Learnwell Oy VÅRDSVENSKA PROJEKTPRESENTATION. VÅRDSVENSKA – Svenska för hälsovårdspersonal Vårdsvenska är en språkinlärningsresurs.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
LinkedIn som en tjänst för nätverksbildande Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Advertisements

3. Text Välkommen till övning 3. Här kommer du få lära dig bra grejer. Texthantering är något du bör kunna när du jobbar med Powerpoint. Det svåra är att.
Upplevelser och växande kunskap med Skogen i Skolan
Utbildning på universitet och högskolor
Skapa ett video-CV på YouTube
Kultur - ett ansvar för alla?
Surfa till för att skapa ett eget konto.
Att söka till högskolan
ESAC  European Surveillance of Antimicrobial Consumption  eller via länk från
Varför grammatik? Vad är ordklasser?
Kent Fredholm, FRAM. Ordbok Gloslistor Övningar Forum Blogg Appar E-böcker.
Logga in i Fronter och klicka på:  Rum  Alla rum  Biblioteket  Projektarbetet En plats att börja på Här hittar du massor av råd och tips – följ länkarna!
Öppna en webbläsare och navigera till Om du inte redan är inloggad så logga in med.
Vad är AkVO? (akademiska virtuella organisationen) UPPGIFT är att: Identifiera grundläggande behörighet för program på avancerad nivå Identifiera motsvarande.
Cirkelledarutbildning
C-pen Z-pen Skanner Amis och Daisy
Italienska för nybörjare
Läkemedelsdagen Fungerar din läkemedelsbehandling?
Bedömning för 2015 och en långsiktig utblick
Nulägesbild av reformen
Svenska i tekniska yrken, H2 Lektionen den 18 nov. 2014
Levande Engelska Syracuse Language Systems svensk bearbetning 1999: Levande Böcker i Norden AB För: Windows 98/95.
Praktiska verktyg för klubbverksamheten Monica Martens-Seppelin Sydkustens landskapsförbund i Vasa och 1.12 i Helsingfors.
Version 1.2 Övningsuppgift Bifoga fil Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Sammanfattning av EU-lagstiftning: en introduktion 2008.
Motivationen att lära sig svenska
Med världen i handen Mia Smith
04/20041 Nordplus Sprog Programmet för det nordiska språksammarbetet inom NMR.
Att söka information och bli källkritisk
Skolan för Kemivetenskap Kungliga Tekniska högskolan KTH svarar för en tredjedel av Sveriges kapacitet av teknisk forskning och ingenjörsutbildning.
Finska vinterkriget
Bedömning av text Innehåll Texten är lätt att följa och förstå. Innehållet stämmer med uppgiften och följer instruktionerna. Längden på texten är tillräcklig.
BIG DATA. Så här går det till : Varje webbplatsbesök används för att bygga upp en personlig profil. Den kan innehålla information om personliga intressen,
NE.se Ale Kommuns avtal. Syn på kunskap  Hämta information  Söka svar  Lita på fakta.
Vad är landstinget? I Värmland finns tre sjukhus. De finns i Arvika, Karlstad och Torsby. Det finns cirka 30 vårdcentraler. Några är landstingets och några.
Arbetsförmedlingens projekt och stöd För att nyanlända arbetssökande snabbare ska kunna etablera sig på arbetsmarknaden Anna Ålund
UC+, vad är det? - UC+ är en förkortning av Utvecklingscentra Plus. - UC+ är en del av Utvecklingscentra Uppsala, en operativ enhet i samverkan med Upplands.
VÄGEN UT I ARBETE FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGUNGDOMAR.
Romani Chib. Hur många talar språket idag i Sverige/världen? Cirka romer talar språket i Sverige ( 1500 talet) Språket talas i många länder över.
Starta bildspelet 1. Starta Bildspelet genom att klicka på Ikonen Bildspel i din webbläsare. 2. Klicka sedan, en gång, var som helst i dokumentet.
Webbanmälan till högskolestudier HT 2017
Saco Studentmässa Stockholmsmässan i Älvsjö november
Huvudbyggnaden, U-vingen, II vån.
Webbanmälan till högskolestudier HT 2016
Cancerstudier i Sverige Clinical Cancer Studies in Sweden
Välkommen till examensarbetet i Lärarprogrammet!
AuVesta Affiliate Aanmelden
Vad krävs för att forskningsdata ska kunna hittas och användas?
Saco Studentmässa Stockholmsmässan i Malmö 24 november 9-16
Organisationer som arbetsgivare
Cancerstudier i Sverige Clinical Cancer Studies in Sweden
Charlotta Hambre-Knight Översättare, Örebro universitet
Balance at Hand: Läroboken om hygien
Tandvårdsförmåner - det statliga tandvårdsstödet
CD (Care Documentation) 1 i COSMIC
Ale Kommuns avtal NE.se.
SPRÅKUNDERVISNING I EN DIGITAL TIDSÅLDER
SPRÅKUNDERVISNING I EN DIGITAL TIDSÅLDER
Nu är det dags! Ansökan till gymnasiet
Hitta databaser.
Så här anmäler du dig till högskolan VT19
Cancerstudier i Sverige Clinical Cancer Studies in Sweden
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Information Språkval.
Så här anpassar du din Microsoft SharePoint Online-webbplats
Tandvårdsförmåner - det statliga tandvårdsstödet
Cancerstudier i Sverige Clinical Cancer Studies in Sweden
Upplevelser och växande kunskap med Skogen i Skolan
Upplevelser och växande kunskap med Skogen i Skolan
Att söka till högskolan
Presentationens avskrift:

Learnwell Oy VÅRDSVENSKA PROJEKTPRESENTATION

VÅRDSVENSKA – Svenska för hälsovårdspersonal Vårdsvenska är en språkinlärningsresurs för anställda inom hälsovården som är intresserade av att lära sig svenska: +Information om Finland på fyra språk – svenska, engelska, finska och ryska +Språkträning (förklaringar om svensk grammatik, material och övningar) +Verktyg för att söka arbete och nätverka +Material (t.ex. ordlistor, arbetsblad, korsord osv.)

VÅRDSVENSKA – Svenska för hälsovårdspersonal Vårdsvenska

VÅRDSVENSKA – Svenska för hälsovårdspersonal Nätverka: +Information om att flytta till Finland +Basinformation om landet och kulturen +Kontaktinformation för myndigheter, hälsovårdsinrättningar, äldrevårdhem och mycket mera

VÅRDSVENSKA – Svenska för hälsovårdspersonal Arbete: +Du kan registrera dig som användare, öppna en profil, skapa ett cv online och lagra detta i din profil samt sända det direkt till vilken som helst av hälsovårdsinrättningarna som finns i vår databas +Databas med tusentals möjliga arbetsgivare i Finland (sjukhus, hälsovårdscentraler, tandläkarstationer, privata hälsovårdsinrättningar osv.) +cv-mallar tillgängliga

VÅRDSVENSKA – Svenska för hälsovårdspersonal Språkträning: +Onlinekursen i svenska omfattar vokabulärer, uttal och grundläggande grammatik +Hundratals vokabulär- och grammatikövningar, bildövningar, läsning och förståelse med anknytning till hälsovårdsområdet och grundläggande språkövningar +Övningarna finns på svenska, finska, engelska och ryska, med andra ord kan du öva samma vokabulär på fyra språk

VÅRDSVENSKA – Svenska för hälsovårdspersonal Språkträning: +Om du har registrerat dig som användare, för programmet en logg över dina prestationer +Övningarna är indelade i olika nivåer mellan grundnivå och avancerad nivå +Spelet "Äldrevård” är ett interaktivt vokabulär- och förståelsespel som har tio nivåer. När du har klarat av den högsta nivån kan du skriva ut ett intyg på att du har slutfört programmet. Då har du rätt att delta i en gratis intensivkurs i konversationssvenska i Helsingfors

VÅRDSVENSKA – Svenska för hälsovårdspersonal Material: +Området Material inkluderar online material för studier på egen hand, ett omfattande bildgalleri, uttals- och grammatikförklaringar, vokabulär- och grammatikövningar som kan laddas ned, länkar och information +Du kan också ladda ned ordlistor för många olika ämnesområden med anknytning till hälsovård (äldrevård, tandvård, medicinska yrken, sjukdomar och symptom osv.), eller till vardagslivet +En ordbok som innehåller grundläggande vokabulär och hälsovårdstermer på fyra språk

VÅRDSVENSKA – Svenska för hälsovårdspersonal Webbplatsen Vårdsvenska är ett unikt verktyg för hälsovårdspersonal Det kan vara roligt att lära sig svenska! Kontaktinformation: Learnwell Oy, Mikaelsgatan 8 A, Helsingfors, Finland