Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Verksamhetsplanering 2012 IPKs vision: Internationellt samarbete ger förutsättningar för det bästa lärandet.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Verksamhetsplanering 2012 IPKs vision: Internationellt samarbete ger förutsättningar för det bästa lärandet."— Presentationens avskrift:

1 Verksamhetsplanering 2012 IPKs vision: Internationellt samarbete ger förutsättningar för det bästa lärandet

2 Internationella programkontorets strategiska områden och mål Strategi: Växa och utvecklas som aktör, säkerställa fokus och kraft i utvecklingsarbetet Myndigheter inom utbildningsområdet ska tycka att IPK är en god och viktig samarbetspartner. *** Stärka myndighetens strategiska roll i utvecklingen av europeiska verktyg inom yrkesutbildningen. *** Ta över och utveckla nya och befintliga program. ** Identifiera maximalt resursutnyttjande av programmen. Antalet * beror på om det är projektmedel/synergieeffekter som gäller. Interna programprioriteringar? Handböcker? Strategi: Överträffa kundernas förväntningar, säkerställa god kvalitet i samverkan mellan kunder och mellanhänder Kontakten med IPK ska upplevas som enkel, tillgänglig och flexibel. *** Externt anordnade aktiviteter ska anses ha hög kvalitet av minst 90% av deltagarna. *** Ska vi vara ansvara för utveckling av modeller för utvärdering av de anordnade aktiviteter? MP? Hur sprider man resultatet?

3 Strategi: Bli mer känd för rätt saker, säkerställa en enhetlighet och samsyn internt hur kommunikationen med omvärlden ska se ut Fler beslutsfattare inom skolväsendet har kunskap om att internationalisering är ett medel för kvalitetsutveckling. *** IPK ska stödja myndighetens vidareinformatörer så att de når fler kunder. Antalet * beror på vi:s uppdrag (**(* ) Strategi: Effektiv myndighet, ta tillvara synergieffekter och stordriftsfördelar med bibehållen kvalitet Fördelning av medel och platser ska ske på ett effektivt och rättssäkert arbetssätt med god kvalitet. 0* IPK ska vara en öppen och attraktiv arbetsplats baserad på dialog och samarbete. *** (former för samarbete) Internationella programkontorets strategiska områden och mål


Ladda ner ppt "Verksamhetsplanering 2012 IPKs vision: Internationellt samarbete ger förutsättningar för det bästa lärandet."

Liknande presentationer


Google-annonser