RÖDA TRÅDEN Att erbjuda så många barn, ungdomar och vuxna som möjligt att vara aktiva i Sköndals IK. ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”. Sköndals.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
På väg! GK & GDF & SGF i samverkan. Inom Svensk golf finns SGF,GDF och Klubbar. Idag sker inte ett optimalt samarbete med spelaren i centrum… Vi vill.
Advertisements

Nya Vikvalla - en aktivitetsplats för alla presentation för kommunen fredagen den 26 september 2008.
Näsets SK Den vinröda tråden !. Näsets SK Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi satsar på både.
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Föräldramöte 19/10 P05.
Stockan P03 Föräldramöte 29 januari Agenda - Introduktion välkommen ( Jacob ) - Genomgång av planen 2015 ( Jacob ) - Sportchef Dan Jarl berättar.
Talangprogrammet Antal aktiva med dokumenterad medaljkapacitet i sommaridrotter inför respektive år Finns det ett samband mellan pengar och idrottsliga.
Uppstartsmöte 2011 IFK Skoghall P-01
Ledarmöte Innehållsförteckning 1.Övergripande – Vår policy i stort 2.Att vara ledare inom SGoIF 3.Barnfotboll, upp till 12 år 4.Ungdomsfotboll,
 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening.
Skara IBK´s utbildningsplan för ungdomsverksamheten Sibk:s utbildningsplan är framtagen av ungdomstränare och godkänd av styrelsen i oktober 2008.
11 Föräldramöte Team Välkomna till informationsmöte
Välkomna till föräldramötet för P Kringledammen.
Lunds stolthet VÄLKOMMEN PÅ FÖRÄLDRARMÖTE. Lunds stolthet Presentation ledare Årets schema Träningstid onsdagar Våra ambitioner och mål för pojkarnas.
VAD ÄR EN TALANG OCH VILKA ÄR TALANGER?. Fotbollsspelare som visar vilja och glöd för att utveckla sina fotbollsfärdigheter är de spelare som kommer nå.
STD-KM :02 Föräldrarmöte IFK
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
1 Välkomna till Föräldramöte för P Föräldramöte.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
DAGORDNING Föräldramöte F  Presentation  Klubben IK Zenith  Träning  Lagkassan  Långsiktig målsättning  Träningsläger  Cuper  Kläder.
Föräldramöte Agenda Presentation av ledarna Målsättning / Vision Adolfsbergs IK F-07 Organisation 2016 Säsongen 2016 Övrig Info Frågor och.
1. Söderköpings IK Barn och Ungdomsfotboll Verksamhet Tanken är - Att skapa ett fotbollsintresse för dom yngsta - Att detta intresse ska hålla i så länge.
LB 07 P98 Bunkeflo Föräldraträff VÄLKOMNA !! För nytillkomna: Vi som ledare är ledare för laget är: Per Ågren, Huvudtränare ( Oskar ) Jonas.
Sunderby SK - en värdefull förening -. SISU Idrottsutbildarna – Sunderby SK Lilla Sundis Cup 2012 (fotboll) SSK:s styrelse Sprids till övriga sektioner.
Föräldramöte Agenda Avsluta 2013 Målsättning Adolfsbergs IK Målsättning/Vision AIK P05 Organisation (detta skall vara klart idag!) Säsongen.
Föräldramöte Floda Boif F05 22 februari Agenda  Allmän information  Träningstider  Träning => Utveckling  Seriespel 2016  Planerade.
Föräldramöte P01 9 feb Träningar Måndagar 17:30-18:30 (konstgräs) Onsdagar 17:30-19:00 (konstgräs)
Föräldrarmöte P04-05 September 11, Röda tråden Vägledning och riktlinjer för barn- och Ungdoms -innebandy i IBK Lockerud Mariestad 2016/2017.
Föräldramöte F01. Idé, vision och modell Verksamhetsidé ”Täby IS Fotboll erbjuder högklassig träning och utveckling för alla” Vision ”Täby IS fotboll.
Verksamhetsidé för Kalix Handboll Varför finns vi? För vems skull finns vi? Vad erbjuder vi? Vilka värden skapar vi? Verksamhetsidé Kalix HK är en förening.
Den blå-vita tråden!. * Utveckling- Vi respekterar var och en som unika individer med unika möjligheter och vill utveckla människan likväl som handbollsspelaren.
Luleå Sportklubb F-04, 2014 LSK F04 Föräldramöte Micke, Thomas.
POJKAR Siffror när vi inleder 2015 Ca 60 spelare 10 ledare 8 föräldrarepresentanter 2 träningar (onsdag och söndag) + 1 match i veckan (tisdag)
1 P06 Föräldramöte AGENDA ● Niklas Pålsson: Be A Pro! ● Utvecklingsmodell enligt Svensk Innebandy ● Träningar ● Poolspel- och träningsmatcher.
Team 94 TTP HC Föräldramöte Säsongen 2004/2005
Åsa IF Stiftelsen Dunross
Föräldramötes mall, Välkomna till en ny säsong i vårt underbara gäng!
P03:1 Föräldramöte
Föräldramöte inför säsongen 2014
P-04 Vit ’’it takes teamwork to make dreamwork’’
P06-BLÅSVART Fotboll Föräldramöte 12/
Välkomna till föräldramöte F
Agenda Söderköpings IK PF03 Föräldramöte 19/3
Ange namn och personnummer
Välkommen till föräldramöte med information om sammanslagningen till en P-04 –trupp!
Obbola IK.
TRYGGA RELATIONER I KLASSEN
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Värdegrund Hos IK Zenith vill vi att barn och ungdomar har rättigheterna: … att få delta i idrott oberoende av förmåga … att delta på nivåanpassad bas.
Föräldramöte Vallen P
Information kring klasslagsfotbollen
AVSLUTNING 2016 BP 07-5.
Camilla Lantz Robertsson
HK Ankaret P07/ HT.
Dagordning Tankar kring fotbollsträningen BAIK som förening
Välkomna till föräldramöte F
GRIPEN TROLLHÄTTAN BK - P11
Pojkar Footer Text 9/18/2018.
Fotboll Fristad Goif F10 Ledare: Magnus Kamsula, Leif Andersson, Anton Björnberg och Niklas Rydell.
Informerar föräldrar om Barn- och Ungdomsverksamheten
Planering och information för 2018
Medlemmar, ledare, kansli och styrelse Våren 2017
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
Välkomna till denna presentation av projektet Idrott för alla.
Öjersjö IF P08 Föräldramöte Vårsäsongen 2018
NOLLTOLERANS I UPPLAND
Ledarträff Nicklas är lagledare och ansvarar för administration i Laget.se och kontakt mot Störmsbro IF och fotbollsförbundet, sätter ihop.
Palmstaden IK utbildningsplan för ungdomsverksamheten
Föräldramöte 30 januari, 2019.
MASTERPLAN FOTBOLL
Presentationens avskrift:

RÖDA TRÅDEN Att erbjuda så många barn, ungdomar och vuxna som möjligt att vara aktiva i Sköndals IK. ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”. Sköndals IK vill förena topp och bredd, kvalitet och kvantitet, ge ungdomar en meningsfylld och fostrande fritidssysselsättning samt utveckla idrottsliga förmågor till en eventuell framtida elitidrottssatsning.

Social Verksamhet Att fostra spelarna till ansvarskännande människor. De ska visa respekt för regler och normer, både inom idrotten men även i samhället i övrigt, samt att respektera andra människor, både vuxna och barn. Utveckla barn och ungdomar samt tillsammans med vuxna ge dem en möjlighet till att finna gemenskap och ett rikt fritidsintresse byggt på ett aktivt medlemskap i föreningens verksamhet. Att skapa klubbkänsla där spelarna är stolta över Sköndals IK och agerar på och bredvid planen som goda representanter för föreningen. Att de som slutar sin aktiva idrottskarriär återkommer till föreningen i form av ledare, sponsorer m.m. Att engagera så många som möjligt av stadsdelens innevånare och skapa intresse för vår verksamhet

Idrottslig Verksamhet Att hålla en hög kvalitet på all verksamhet inom klubben. Detta förutsätter god utbildning och bra möjligheter till egen utveckling för både ledare och spelare. Att genom en stor bredd på verksamheten skapa ett stort urval för framtida senior spelare. Att utveckla föreningens talanger och extremt idrotts intresserade så att de stannar i Sköndals IK Att utveckla föreningens egna ungdomar till spelare i föreningens seniorlag. Vilja vinna, men ändå med hänsyn, fairplay och ödmjukhet.

ELIT IDROTTARE KOST SÖMN TRÄNING Ger resultat som jag som förälder får uppleva på match

TRÄNING 2 ggr/vecka S:T Erikscupen Cuper Träningsläger ev Aros Cup

Sjumanna Fint Dribbling Passning – mottagning Vändning Skott Nick MV träning Spelbar Spelavstånd Spelbredd Speldjup

Barnets utveckling Ålder 11 – 13 år Perioden kännetecknas av snabb längdtillväxt Detta innebär försämring av rörligheten Cirkulationsorgan växer Gynnsam för träning av den allmänna konditionen

NIVÅGRUPPERAD TRÄNING 1 ggr/vecka Teknik – snabbhet 1 gr/vecka Matchmoment med förståelse Flytta in teknik moment till matchmoment MATCH = RESULTAT AV TRÄNING

KOST Mellanmålet innan träning Måltiden efter match/ träning

SÖMN När jag är utvilad då gör jag ett resultat

LAG I SERIEN Lag i mellan nivån Lag i lätt nivå Detta för att ge varje kille förutsättningar att spela på den nivån som han befinner sig just idag

MÅL Ge ert barn rätt att lyckas på rätt nivå med rätt förutsättningar. Träning Kost Sömn

Sociala mål Mobbning i gruppen Förståelse för att man kan göra fel Positiva mot varandra Respektera varandras kunnande Klarar vi dessa mål klarar vi att jobba tillsammans med varandra när matchen – träningen känns tung

LEDARE Niclas Peter Lasse Någon reserv för matcher

Läger / Cuper Ska vi satsa på läger i sommar där alla kan åka med eller Aroscupen där endast 15 kan följa med? Vi kom fram till att ett helgläger strax innan skolan börjar var att föredra och att vi sedan hittar cuper i närheten utan övernattning.

SYNPUNKTER - ÅSIKTER Dessa skall lämnas till oss ledare och inte föras fram genom spelarna Detta innebär att idrott på rätt nivå skall stöttas av er föräldrar och ni skall hitta det positiva från matcherna för att stötta ert barn

Sektionsavgift och paket Sektionsavgiften höjd till 750:- för att täcka ekonomiska behovet. Paketet i år kommer innehålla tröja, kortbyxa, strumpor och en väska De som vill beställa ny overall kan göra detta för 750:- Tid för prov av paket är den 18/3 i lokalen Lagkassa 250:- Betalas till Maria Hansson, Marcus mamma (Handelsbanken Sköndal)