Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

9... Värdeskapande samverkan i Mittenälvsborg En vilja att Komma överens Kunna lita på varandra Ta tillvara på varandras kompetenser Att göra det bättre.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "9... Värdeskapande samverkan i Mittenälvsborg En vilja att Komma överens Kunna lita på varandra Ta tillvara på varandras kompetenser Att göra det bättre."— Presentationens avskrift:

1 9..

2 Värdeskapande samverkan i Mittenälvsborg

3

4 En vilja att Komma överens Kunna lita på varandra Ta tillvara på varandras kompetenser Att göra det bättre för de vi är till för

5

6 Arbetsgången Förvaltningschefer överens 11- gruppen tog över Hur går vi vidare? Workshop med arbetsgrupper Tog fram 2 saker som fungerar bra Tog fram 3 saker som fungerar mindre bra Dialog och diskussion

7

8 Arbetsgången Problemen blev till lösningar Elva (11) handlingsplaner Nio Punkter eller 9.

9 Arbetsgången Problemen blev till lösningar Elva (11) handlingsplaner Nio Punkter eller 9. 1. Läkemedel 2. Epikriser 3. Dokumentation 4. Följsamhet till SVPL 5. Samspel läkare 6. Kontaktvägar 7. Utskrivningsklar patient 8. PVs roll i SVPL rehab 9. Brytpunktssamtal

10

11 Igångsättning… I oktober får alla samverkanspartners information I november planerar vi och kommer igång. I december så ska följa handlingsplanerna.

12 Nästa steg Resan fortsätter- med er hjälp Inspirera till fortsatt förbättringsarbete Sprida handlingsplaner och idén om arbetssättet.

13

14 Punkt 4.

15

16

17 Vad gör vi i Lerum? Fyll i vårdbegäran utifrån den information du har VPL-teamet kompletterar med den information som saknas

18

19

20 Informationsmaterial (Allmän broschyr till viktiga strategiska personer i er verksamhet) Handlingsplaner inkl kort beskrivning- ni får alla Spridning sker till de som har behov- alla vårdcentraler.

21 Frågor? Mer information finns på Närvårdssamverkans hemsida: www.narvardssamverkan-sodra-alvsborg.vgregion.se


Ladda ner ppt "9... Värdeskapande samverkan i Mittenälvsborg En vilja att Komma överens Kunna lita på varandra Ta tillvara på varandras kompetenser Att göra det bättre."

Liknande presentationer


Google-annonser