CTM är kopplad till TransQ och Sellihca. När upphandlaren vill bjuda in leverantörer till en upphandling i CTM kan de via upphandlingen i CTM logga in.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
En presentation av ett unikt system
Advertisements

ADR: Automatic Delivery Rewards Vägledning. VAD ÄR ADR? •ADR är ett enkelt sätt att få hem produkterna du gillar och behålla din försäljningsvolym (PSV).
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
Skapa ett video-CV på YouTube
SynerTrade: Användarguide för leverantörer
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
Surfa till för att skapa ett eget konto.
Gå in på vår medlems- och anmälningssida Gå in på Hovsta IF hemsida Klicka på medlemsanmälan eller aktivitetsanmälan En sida med en länk.
E-post juni 2013.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Avgiftslista via Internet
Öppna en webbläsare och navigera till Om du inte redan är inloggad så logga in med.
VAD HÄNDER MED LOK-STÖDET? Från manuellt till digitalt Från nu och in i framtiden.
- Gå till adressen kronoby
Links2keep - Nyb ö rjarguide. Links2keep Här kommer alla dina länkar att visas. Länkarna som du kan se på startsidan är exempel och kommer inte finnas.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Uppdaterad januari 2015 Webbanmälan till högskolestudier ht 2015 Material för studie- och yrkesvägledare.
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
Komma igång med Lync Windows Store-appen
Uppstart iPad Höörs kommun.
Användarmanual för anställda LUNCHBESTALLNING.se.
R ESULTAT RAPPORTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
Information om tävlingsdatabas tdb.ridsport.se. Ett centralt anmälningssystem för arrangörer och deltagare – Alla officiella tävlingar måste anmälas via.
Koll - Kompetenskartläggning och medarbetarsamtal inom FFS Lathund för chef.
LOK-Stöd. Kommunalt & Statligt Kommunala & statliga aktivitetsstöd skall redovisas 15 februari resp. 15 augusti Nytt för 2014 – personnummer på alla medlemmar.
Konvertering NET1 till NET2 Information om övergången till den nya versionen av Emrox Store.
Starta bildspelet 1. Starta Bildspelet genom att klicka på Ikonen Bildspel i din webbläsare. 2. Klicka sedan, en gång, var som helst i dokumentet.
© Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics,
Lathund för SSIK ledare gällande tidsbokning på Donsövallen För att kunna använda ljuset på Donsövallen så behövs det en ljustagg samt att aktiviteten.
Inloggning, startsida i Co-Driver samt utloggning Panel-PC
Webbanmälan till högskolestudier HT 2017
|UTBILDNING.
Reach 2018 Hitta dina medregistranter och förbered en gemensam registrering.
Lokalbokning i Outlook
Webbanmälan till högskolestudier HT 2016
Aktivitetstillfällen
Amadeus e-Travelmanagement Självbokning på
Användarguide WhatsApp för iPhone
Så här anmäler du dig till högskolan VT18
MedControl Hantering av händelse och avvikelse samt teknik och övrigt
Information gällande inloggning och lösenordshantering Totara
Auvesta Affiliate validering
WEBBORDERGUIDE.
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Hitta databaser.
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Nya Celianet.
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Registrering av valorganisation
Lathund för track & field anmälan
Så här anmäler du dig till högskolan VT19
Så här fyller du i ansökan
Kommunens Informationssystem om Arbetsmiljö
Utbildning Systemadministratör i C2
Praktikplatsen.se Demo - Företag • • SKAPAD AV
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Guide till Fristående tidbok
Lathund för dig som administrerar resultatrapportering
Användarinställningar
Klubbfilialer i MyLCI Vägledning 2018.
Rapportera resultat med titel
Så här anmäler du dig till högskolan HT19
Nyheter Melior 219 SP 1 patch 200
Presentationens avskrift:

CTM är kopplad till TransQ och Sellihca. När upphandlaren vill bjuda in leverantörer till en upphandling i CTM kan de via upphandlingen i CTM logga in i och söka i TransQ eller Sellihca efter lämpliga leverantörer att bjuda in. Dessa företag importeras sedan till CTM och en inbjudan kan skickas. Vid importen gör CTM en jämförelse för att se om företaget redan finns importerat sedan tidigare och kopplar då denna inbjudan till samma företagskonto som tidigare. TransQ och Sellihca-inbjudningar

1.Ifall det importerade företagskontot ännu inte är aktiverat i CTM skickas upphandlarens inbjudan ut till den epostadress som är inlagd som kontaktperson i TransQ/Sellihca. 2.Ifall företagskontot inte tidigare är importerat, så importeras företagsuppgifterna till CTM och ett sk pre- registrerat konto skapas automatiskt. 3.Ifall det importerade företagskontot är aktiverat i CTM skickas inbjudan ut till den mailadress som är inlagd som kontaktperson i CTM. Ifall extra epostadresser är uppsatta som mottagare av inbjudningar i CTM så skickas en kopia även till dessa mailadresser. Om man ändrar företagsinformation i CTM, tex kontaktperson behövs detta ändras i TransQ/Sellihca också. Till vem skickas inbjudan? Mottagare av alla nya inbjudningar om man inte valt i sin personliga profil att man inte önskar motta dessa. Kopia på alla nya inbjudningar skickas till denna epostadress

Inbjudningsmailet Klicka på länken för att komma vidare... Man kan vidarebefordra mailet till en annan person om... Personen har ett användarkonto uppsatt på samma företagskonto som inbjudan skickades till Eller... Företagskontot är annu inte aktiverat utan fortfarande endast förregistrerat

Den epostadress som mailet ursprungligen skickades till anges här, oavsett om inbjudan är vidarebefordrad till en annan epostadress. Klicka på Fortsätt Ta emot inbjudan

Flytta inbjudan till ett aktivt konto Ifall det importade företagskontot ännu inte är aktiverat kan inbjudan flyttas till ett av företagets aktiva företagskonton. Alla aktiva företagskonton med samma registrerade epostdomän visas i listan. Endast företagets kontaktperson visas i listan. Detta innebär att personen som klickat på länken kanske inte ser sitt eget namn men kan ändå välja sitt företag och ange sitt användarnamn och lösenord för att verifiera att användaren har tillgång till valt företagskonto.

Klicka OK för att bekräfta Logga in och Acceptera inbjudan Inbjudan är nu flyttad från det förregistrerade och importerade företagskontot till ett av företagets aktiva konton i CTM, vilket kan ses i Aktivitetsloggen. Acceptera inbjudan

Acceptera inbjudan på förregistrerat (importerat) företagskonto Klicka på ’Fortsätt med förregistrerade företaget’ och välj ’Fortsätt’ Acceptera inbjudan

Aktivera det förregistrerade företagskontot För att kunna arbeta med anbudet i CTM behöver företaget först aktiveras - Klicka på registrera bolag. Ifall man ångrar sig och inte vill aktivera företagskontot måste man be upphandlaren om en ny inbjudan direkt till det aktiva företagskonto man önskar använda istället. Ifall man aktiverar kontot (registrerar bolaget) kommer alla framtida inbjudningar, som skickas genom import från detta specifika TransQ- eller Sellihca-konto, att skickas direkt hit och det kommer inte att vara möjligt att flytta inbjudan till ett annat företagskonto.