Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Introduktion till dagens övning
Advertisements

Snabbguide och tips.
Redigerings kurs med PowerDirektor 5 NE Express Del 1.
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
Anpassning i Windows och Word utan hjälpmedel med tangentbordet
Microsoft® Lync™ 2010 Utbildning i delegering
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet,
Markera/välj bilden till höger och kopiera den till klippbordet med ctrl-c. Flytta till Photoshop och öppna ett nytt dokument i menyn eller med.
Access med Sebastian och Robert
”Internet anpassa” bilder
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
Introduktionsutbildning i MOSS-verktyget
Ta en bild Ta en bild Så här enkelt är det:: - Sitt ner framför monitorn. - Titta rakt in i kamerans lins. Ta en bild “ - Tryck “ Ta en bild “. -!!! SITT.
©storm.
2. Utveckla en presentation
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
IM fakturahantering Bildspelet rullar automatiskt Du har fått ett mejl
Göra en enkel webbsida med word
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Nätverk Logistikprogrammet 2012.
WMS i Google Earth Öppna Google Earth, (version 4 eller högre!)
1.Se till att ett objekt finns skapat i ProUnit, stäng av programmet. 2.Om Web version av ProUnit används se till att filen ProUnitWebCAD_MC.exe har installerats.
Demo dokument- och ärendehantering Polisförbundet
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
- Gå till adressen kronoby
1.Öppna först googlekartfilen du fått av byNet i googleearth genom att dubbelklicka på den. Notera att du måste ha installerat google earth. Detta görs.
Powerpoint …är ett program som du använder till att: …är bra till att
Redigerings kurs med PowerProducer 3 NE Del2. Starta PowerProducer och välj ”producera filmskiva”
Groupwise – skicka mail
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Daniel Cronholm biblios.se/data © Övning 7 Dispositionsläget Börja med att spara den här presentationen som Min presentation 7.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Övning 5 Mer om bildspelets formatering och layout och en hel del repetition © 2007, Daniel Cronholm, http://biblios.se/data.
Groupwise – skicka mail
Kontrollera röstbrevlådan 1.Klicka på fliken Telefon. Där ser du dina meddelanden och information om den som ringde. 2.Håll markören över ett rösbrevlådemeddelande.
Diagramguide Excel * Punktdiagram
Google SketchUp Del 1.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Adobe Presenter En kort genomgång av hur man skapar en interaktiv film till dina PowerPoints.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Lathund PowerPoint 2007 Lathund
© Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics,
Skärminspelning med Active Presenter för Windows
Jon Wide IT-coach PowerPoint 2010 Välkommen!.
Påfyllningsrapport Panel-PC
Välkommen till PowerPoint
Göra en enkel webbsida med word
Hur scannar jag i sal 14 Liten instruktion.
Så här infogar du den här bilden i presentationen
Så här infogar du den här bilden i en egen presentation
Så här infogar du den här bilden i en egen presentation
Bildmall för sociala medier
Grundkurs Windows och Word
Så här infogar du den här bilden i en egen presentation
Presentationens avskrift:

Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”.

Klicka på ”E-postformat och sedan längst ner på ”Signaturer”

En ny dialogruta öppnar sig framför. Nu kan du välja mellan att ”Redigera” din befintliga signatur, eller skapa en ny genom att klicka på ”Nytt”. Vi väljer ”Nytt”.

Ännu en dialogruta öppnar sig framför. ”Skapa ny signatur” Vi döper signaturen till TEST, trycker på nästa och sedan skriver vi in företagsnamn och adress t ex.

Sätt markören där du vill lägga in logotypen. Högerklicka och välj ”Infoga bild”. Klicka på ”Bläddra” i nästa dialogruta och välj den bild du ska ha. Tryck OK, Slutför, OK och OK. Välj ”Nytt” och se hur resultatet blev. Behöver du justera är det bara att gå tillbaka samma väg och klicka på ”Redigera”. Lycka till!