård och Omsorg inom Göteborgs Stad Erika Rodríguez Lindgren.
Maskeradkläder Julia och Ei Mer. Vi fick uppgiften att göra maskeradkläder till förskoleklassen på lärcenter. Vi gick till dem för att höra vilket plagg.
Emma Thalin. Min tröja är gjord i jerseytyg och har muddväv längst ner och längst ner på armarna. Jag har även målat med textilfärg och broderat med.
Analyser och mallar. Innehåller Kravspecifikation 4P (marknadsmixen) Metod Mall Exempel Metod Mall Exempel Det finns inga rätt eller fel hur ni presenterar.
VÅRDPLANERING UTIFRÅN PATIENTENS PERSPEKTIV
Presentationens avskrift:

Mobilskal med högtalare!! Vi har gjort ett projekt om hur man kan förbättra ett mobilskal.

Tankar och ideér Vi tänkte så att mobilskalet ska skydda mycket och de har även en inbyggd högtalare på baksidan. Högtalaren har ganska starkt ljud och högtalarna har ett litet skydd på utsidan så att om man skulle tappa de så tål det en del. Skalet är ju speciellt eftersom högtalarna är inbyggda.

Estetik Det som är lite roligt med skalet är att det är så färgglatt . Vi valde färgerna för att dem var fina och för att de ska var lite roligt att plocka upp skalet och se alla färger istället för att plocka upp ett svart tråkigt.

Funktion och produkt! Det som skalet syftar på först och främst är att de har två inbyggda högtalare som har ganska bra ljud. Skalet skyddar ju såklart mobilen som alla skal gör men detta skalet är tjockare och mycket bättre. Högtalarna är också skyddade av små plastplattor som sitter på utsidan av högtalarna. Skalet är främst till ungdomar. Skalet passar bara till alla mobiler.

Kodord! Olika färger Mönster skyddar Bra ljud

Hur har ni jobbat? Vi har jobbat bra tillsammans med produkten. Adrian och Emil gjorde skalet, sågade ut den och limmade ihop den. Kajsa och Rebecca gjorde högtalarna. Alla hjälpte till att måla skalet i olika färger. Vi jobbade bra tillsammans och de gick ganska fort. De blev ett bra arbete.

Vad som gick bra och dåligt! Vi jobbade bra och alla deltog i arbetet på ett eller annat sätt. Alla är nöjda med skalet och vi hade bra sammarbete i gruppen. Vi delade upp arbetet på ett bra sätt så att alla fick något att göra. Det var inte så mycket som var dåligt förutom att vi fick klippa om lite men annars var de bra.

Gjord av! Emil Håkansson Adrian Hallsö Kajsa Bengtsson Rebecca Abrahamsson