Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

VÄLKOMMEN till SÖRSKOGENS IF Fotboll / Innebandy / Tennis En informationsskrift om Sörskogens IF TILL ALLA FÖRÄLDRAR och SUPPORTRAR Som förälder och supporter.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "VÄLKOMMEN till SÖRSKOGENS IF Fotboll / Innebandy / Tennis En informationsskrift om Sörskogens IF TILL ALLA FÖRÄLDRAR och SUPPORTRAR Som förälder och supporter."— Presentationens avskrift:

1 VÄLKOMMEN till SÖRSKOGENS IF Fotboll / Innebandy / Tennis En informationsskrift om Sörskogens IF TILL ALLA FÖRÄLDRAR och SUPPORTRAR Som förälder och supporter ska du alltid tänka på att du representerar Sörskogens IF och respektera följande: Tränaren och lagledaren sköter laget i samband med träning och match. Skrik inte på spelarna utan heja på lagen i stället. Protestera inte mot domaren. Ge spelare och ledare ditt stöd. Sörskogens IFs Ordförande: Göran Hallberg 08-774 88 70 mail: info@sorskogensif.nu Ordförande Fotbollsektionen: Joakim Lidström 070-609 95 40 mail: joakim.lidstrom@telia.com Ordförande Innebandysektionen: Lars Nirstedt 070-53 787 57 mail: lars.nirstedt@hotmail.com Orförande Tennissektionen Johan Hallberg 073-716 04 11 mail: johanhallberg86@hotmail.com För ytterligare information se vår hemsida www.sorskogensif.nu Kontaktuppgifter Medlemskap och övriga avgifter Familjer, hur stora de än är, betalar 400 kr per säsong, enskilda 250 kr och supportrar 200 kr. Seniorverksamhet har vi bestämt ska vara självbärande, därför betalar man fr o m 19 år ytterligare 400 kr per deltagande idrott. För endast 250kr/år får du spela en timme Tennis i veckan under hela säsongen, oavsett dag och tid bara du är medlem. Betalning görs till vårt Plusgirokonto 81 71 54-8. Kom-i-håg att ange för och efternamn samt vad det avser. I ovan avgifter ingår bl a lagförsäkring, anmälningsavgifter till serie- och cupspel, domaravgifter, matchtröjor och träningsmaterial. Du måste själv stå för strumpor, benskydd, knickers/shorts, klubba samt lämpliga skor.

2 SöIF - MODELLEN Sörskogens IF arbetar mot följande mål: Verka för att utövare och ledare upplever att det är roligt med idrott i Sörskogens IF. Förhindra utslagning av yngre spelare. Rekrytera egna spleare till A-lagen. En stabil ekonomi. För att nå dessa mål krävs bl a: En fungerande organisation En genomtänkt verksamhet Nyrekrytering av unga spelare och ledare En utbildningsplan Välutbildade ledare och tränare Engagemang och intresse från föräldrar och supportrar REGLER och UPPTRÄDANDE För att ett lag ske fungera måste vissa ordningsregler respekteras: Passa tider till träning och match Lämna återbud i god tid om du EJ kan medverka Betala medlemsavgifter Som förälder hjälpa till med olika arbetsuppgifter beroende på vad laget/styrelsen kommer överens om. Te x ställa upp vid olika arrangemang, lagkasseansvar, Cafeteriaförsäljning etc Uppträd alltid juste mot med- och motspelare, ledare och tränare, domare och funktionärer samt publiken. I Sörskogens IF kan du träna och spela fotboll och/eller innebandy i organiserad form eller varför inte hyra en “egen” tennistid för familjen eller tillsammans med kompisarna. Tennis Sörskogens IF kan stoltsera med en av Huddinges finaste tennisbanor och klubben erbjuder alla medlemmar att skaffa sig en abonnemangstid till ett mycket förmånligt pris. Fotboll Sörskogens IF deltar i Stockholms Fotbollförbunds seriespel (S:t Eriks Cupen för de yngre och A-lag). Inom Korpen Huddinge/Botkyrka har vi ambitionen att delta med ett eller flera åldersmixade lag (fr 15 år och uppåt). Först ut blir vårt Veteranlag. Vi har en dröm om konstrgräs på vår i övrigt fina anläggning Sörskogens IP. Därför har vi under flera år fonderat pengar för att när den dagen kommer, kunna bidra med en grundplåt för att behålla bestämmanderätten över Sörskogens IP. Innebandy Sörskogens IF deltar i Stockholms Innebandyförbunds seriespel (Mini Cupen för de yngre, A-lag samt Veteranspel). Inom Korpen Huddinge/Botkyrka har vi ambitionen att delta med ett eller flera åldersmixade lag (fr 15 år och uppåt). Vi erbjuder; en positiv och meningsfull fritidsaktivitet för såväl barn/ungdomar som vuxna. Personlig utveckling genom ledarinsatser. Möjligheter till utbildning för alla ledare. Trivsel och social gemenskap inom föreningen och i de olika träningsgrupperna. En verksamhet där spelare, ledare och föräldrar/anhöriga känner till begreppen; “RENT SPEL”(Fotboll) och “VI LIRAR SCHYST!”(Innebandy) samt aktivt verkar för det.


Ladda ner ppt "VÄLKOMMEN till SÖRSKOGENS IF Fotboll / Innebandy / Tennis En informationsskrift om Sörskogens IF TILL ALLA FÖRÄLDRAR och SUPPORTRAR Som förälder och supporter."

Liknande presentationer


Google-annonser