Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Sommarträning! Nu när fotbollen är slut är det bra om du fortsätter att hålla igång. Vår önskan är att du springer 2 km en gång i veckan och att du gör.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Sommarträning! Nu när fotbollen är slut är det bra om du fortsätter att hålla igång. Vår önskan är att du springer 2 km en gång i veckan och att du gör."— Presentationens avskrift:

1 Sommarträning! Nu när fotbollen är slut är det bra om du fortsätter att hålla igång. Vår önskan är att du springer 2 km en gång i veckan och att du gör följande styrkeprogram som kan göras i anslutning till löpningen: 25 vanliga situps 10 armhävningar 20 upphopp Plankan 1 minut Ta med din mamma och/eller pappa alla 8 ggr (ska vara samma person) och vinn ett pris! Meddela mig den 18 aug hur allt har gått. Nedan kan du bocka i när du är klar med en vecka, så håller du koll. Du har också en utmaning i att träna att jonglera med fotbollen. Idag klarar ni tjejer 2-3 tillslag. Vi vill att alla tränar under sommarlovet och målet är att alla ska komma till 6 tillslag när vi drar igång igen. Det är ok att ta upp bollen med händerna och börja så. V26 V27 V28 V29 V30 V31 V32 V33


Ladda ner ppt "Sommarträning! Nu när fotbollen är slut är det bra om du fortsätter att hålla igång. Vår önskan är att du springer 2 km en gång i veckan och att du gör."

Liknande presentationer


Google-annonser