Auberginerullar Tillagad med MandoChef Tillagning: Ingredienser

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
godare, snabbare och enklare!
Advertisements

MAT – OCH MATKULTUR I EUROPA Hkk, Vt-12 E. Segerdorf
EAN-scanning. Alternativ Program Alternativ Program.
GOURMETBURGARE MED GETOST OCH SYDFRANSKA ROSTADE GRÖNSAKER Portioner
Cannelloni med Gourmefärs
BBQ nuggets med tomat- och mangosallad - 4 portioner 1 pkt Hälsans Kök BBQ nuggets Tomat- och mangosallad 2 mango 5 cm skalad gurka 4 plommontomater 1.
Sesam nuggets med sobanudlar och marinerad ostronskivling 4 portioner 1 pkt Hälsans Kök Sesam nuggets Sobanudlar 1 pkt sobanudlar 1 strimlad morot 1 strimlad.
GOURMETBULLAR OCH KORV MED VINÄGERBRÄSERAD KÅL OCH SÖTSTARK SENAP 4 portioner 1 pkt Hälsans Kök Gourmetbullar 1 pkt Hälsans Kök Cocktailkorv 1 dl grönsaksbuljong.
Vegetariska recept Borlänge november 2014.
Learning Study i Ämnet matlagningskunskap
JOHANS FAVORITFISK.
Burgare med paprikadressing - 4 portioner
MAT – OCH MATKULTUR I ASiEN Hkk, Vt-12 E. Segerdorf
Instruktioner Hur man skriver.
Klyftpotatis. Du behöver: 3-4 stycken potatisar Olja Salt och/eller grillkrydda, lökpulver, vitlökspulver.
Sojakorv med majs- och bönröra portioner
Baguette med Gourmetbullar 4 portioner 1 pkt Gourmetbullar, Hälsans Kök Gourmet 4 baguetter smör 4 salladsblad 1 liten purjolök 1 syrligt äpple 2 dl lätt.
Äppelpaj med egen vaniljsås. Sid: 268 och sås 269 HKK- boken
Jag önskar dig styrkan hos de fyra elementen Jag önskar dig styrkan hos de fyra elementen DENNA PRESENTATION GÅR IGÅNG AUTOMATISKT – SKRUVA BARA UPP DINA.
Diskussionsfrågor Har du bra balans mellan träning, vila och mat?
Blandningar Inom kemin skiljer man mellan rena ämnen och blandningar Rena ämnen består bara av en sorts atomer eller en sorts molekyler. Guld är ett rent.
Växterna – ett av fem riken Håkan Tornhagsskolan 2016.
Cosmic R8.1 Landstinget har tagit ”go” beslutet..
Vid sjön. Sötvatten Inte salt vatten Sjövatten kallas sötvatten.
Recept på bullar, bollar och järpar samt spreads
Målvaktsutbildning grund del 1 - Målgrupp grön och blå nivå
Gulaschsoppa och lite konsumentekonomi.
ELLÄRA Göran Stenman, Ursviksskolan 6-9, Ursviken –
Naturresurser; vatten
temperaturer för att skapa goda hygieniska förutsättningar.
Äppelpaj med egen vaniljsås. Sid: 268 och sås 269 HKK- boken
Varför tycker jag som jag gör? Om våra informationskällor.
Kolhydrater.
Vad gör vi idag? Lek 2 Vad händer idag och varför?
Djuren på vintern.
4 saker att tänka på Energibehov Energibalans Kvalité Timing.
Dagens ämnen Basbegreppet, koordinater Dimension För många är beroende
Sjön som ekosystem.
Som ni kanske förstår så är det inte så jävla lätt att hitta en bild som passar på varje veckonummer. Så det fick helt enkelt bara bli så här ! BE Gå vidare.
Vecka 37 Tisdag den 12:e september 2017 Dagens namnsdag Åsa Åslög.
KOST Grupp forsläsning.
Sommarträning! Nu när fotbollen är slut är det bra om du fortsätter att hålla igång. Vår önskan är att du springer 2 km en gång i veckan och att du gör.
Använda den här mallen:
Tallriksmodellen består av tre delar:
Medieteknik 4 Radio/TV och satelliter
Nina Barresjö Carpe Diem
Balanserad hand öppning i NT
Lokalt gåvogivande - Förslag som läggs fram till styrelsen 5 feb
Lektion 4 Fisk Paula Frösell, leg dietist och Brand manager Mat & Måltider och hälsa.
Lektion 1 Grönsaker, frukt och bär
9...
Lektion 3 Frukost Paula Frösell, leg dietist och Brand manager Mat & Måltider och hälsa.
Vart tar det smutsiga vattnet vägen?
Malin Stigemyr Kajsa Urge
Typiska kännetecken för instruktioner
Rutiner vårdplan Sårbehandling
Kolhydrater.
Kan du begreppen? Para ihop rätt begrepp med rätt beskrivning. Algoritm Precis Program Är ett annat ord för exakt, tydlig eller noggrant. Är klara och.
CHILI-CHORIZO-GRYTA MED SPAGHETTI
Hur når vi våra gemensamma mål?
På gång i Region Gävleborg
Kanderade mandlar 200 gram mandel 2 msk vatten 4 msk socker
Provtagning för cystor och maskägg - information till patient
Ersättningskollen.
Kalvfond Ger dig rika smaker
Tipspromenad.
Hur vet vi det vi vet om historia?
Ugnsbakad panerad kyckling
Salter och metalloxider Kap 5
Presentationens avskrift:

Auberginerullar Tillagad med MandoChef Tillagning: Ingredienser Tillagningstid 20 min. 600 watt, 15 min. Tillagning: Skär auberginen i 8 tjocka skivor med MandoChef (nivå 4-5). ”Bygg ihop” auberginen igen och placera skivorna vertikalt i Micro Urban Stort durkslag. Fyll basen med 4 dl kallt vatten och placera Stort durkslag ovanpå. Sätt locket på och kör i mikrovågsugnen 12–15 minuter, 600 watt. Skölj aubergineskivorna i kallt vatten så att de inte fortsätter att tillagas och låt rinna av på hushållspapper. Blanda getost, honung, gurkmeja, salt och peppar i Rundlett 6 dl. På Flexibel Skärbräda lägger du först en skiva skinka, sedan två avrunna aubergineskivor ovanpå och slutligen getostblandningen. Rulla sedan ihop i ganska täta rullar. Dela varje rulle mitt itu och servera med en grönsallad och ringla över lite olivolja. Ingredienser 1 liten aubergine (ca 200 g) 100 g färsk getost 1 msk honung 1 knivspets gurkmeja Salt och peppar 4 tunna skivor bayonne-, parma- eller serranoskinka Olivolja 4 dl vatten