Gottsunda damlag säsongen 2013/14. Gottsunda dam är ett glatt gäng tjejer från Uppsala och som älskar att lira innebandy. Nästa säsong ser ut att bli.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer

Advertisements

En framgångsrik förening i utveckling!
Synliggör våra värderingar -
Konsten att leda sig själv
Att rekrytera ledare - hur gör man egentligen. …om ledarrekrytering Fundera över vilka ni vill ha som ledare. Om ni inte vet vilka ledare ni vill ha,
Vård- och äldreförvaltningen Vår gemensamma värdegrund
Göteborg Distriktlagsverksamhet. Varför är vi här? INSPIRERA!! VINNA TV-PUCKEN!!
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Föräldramöte 19/10 P05.
Gemensamma mål Mål En gemensamhetskänsla Lagmål Individuella mål
Föreningspolicy för IFK Fjärås
IS HALMIA Återtåget – vision Verksamhetsidé Verksamhetsidé IS Halmia IS Halmia skall vara en förening som med framåtsträvande anda och tydliga mål.
Ledarmöte Innehållsförteckning 1.Övergripande – Vår policy i stort 2.Att vara ledare inom SGoIF 3.Barnfotboll, upp till 12 år 4.Ungdomsfotboll,
Adam Engström Vår värdegrund Kom alltid i tid Alla är lika mycket värda Var fokuserad när vi tränar Alla ska känna sig delaktiga Ge järnet.
 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening.
Synliggör våra värderingar -
”KUL utmaning”. Verksamhetsidé Wisby Simsällskap verkar för att alla genom lek, träning, tävling och motion kan ägna sig åt simidrottsverksamhet samt.
VIKSKOLANS VÄRDEGRUND
K O S T N A D S E F F E K T I V A L Ö S N I N G A R I N O M A V A N C E R A D E E L E K T R I S K A S Y S T E M Delaktighet Vi trivs på jobbet och det.
ATT ARBETA I LAG. 1 Lag “Ett lag är en grupp människor som arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål.”
Fotbollsplan 2016 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte S-T FF - F03 1.
Hållbart engagemang. Vad ska vi prata om? Ideellt engagemang Hållbart engagemang (övning) KASAM UNFs policy för ett hållbart engagemang.
Värdegrund. Presentation Syfte Värdegrund Presentation av workshop Utvärderingar Framtiden Summering Frågor Kontakt.
Agenda Välkomna Föräldrauppgift - Sven Vision/ Målsättning - Sven Säsongsplanering – Tobbe/Ylva Nivåanpassad fotboll - Sven Ekonomi/Lagledarefunktioner.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
Välkommen. Föreningens utvecklingsområden Föreningsidé Vision – Mål - Policy Struktur Kommunikation Materiella resurser Medlemmar.
Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte S-T FF - F03 1.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
Hemsidans funktioner Lägga in spelares uppgifter Informationsspridning Lok-stöd, statligt stöd.
1 KIF:s AFF Black Knights Värderingar
2016. Syfte Information från oss Synpunkter och tips från er.
Lagsammanhållning. L AGSAMMANHÅLLNING 2002 VAD JAG SJÄLV VILL FÅ UT AV ATT SPELA SKA VINNAÄR BÄST I SJÄLVFÖRTROENDESKA HJÄLPA LAGET ALDRIG GE UPPTYCKER.
RÖDA TRÅDEN Att erbjuda så många barn, ungdomar och vuxna som möjligt att vara aktiva i Sköndals IK. ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”. Sköndals.
Den blå-vita tråden!. * Utveckling- Vi respekterar var och en som unika individer med unika möjligheter och vill utveckla människan likväl som handbollsspelaren.
Luleå Sportklubb F-04, 2014 LSK F04 Föräldramöte Micke, Thomas.
Vill ditt företag stödja IBF Kringelstadens Utveckling?
Föräldramöte
INNEBANDY F04 FÖRÄLDRAMÖTE
Lagsammanhållning.
Att starta och avsluta en lektion för ett tydligt lärande.
Föräldramöte inför säsongen 2014
Svenljunga IK 2017.
Välkomna till föräldramöte F
GOIF A och U lag 2010/2011.
Askims IK P07 Föräldramöte
F 06 Spelregler Diskussionspunkter: Komma sent När ledarna pratar
VIK P03:1 Regler på träning & match
Föräldra- och spelarmöte Brunflo FK P-04/05
Obbola IK.
Ytterby IS Verksamhetsidé
PITEÅ HOCKEY.
Föräldramöte Vallen P
TEAM U 15 SÄSONGEN
Information kring klasslagsfotbollen
KURR Kamratskap & Kunskap Utbildning & Utveckling
Skövde! välkommen till.
Dagordning Tankar kring fotbollsträningen BAIK som förening
”Valberednings- seminarium”
Stort hjärta – hårt arbete – mycket glädje!
Kommunikationspolicy för MASK
Fotboll Fristad Goif F10 Ledare: Magnus Kamsula, Leif Andersson, Anton Björnberg och Niklas Rydell.
Föräldramöte FBC F
VÄRDEGRUND/ SÄKERHET/ BEMÖTANDE
Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad
Medlemmar, ledare, kansli och styrelse Våren 2017
Värdegrund KKIS- framtagen 2014
Möte för föräldrar till spelare i IFK Viksjö F04
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
Våra mål för säsongen 2018/2019 Vi vill förmedla att Innebandy är en rolig sport Vi ska ha roligt när vi träffas på träningar och matcher Våra tjejer ska.
MASTERPLAN FOTBOLL
Presentationens avskrift:

Gottsunda damlag säsongen 2013/14

Gottsunda dam är ett glatt gäng tjejer från Uppsala och som älskar att lira innebandy. Nästa säsong ser ut att bli fantastiskt spännande med nya utmaningar i div 2 regionalt. Vi har inför säsongen 2013/2014 ett A-lag i div 2 regionalt. Vi har dessutom förstärkt truppen med ett antal starka nyförvärv. Hur försöker vi tänka för att utvecklas ? - Vi vågar tänka nytt - Vi vet att det aldrig är för sent att ge upp - Vi vet att vi måste " vara i situationen " för att lära av den - En vinnare arbetar hårdare än förloraren - Vi tar eget ansvar för våra prestationer - Vi har kul - Vi är ödmjuka - Laget före jaget - Vi är ett lag som tar ansvar i alla lägen

 Glädje Min grundinställning är att se situationer utifrån ett positivt perspektiv, vara glad, bjuda på mig själv och därmed sprida positiv energi i syfte att skapa en god anda för mig själv och mina medmänniskor. Min positiva inställning gör att jag fokuserar på rätt saker och inspirerar andra i min omgivning.  Lojalitet Som medlem i föreningen är jag ärlig, hänsynsfull, delaktig samt visar förståelse och acceptans för min omgivning. Min inställning är att vi hjälper varandra och det som sägs i förtroende stannar i det forum det är sagt.  Attityd Jag ger alltid mitt yttersta för att bidra till föreningens/lagets uppsatta mål och är alltid en del av såväl framgångar som motgångar. Genom beslutsamhet, mod, engagemang, målmedvetenhet och rätt inställning vill jag bidra till föreningens/lagets framgång. Min inställning är att Ständigt utveckla mig själv för att inspirera andra i min omgivning att våga lyckas och vara orädda för att misslyckas. Gemenskap Jag är ärlig och visar en öppenhet för min omgivning och bidrar därmed till sammanhållning och känslan av samhörighet i föreningen/laget. Jag ser till föreningens/lagets helhet och visar på det sättet omtanke samt värnar om jämlikhet. Jag lever efter föreningens/lagets värdegrund och Visar stolthet i att vara en del av föreningen/laget.  Engagemang Jag engagerar mig i föreningen och visar förståelse för att alla i föreningen behöver hjälpas åt för att vi ska lyckas. Det jag åtar mig Att göra fullföljer jag och tar ansvar för. Jag uppmuntrar nytänkande och visar glädje i det jag gör.  Respekt Jag ser, lyssnar och försöker alltid förstå människor i min omgivning. Jag visar hänsyn till föreningens varumärke samt följer de Regler, normer, policys, värderingar, stadgar och andra riktlinjer som beslutats av föreningen.

Annonser till matcher

3000

 Matchtröja  Baksida tryckkostnad  Byxa ena benet tryckkostnad  Byxa baksida tryckkostnad  Tröja axlar små tryck 3000 kr + tryckkost  Uppvärmnings tröjor  Framsida 5000 kr  Baksida 5000kr  Overall  Byxa 5000 kr  Tröja framsida 5000kr  Tröja baksida 5000kr

 Mål potten  20 kr för varje mål vi gör  Plats på Sponsortavla  Plats på matchannons  Matchvärd  1000 kr nämns i varje paus och innan match

Underskrift Sponsor Underskrift Gottsunda IBF ________________________________________________________________ Namnförtydligande __________________________________ Företag____________________________________________________________ Adress:____________________________________________________________ E-post:____________________________________________________________ Telefon:____________________________________________________________ Sponsorval:____________________________________________________________ 2st Paket 1”15 000kr” Tryck på matchtröja ”fram eller bak” Plats på Roll-Up 4st Paket 2”10 000kr” Tryck på matchbyxa fram eller bak” Plats på Roll-Up 2st Paket 3”6 000kr” Tryck på matchtröja arm Plats på Roll-Up 4st Paket 4”5000kr” Tryck på uppvärmningströja fram eller bak Plats på Roll-Up 12st Matchpaket”1000kr” Högtalare Roll-Up Mål pengen 20 kr per/mål Gottsunda gör i serien 2013/14 Plats på mål roll-Up ”Samtliga tryckkostnader betalas av företaget som sponsrar Gottsunda Dam-lag”