Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Att förbättra tillgängligheten och nyttjandet genom ett stort decentraliserat mediebestånd Att alla bemöts på ett likvärdigt sätt utifrån våra värdegrunder:

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Att förbättra tillgängligheten och nyttjandet genom ett stort decentraliserat mediebestånd Att alla bemöts på ett likvärdigt sätt utifrån våra värdegrunder:"— Presentationens avskrift:

1 Att förbättra tillgängligheten och nyttjandet genom ett stort decentraliserat mediebestånd Att alla bemöts på ett likvärdigt sätt utifrån våra värdegrunder: berikande, inspirerande, paus, möten Alla erbjuds en likvärdig service genom att dela policy och regelverk (ur Projektplanen för Ett bibliotek 2013)

2 Upphandling av system och portal Implementering av systemet Bibliografisk service Medier Regler, avgifter & policy Ny portal Bibblo.se Kommunikation Transporter 6 delprojekt

3

4 En kommunikationsstrategi talar om till vem och med vilka metoder vi ska föra ut vårt budskap för att nå våra kommunikationsmål.

5

6

7

8

9 Vad händer härnäst? Alla chefer och all personal har fått strategin. Planeringen av kommunkationsinsatser påbörjas tillsammans med vinter. -> Hur kommunicerar vi till de olika målgrupperna med den budget vi har? Arbetsgrupper behöver utses. Relationerna mellan kommunikationsgrupp och arbetsgrupper behöver definieras.

10 Arbetsgrupp ? Barnkalas - Ett bibliotek 2013

11 1.Hur kommer barnen att påverkas av Ett bibliotek 2013? 2.Vad är målet med Barnkalaset? 3.Tema? 4.Målgrupp, ålder på barnen? Ungdomarna? 5.Hur möter vi barnen som kundgrupp? 6.Barnperspektiv på gemensam katalog? Barnkalas - Ett bibliotek 2013


Ladda ner ppt "Att förbättra tillgängligheten och nyttjandet genom ett stort decentraliserat mediebestånd Att alla bemöts på ett likvärdigt sätt utifrån våra värdegrunder:"

Liknande presentationer


Google-annonser