Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

vanliga bilar vs miljöbilar

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "vanliga bilar vs miljöbilar"— Presentationens avskrift:

1 vanliga bilar vs miljöbilar

2 Vad är en miljö bil? Jo det är en bil som antingen drivs av miljöbränslen såsom el, etanol, biogas eller andra förnybara, inte fossila drivmedel, eller en "vanlig bil" som är väldigt bensin- eller dieselsnål. .

3 Vanlig bil En vanlig bil är en bil som går på ren bensin eller diesel som är ett fossilt bränsle och är inte bra för naturen Bensin är en blandning av flytande kolväten bensin, och kommer från råoljan.

4 Utsläppen från en vanlig bil
Vanliga bilar är ett miljö hot och det beror på att bensin eller diesel släpper ut koldioxid. Dessa utsläpp bidrar till växthuseffekten

5 Miljöbil Miljöbil är inte så bra som man tror för när man ska göra drivmedel till miljöbilar måste man hugga ner massa regnskog eller spannmål. Så jag tycker att det spelar nästan ingen roll om man har en vanlig bil eller en miljöbil för de skadar miljön ändå.

6 Utsläpp från miljöbil Utsläppen från en miljöbil är har mycket lägre koldioxid halt en vanlig bil.

7 Mina egna åsikter Jag tycker att det är onödigt att köpa miljöbil för att dom är inte heller så bra för miljön på ett annat sätt än en vanlig bil gör. Om jag skulle köpa en ny bil så skulle jag köpa en vanlig bil som inte är så mycket sämre än en miljöbil

8 Källförteckning Jag har tagit fakta från Google.se
Och bilder från Altavista.se


Ladda ner ppt "vanliga bilar vs miljöbilar"

Liknande presentationer


Google-annonser