Obbola IK.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Vision – Värdegrund – Mål
Advertisements

På väg! GK & GDF & SGF i samverkan. Inom Svensk golf finns SGF,GDF och Klubbar. Idag sker inte ett optimalt samarbete med spelaren i centrum… Vi vill.
Idrotten vill Idrottsrörelsens idéprogram Antagen av RF-stämman 2009.
Föräldramöte Torsdagen den 3 Maj.
Nya Vikvalla - en aktivitetsplats för alla presentation för kommunen fredagen den 26 september 2008.
Spelare och föräldrar utbildning IK Sleipner P06
 Erbjuder alla orienterare tävlingsarrangemang med hög kvalité  Erbjuder klubbens alla medlemmar utvecklande, roliga och väl arrangerade träningar under.
Kärnvärden.
 Tullinge SK Verksamhetsidé Värdegrund Vision. Tullinge SK, Verksamhetsidé Tullinge SK erbjuder aktiviteter inom orientering, mountainbike och längdskidåkning.
Historia och Organisation
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Inledning Initiativet till värdegrundsarbetet kommer från de tio medverkande idrotter i Göteborg som började diskutera möjligheten för barn att prova flera.
Föräldramöte 19/10 P05.
Vad förväntar sig den egna föreningen och specialdistriktsförbundet (SDF)? Att sprida kunskap om idrotten Att sprida kunskap om idrotten Att nyrekrytera.
Verksamhetsplan Årsmöte Affärsmodell Affärsidé Vision Strategier Mål Aktiviteter Organisation / bemanning Rapportering Värdegrund.
Västerbottens Idrottsförbund Studieförbundet SISU Idrottsutbildarna Välkomna till SDF DIALOG 2010.
Utvecklingsarbete! Om vi drar åt samma håll har vi chans att nå målet! Är alla överens åt vilket håll vi ska?
Ledarmöte Innehållsförteckning 1.Övergripande – Vår policy i stort 2.Att vara ledare inom SGoIF 3.Barnfotboll, upp till 12 år 4.Ungdomsfotboll,
 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening.
Förälder och ny som ledare. Svensk Idrotts värdegrund Glädje och gemenskap Demokrati och delaktighet Allas rätt att vara med Rent spel.
Föräldramöte – lag F/P XX-XX. AGENDA Bakgrund – året som gick Organisation – ledare och spelare Att vara en del av F/P XX-XX Fokus framåt och Matchning.
Verksamhetsplan Värdegrund Jönköpings Läns Skol Idrottsförbund skall stå för glädje, gemenskap och demokrati där alla skolidrottsföreningar.
Ordförandekonferens 2015 Föreningsutveckling i samarbete med Upplands Fotbollförbund.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
V ÄLKOMNA ! Ledarträff 1 15/16 Föreningen med det stora hjärtat.
Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte S-T FF - F03 1.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
VÄLKOMMEN till SÖRSKOGENS IF Fotboll / Innebandy / Tennis En informationsskrift om Sörskogens IF TILL ALLA FÖRÄLDRAR och SUPPORTRAR Som förälder och supporter.
Hemsidans funktioner Lägga in spelares uppgifter Informationsspridning Lok-stöd, statligt stöd.
1 KIF:s AFF Black Knights Värderingar
Sunderby SK - en värdefull förening -. SISU Idrottsutbildarna – Sunderby SK Lilla Sundis Cup 2012 (fotboll) SSK:s styrelse Sprids till övriga sektioner.
VÄLKOMNA!. Profil Akademiska meriter: Fil-kand examen i idrottsvetenskap – Coaching & Sport Management Sportsliga meriter som spelare: SSL (2 slutspel)
Föräldrarmöte P04-05 September 11, Röda tråden Vägledning och riktlinjer för barn- och Ungdoms -innebandy i IBK Lockerud Mariestad 2016/2017.
Verksamhetsidé för Kalix Handboll Varför finns vi? För vems skull finns vi? Vad erbjuder vi? Vilka värden skapar vi? Verksamhetsidé Kalix HK är en förening.
RÖDA TRÅDEN Att erbjuda så många barn, ungdomar och vuxna som möjligt att vara aktiva i Sköndals IK. ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”. Sköndals.
Föräldramötes mall, Välkomna till en ny säsong i vårt underbara gäng!
Sundsvall Hockeys föreningsvision är ”Klubben med framtidens stjärnor”. Sundsvall Hockeys verksamhetsidé är ”Att nå en hög sportslig nivå med en ekonomi.
Föreningssmart Umedalens IF 2017.
Kenneth Abrahamsson, Martin Björkryd, Kajsa Mumm
Agenda Söderköpings IK PF03 Föräldramöte 19/3
Våra Värdegrunder.
Föräldrarmöte P e Augusti, 2017
Föräldra- och spelarmöte Brunflo FK P-04/05
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Klubbens vision Från liten till eliten. ÖGIF.
Team 08.
Ytterby IS Verksamhetsidé
Värderingar Lekebergs IF
Information kring klasslagsfotbollen
KURR Kamratskap & Kunskap Utbildning & Utveckling
Ledarmöte/Upptaktsmöte 2017/18 27e Augusti, 2017
Årets mest hållbara förening
Vision Mer än idrott - En klubb full av stjärnor.
VÄLKOMNA FÖRÄLDRAMÖTE
Pojkar Footer Text 9/18/2018.
Informerar föräldrar om Barn- och Ungdomsverksamheten
Lövängens IP och Ängö Schakt Arena Rönnbärsvägen Varekil
Sundsvalls IBF VILL
Hur skapar man ett bra samhälle med hjälp av civilsamhället?
Förälder och ny som ledare
VÄRDEGRUND/ SÄKERHET/ BEMÖTANDE
Medlemmar, ledare, kansli och styrelse Våren 2017
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
Välkomna till denna presentation av projektet Idrott för alla.
#TILLSAMMANS.
Välkomna till föräldramöte VIK P09:1
Att vara idrottsförälder
”I Vår Klubb Är Alla en Stjärna ”
Idéseminarium för ungdomsledare Rubecks gymnasium 9 feb 2019
Föräldramöte 30 januari, 2019.
Presentationens avskrift:

Obbola IK

Vision Mer än idrott - En klubb full av stjärnor

Verksamhetsidé "Vi ska bedriva verksamhet inom fotboll, innebandy, cykel, gymnastik och skidor så att alla ges möjlighet till en aktiv fritid där man kan ha roligt och utvecklas såväl idrottsligt som socialt."

Värdegrund – Våra ledstjärnor Glädje Gemenskap Respekt/Ansvar Utveckling

Värdegrund OIK Glädje Gemenskap Respekt/Ansvar Utveckling Vår föreningskänsla skall präglas av glädje och stolthet av att vara tillsammans och utvecklas i föreningen, i laget och/eller de aktiviteter som föreningen bedriver. Gemenskap OIK välkomnar alla att delta efter sina egna förutsättningar. Det ideella engagemanget är den viktigaste kraften i föreningen. Det gäller dels föreningens ledare och funktionärer, men också föräldrar och aktiva som hjälper till att driva verksamheten framåt. Om vi alla hjälps åt kan vi åstadkomma mycket. För oss inom OIK är alla stjärnor och alla är lika viktiga. Respekt/Ansvar Respekt, öppenhet och kamratskap grunden för vårt agerande. Vi står för ett rent spel, sportsligt och korrekt uppträdande både på och utanför arenan. Vi uppträder som goda föredömen och ambassadörer när vi representerar vår förening. Ledare och tränare ska förmedla en positiv människosyn och vara goda förebilder och representanter för föreningen. Vi vårdar anläggningar och utrustning så att dessa kan hållas välskötta och fungerande. Utveckling Vi vill stimulera och erbjuda ledare och aktiva möjlighet till såväl idrottslig som social utveckling. Genom att utbilda våra ledare till ett bra ledarskap vill vi bidra till en god idrottsfostran hos våra utövare, ledare, föräldrar och aktiva. Vi vill också verka för ett gott samarbete och gemensam utveckling med andra föreningar, skolan och övriga organisationer i skärgården.

Mål Vi skall erbjuda verksamhet som vänder sig till alla, oavsett kön eller ålder Alla ska uppleva gemenskap och glädje Vi skall leva och agera i enlighet med våra värderingar.