Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Berättelsen om SVARTA LÅDAN 2010. bra mat på arbetsplatsen.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Berättelsen om SVARTA LÅDAN 2010. bra mat på arbetsplatsen."— Presentationens avskrift:

1 Berättelsen om SVARTA LÅDAN 2010. bra mat på arbetsplatsen

2 Ökad produktivitet, effektivitet och kreativitet. Dåliga matvanor minskar drastiskt mental prestation och minnesförmåga. Regelbundna måltidsvanor En jämn blodsockernivå minskar trötthet och risken för olyckor och slarv. Minskad sjukfrånvaro och ökad frisknärvaro. Hur mycket skulle ni tjäna på 1 % ökad frisknärvaro? Det sociala ansvaret. I Sverige har vuxna med fetma fördubblats sedan 1980.

3 kontakta oss www.svartaladan.se kontaktperson Mats Guting 08 – 646 07 43 K

4 våra minibutiker Goda, hälsosamma och näringsrika måltider. Tillagas med sunt förnuft utan socker och tillsatt fett. Smarta kylar med enkel betalningslösning. Vi fyller på med mat en eller flera gånger i veckan. Enkel och säker betalning via er mobiltelefon Betala genom en applikation kopplat till ett PayEx konto

5 “Maten på arbetsplatsen är en fråga som berör trivsel, samarbete, effektivitet, kreativitet, välbefinnande, arbetsförmåga, sjukfrånvaro – eller frisknärvaro – och hälsa. Maten på jobbet har inte varit någon högt prioriterad fråga i Sverige eller i övriga världen men detta håller på att förändras. Det är dags att inse vinsterna med bra mat – både för Er som företag och för samhället i stort.”

6


Ladda ner ppt "Berättelsen om SVARTA LÅDAN 2010. bra mat på arbetsplatsen."

Liknande presentationer


Google-annonser