Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Haga rektorsområde Vision och verksamhet. Vision Haga En trygg händelserik hållplats för hållbar utveckling.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Haga rektorsområde Vision och verksamhet. Vision Haga En trygg händelserik hållplats för hållbar utveckling."— Presentationens avskrift:

1 Haga rektorsområde Vision och verksamhet

2 Vision Haga En trygg händelserik hållplats för hållbar utveckling.

3 Verksamhet Haga rektorsområde består av:  Fsk. Hästen fyra avd. ca. 68-72 barn  Fsk. Vingen, storarbetslag ca. 30-36 barn  Fsk. Solhaga, storarbetslag ca. 30-36 barn

4  Hagaskolan, en förskoleklass med 28 barn uppdelade i två grupper  Hagaskolan, med årskurserna 1, 2, 3, 4, 5 Nord och 5 Syd ca. 150 elever  Haga fritids, en yngre och en äldre avd. med ca. 100 inskrivna barn tillsammans  Ansvariga för verksamheten är ca. 50 pedagoger och en rektor/föreskolechef

5 Trygghet uppnår vi bland annat genom:  att alla barn på skolan ingår i en trygghetsgrupp som träffas varje vecka.  att det finns elevkamratstödjare och vuxenstöd på skolan.  att vi har gemensamma storsamlingar varje fredag där eleverna klassvis har möjlighet att uppträda inför sina kamrater. En trygg händelserik hållplats för hållbar utveckling.

6 Händelserik verksamhet får vi bland annat genom:  att vi har flera olika temaveckor varje år då vi jobbar klassöverskridande.  att vi har aktiviteter såsom Hagadagen, Hela Haga sjunger, friluftsdagar och fantastiska avslutningar. En trygg händelserik hållplats för hållbar utveckling.

7 Haga rektorsområde är en hållplats:  för barn i åldrarna ett till tolv år.  där man har tid att utvecklas i lugn och ro.  där det finns en gemensam värdegrund som genomsyrar all verksamhet. En trygg händelserik hållplats för hållbar utveckling.

8 Hållbar utveckling  Vi jobbar med ett livslångt lärande, djupinlärning och ökad omvärldsförståelse.  Lär oss mer och mer om vilka medvetna val vi kan göra i vår nutid för att kunna skapa en bärkraftig och positiv framtid.  Vi vill ta tillvara barnens och elevernas lust till att lära och försöka få dem att bevara sin nyfikenhet på livet och allt vad det innebär. En trygg händelserik hållplats för hållbar utveckling.

9 En powerpointpresentation av Rektor Jörgen Ericson. Text: Hagas skolplan Hagas likabehandlingsplan Hagas kvalitetsrapport 2010 Foto: Hasse Bolinder Jörgen Ericson Clipart


Ladda ner ppt "Haga rektorsområde Vision och verksamhet. Vision Haga En trygg händelserik hållplats för hållbar utveckling."

Liknande presentationer


Google-annonser