Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

 I denna bilaga ger vi en kortfattad presentation inom olika områden gällande träning och hälsa som vi erbjuder på Forma träningscenter.  Kontakta gärna.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: " I denna bilaga ger vi en kortfattad presentation inom olika områden gällande träning och hälsa som vi erbjuder på Forma träningscenter.  Kontakta gärna."— Presentationens avskrift:

1  I denna bilaga ger vi en kortfattad presentation inom olika områden gällande träning och hälsa som vi erbjuder på Forma träningscenter.  Kontakta gärna våra personliga tränare vid bokning, prisförfrågan och för övrig information.

2 ”Det är aldrig för tidigt att börja träna” Här handlar det om att lära era barn och ungdomar att träna rätt och säkert, få kunskap om bra kost och vikten av att äta rätt. Vid tillfällena vi ses pratar vi också lite om mental styrka och självkännedom. Det är ingen hemlighet att det är svårt att bryta barndomens beteendemönster senare i vuxenlivet. Därför är det viktigt att goda vanor och beteenden grundläggs redan från tidig ålder. Med ökning av barnfetma, ätstörningar, bristsjukdomar och psykiska problem i hela Europa så är rätt kunskap tidigt i livet ett bra sätt att förebygga en stor del av det hos barn och ungdomar.

3  Här vänder jag mig till er som börjar närma er övre medelåldern (ca 60 år och uppåt). Med rätt kunskap och utbildning kan jag förbättra er fysiska och mentala ”prestanda” och ge er de bästa förutsättningarna för att kunna njuta av vad som borde vara era bästa år i livet.  Kunskap inom områden som hälsa, medicin och näring förlänger ständigt människans livslängd. Behovet av att hålla kroppen i gott skick för att kompensera effekterna av åldrande, skador på skelettet och även skador på sinnet är därför av avgörande betydelse.

4  För er som vill börja ta muskelbyggandet på allvar.  Det finns många mysterier och myter i muskelbyggandets filosofi som kan vara mycket förvirrande och vilseledande. Här kommer det vara fokus på teorin där du får lära dig i detalj hur man bygger muskler på ett korrekt, effektivt och säkert sätt.  Vi går igenom vetenskapligt bevisade, lagliga metoder för muskelbyggnad, näringsbehov samt lite för- och nackdelar med de genetiska förutsättningarna varje individ har. Vi pratar också om behovet av god kondition och bålstabilitet, hur du planerar träningsupplägg för att maximera resultat och vikten av vila och återhämtning för att maximera tillväxten.  Efter utformande av träningsprogrammet så går vi igenom det i gymmet och koncentrerar oss på tekniken i övningarna.  Den teoretiska utbildningen tar en timme och om man vill ha den praktiska biten så kommer man att behöva en timme till. Mitt råd är att du bokar tre timmar så att man hinner gå igenom träningsschemat grundligt och inte bara springer mellan övningarna.

5  Detta riktar sig till alla från nybörjare till van motionär. Min främsta uppgift är att vägleda dig till en säker och effektiv träning som hjälper dig att nå dina mål på bästa och roligaste sätt. Motivera och inspirera genom att lära dig nya övningar och kunskap om hur kroppen fungerar.  Jag planerar och lägger upp ett personanpassat träningsschema som vi går igenom tillsammans i gymmet. För bästa och lättaste sätt att se konkreta resultat så råder jag till att börja med ett fitness test som visar vilken nivå man ligger på. Om man sedan lägger in ett fitness test var andra till tredje vecka så får man se sin utveckling svart på vitt.

6  3-5 deltagare  Grupper:  Barn/junior  Senior  Bodybuilding  Viktminskning och muskelträning   Gruppträning är inte lika individanpassat som vid ett enskilt träningstillfälle utan mer anpassat efter medelsnittet där vi tränar och lär oss tillsammans vid minst tre träningstillfällen.  Pris: 600 kr för timmars tillfällen. Efter avslutad gruppträning finns chansen att boka en timmes kostrådgivning till 50% rabatt.   Inga grupper finns planerade för tillfället utan anordnas vid efterfrågan.

7  Kostrådgivning är till för dig som vill få mer kunskap inom kost och näring för att själv kunna öka ditt välbefinnande. Vid kostrådgivning ger jag dig de verktyg som du behöver för att kunna förändra din livsstil och uppnå dina mål.  Vare sig det handlar om att bygga muskler eller att få de definierade till att man vill bli ”smal” och fortsätta vara ”smal” så är kosten minst lika viktig som träningen.


Ladda ner ppt " I denna bilaga ger vi en kortfattad presentation inom olika områden gällande träning och hälsa som vi erbjuder på Forma träningscenter.  Kontakta gärna."

Liknande presentationer


Google-annonser