Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Infomöte för F06 8/9 -14 Källbrinksskolan. Kul att ni är engagerade! Närvaro- söndagsträningar? Uttagning till matcher, 9-10 st Svara på kallelser Sjuk.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Infomöte för F06 8/9 -14 Källbrinksskolan. Kul att ni är engagerade! Närvaro- söndagsträningar? Uttagning till matcher, 9-10 st Svara på kallelser Sjuk."— Presentationens avskrift:

1 Infomöte för F06 8/9 -14 Källbrinksskolan

2 Kul att ni är engagerade! Närvaro- söndagsträningar? Uttagning till matcher, 9-10 st Svara på kallelser Sjuk samma dag som match Heja på laget Utrustning/örhängen/håruppsättning (pannband) Cuper, en anmäld 4-5/10 i pWc cupen Extra pengar till cuper, 100:- / termin Sponsorer? Någon som är intresserad att ta? Fler kompisar som vill pröva? Innomhusträningar Nya lagledare? Övriga frågor?

3 Närvaro Målvaktsträning den 31/8, 3 st närvarande?!? En träning i veckan? Mer närvaro kommer att proiroteras till matcherna. Ny målvaksträning 21/9 på träningstiden, Kvarnberga IP

4 Utagning till matcherna Att man har tränat en gång av två under veckan som varit. 9-10 st, dvs helst 9, det ger 2 fyror + målvakt, lätt att göra rättvisa byten.

5 Svara på kallelser Blir ni kallade till matcher så är det viktigt att ni svarar, annars går platsen vidare. Behöver göras genom sportnik.

6 Sjuk samma dag som match Blir ditt barn sjukt samma dag som match är det bra att ni hör av er så att vi vet. Det kan vara att man inte hittar till fotbollsplanen som vi ska spela på. Anders Magnus

7 Heja på laget Det är viktigt att vi hejar på hela laget, inte bara sitt eget barn. Positiva kommentarer! Inga belöningar för målen…

8 Utrustning Medlemsavgiften, försäkringar! Benskydd Örhängen måste tejpas! Ta av ringar och halsband Bra om håret är uppsatt Vattenflaska Knickers/ shorts

9 Cuper Vi har anmält oss till en cup i Huddinge den 4-5/10, pWc cupen

10 Lagkassa Klubben betalar inte cuperna. 100:- / termin utöver medlemsavgifter. Ingen återbetalning

11 Sponsorer Extrapengar till lagkassan. Ev. kläder/väska med tryck, eller finns något annat behov? Ej sponsortryck på matchtröjor. Någon frivillig som vill ta tag i detta?

12 Innomhusträning Vi har fått den otroligt trevliga tiden söndagsmornar 9.00-10.00 i Snättringeskolan!

13 Fler kompisar in i laget? För närvarande är det 19 spelare i laget. Några fler skulle inte skada!

14 Ny lagledare? Ansvara för att kolla närvaro, kalla till matcher, hjälpa tränarna med organisationen runt laget… Någon intresserad?

15 Övriga frågor Något ni föräldrar vill ta upp?


Ladda ner ppt "Infomöte för F06 8/9 -14 Källbrinksskolan. Kul att ni är engagerade! Närvaro- söndagsträningar? Uttagning till matcher, 9-10 st Svara på kallelser Sjuk."

Liknande presentationer


Google-annonser