Kriminalvårdens friskvårdskampanj

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Motorstadion i Lidköping en idrottsplattform som specialanpassats för personer med funktionsnedsättning. Vi vill erbjuda funktionshindrade en fin upplevelse.
Advertisements

januari : Fotboll februari : bloggen och Basket boll mars : Bord tennis april : Skriva projektet för fototävling.
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet Besöks- och leveransadress: Fiskartorpsvägen 15A, Stockholm Telefon växel: E-post:
På väg! GK & GDF & SGF i samverkan. Inom Svensk golf finns SGF,GDF och Klubbar. Idag sker inte ett optimalt samarbete med spelaren i centrum… Vi vill.
Hälsosamma Sverige. Arbetsgruppen •Filippa Reinfeldt, Ordförande •Saila Quicklund •Inger René •Carl-Johan Sonesson •Jenny Petersson •Rasmus Törnblom •Johan.
Hälsa och Kondition.
Kondition och träning.
Svenskt Friluftsliv har till uppgift att bevara och utveckla förutsättningarna för det svenska friluftslivet Stärka friluftsorganisationernas långsiktiga.
Mental träning Mål & Motivation
Korpen 2010 Inbjudan till:. Korpen Nu är det dags att anmäla innebandylaget Det här är inbjudan till kvalspelet av Sweden Floorball Cup 9 januari
 I denna bilaga ger vi en kortfattad presentation inom olika områden gällande träning och hälsa som vi erbjuder på Forma träningscenter.  Kontakta gärna.
: Gör en analys tillsammans med utgångspunkt från: a) föreningens syfte med uppvaktningen. b) vilken/vilka kommunföreträdare de ska boka träff med c) vilka.
Förberedelser inför mötet med kommunen Ha ett internt möte - föreningens styrelse, konsulent/verksamhetschef och andra nyckelpersoner före uppvaktningen/mötet.
Sjukgymnastik för äldre personer
Offensiv orientering »Vi ska erbjuda en idrott där alla kan vara med på sina egna villkor »Vi ska utveckla vår idrott i en offensiv anda som tar hänsyn.
Välkommen till årsmöte 2013 Svensk Tennis Väst. Dagordning Genomförande av årsmöte Gratifikationer Tack till förutvarande i styrelsen Avslutning av årsmötet.
Tavlan presenteras och delas ut på repskapet.
Idrottslyftet Idrottlyftets syfte ”Idrottslyftet ska stärka och utveckla världens bästa barn- och ungdomsidrott så att fler flickor och.
VÄLKOMNA.  Säsongen 2009 är P98 och P99 ett lag  Beslutet är baserat på antal barn i varje årskull  Vi är ”på pappret” 23 barn  Inför nästa säsong:
Hälsa.
Hopp-projekt H-hälsa, O- och, P- personlig, P-planering. Syfte
Korpen INNEBANDYCUPEN november 2009 Ring för Info/anmälan Inbjudan till: Årets roligaste Innebandy-Cup Komplett inbjudan och info på:
VARFÖR IDROTT OCH HÄLSA?
Fysisk aktivitet, kost och hälsa
7 april 2013 golfstugan KIK P00 Spelarmöte. Säsongsplanering  Försäsong  Träning Alsike 2/3 ggr veckan  Träningsmatcher pågår  Vår/höstsäsong  Träning.
Konditon Upplevelsen av ett motionspass påverkas vilken intensitet träningen har. Man kan dela upp konditionsträning i två delar: Högintensiv träning och.
Hälsa och Kondition.
Lagledarträff fotbollen 2015
Projekt: Distrikt Värmland Övergripande mål Öka intresset hos 40-talister att bli medlemmar i SPF Hitta och identifiera verktygen för en kostnadseffektiv.
Idéstuga – samla en grupp med både nya och gamla medlemmar och ta tillsammans fram förslag på nya aktiviteter.
Välkomna! Förbundsledare april. Vad skulle nu projektet innehålla? * Utbildning * Mentorskap * Praktik.
Välkomna till föräldramötet för P Kringledammen.
Verksamhetsplan Värdegrund Jönköpings Läns Skol Idrottsförbund skall stå för glädje, gemenskap och demokrati där alla skolidrottsföreningar.
Hälso- och sjukvårdsförvaltningen Sofia Carlsson FYSS FYsisk aktivitet i Sjukdomsprevention och Sjukdomsbehandling. En handbok i fysisk aktivitet för hälso-
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
VÄLKOMMEN till SÖRSKOGENS IF Fotboll / Innebandy / Tennis En informationsskrift om Sörskogens IF TILL ALLA FÖRÄLDRAR och SUPPORTRAR Som förälder och supporter.
GUIFs klassfotboll 09 Varje klass/skola bildar ett lag där alla får vara med. Föräldrarna fungerar som ledare (tränare, lagledare, kontaktperson m.m.).
Ny tävling för Företagarnas föreningar och förtroendevalda Bland priserna finns presentkort på SiljaTallink, en exklusiv webbkurs i retorik samt valfri.
BILD Välkomna Föräldrarmöte P februari, 2017.
ERBJUDANDE FRÅN HAVERDALS GOLFKLUBB
Välkommen till STAR Socialtj ä nst - STAR är personalföreningen för Idrott, motion och kultur för dig som är anställd i Stockholm Stad Medlemskortet 120.
Ökat samarbete med FaR-recept
Samverkanskonferens 7/9 2016
Verksamhetsberättelse
Verksamhetsberättelse Ericsson SK Kumla Ericsson SK Kumla 2017
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
Christer Duvek En friskvårdskampanj för alla kriminalvårdsanställda
Fotbollsskola 2017.
Laget Göransson cup januari 2016.
Obbola IK.
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
LPP – rörelse Lekar och spel
Genom glädje och engagemang formar vi tillsammans vår förening!
7 av 8 13-åringar rör på sig för lite
INTRODUKTION SKOLKLASSIKERN
Informerar föräldrar om Barn- och Ungdomsverksamheten
SGF Väst Berg Uppstartsmöte 2018
Föräldrainformation F7 2018
VÄRDEGRUND/ SÄKERHET/ BEMÖTANDE
Vi hojar tillsammans! 28 april – 28 augusti 2012
Kost och träning! Balans Stress
Boo Hockey satsar på J /20 Pierre Bergström Ordförande BooHockey
Inbjudan Korpen Golf Trophy 2019
Motions Fotboll/Fotbolls Fitness
Förenade i rörelse.
Kriminalvårdens friskvårdskampanj
En friskvårdskampanj för alla kriminalvårdsanställda
IF Friskis&Svettis Kalmar
Det är lätt och rätt att återvinna!
Presentationens avskrift:

Kriminalvårdens friskvårdskampanj Svenska Kriminalvårdens Idrottsförbund, SKIF erbjuder en bred verksamhet som bidrar till att förebygga ohälsa och ge personalen förutsättningar till ett aktivt liv. SKIF´s ambition är att öka intresset för friskvård, motion och ett aktivt liv. SKIF grundades 1978 och består idag av 71 aktiva lokala medlemsföreningar. SKIF är anslutet till Sveriges Motionsidrottsförbund – Korpen. Sista inlämningsdag för att delta i kampanjen är fredagen den 16 juni 2017 Varje år arrangerar SKIF Svenskt mästerskap i följande idrotter: Skidor (alpint & längd), bowling, fotboll, golf, racket (tennis & badminton), innebandy, five á side och terräng 1 april – 31 maj 2017 SKIF-Kansliet Tobbe Hallberg – 011-49-638-20 skif@kriminalvarden.se Kriminalvårdens friskvårdskampanj

Nu är det dags för SKIF´s friskvårdskampanj Alla medarbetare och uppdragstagare inom Kriminalvården samt pensionärer som är medlemmar i en lokal förening är välkomna att delta. Daglig och regelbunden motion ger poäng i friskvårdskampanjen men framförallt: ökad fettförbränning, syreupptagning och muskelstyrka. mindre stress, oro och ångest. bättre sömn. All motion som pågår i en sammanhängande tid av 20 minuter ger 1 poäng, 40 minuter 2 poäng och 60 minuter ger 3 poäng. Det går även bra att dela upp motionen vid ett, två eller tre tillfällen per dag. Det kan vara löpning, lagidrott, promenad själv eller tillsammans med vänner och arbetskamrater. Max 3 poäng per dag Vid uppnådd nivå 1 (60 poäng) erhålls denna fina träningsväska och vid nivå 2 (140 poäng) erhålls en lott för utlottning av presentkort efter avslutad kampanj. Rörelse och motion är något av det bästa som vi kan göra för att förebygga ohälsa och må bra. Själv har jag lätt att komma ur vanor med träning och hamna i perioder med mindre fysisk aktivitet och då behövs inspiration och ”pepp” för att komma igång. Kriminalvårdens Idrottsförbunds friskvårdskampanj riktar sig till alla medarbetare i Kriminalvården men även pensionärer och olika uppdragstagare. Det kräver inte heller något medlemskap i SKIF. Jag hoppas att flera av er tillsammans med mig inspireras av årets kampanj och hittar aktiviteter som är anpassade till era egna förutsättningar. Motionera gärna tillsammans med några kollegor som också är intresserade av samma sak och genomför kampanjen gemensamt.   Som arbetsgivarföreträdare vill jag också slå ett slag för SKIF och hoppas att flera genom kampanjen kommer i kontakt med förbundet och de lokala föreningarna. Finns det inte en förening på egna verksamhetsstället, kontakta Tobbe på SKIF kansliet så kan han hjälpa till med hur man startar en förening. Hoppas vi blir många som deltar i årets kampanj. Lycka till ! Johan Modin HR direktör Fina priser längs vägen När du uppnått 60 respektive 140 poäng meddelar Du SKIF-kansliet via mejl på skif@kriminalvarden.se Efter kampanjen ska du även maila in dina slutpoäng till ovanstående mailadress. INGA KORT SKA SKICKAS IN PER POST.