Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Stina – Trygg i Norrbotten SKL har efter en överenskommelse med regeringen gjort en satsning på flera prioriterade områden där landsting och kommuner ska.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Stina – Trygg i Norrbotten SKL har efter en överenskommelse med regeringen gjort en satsning på flera prioriterade områden där landsting och kommuner ska."— Presentationens avskrift:

1 Stina – Trygg i Norrbotten SKL har efter en överenskommelse med regeringen gjort en satsning på flera prioriterade områden där landsting och kommuner ska samarbeta för att få till en bättre vård och omsorg om våra äldre.

2 Samarbete för äldres trygghet i Norrbotten är allas ansvar Utvecklingsledare och projektledare från landstinget och kommunförbundet har tagit fram ett samlingsnamn för äldresatsningen i Norrbotten. Stina – Trygg i Norrbotten Tanken är att vi alltid ska kunna utgå från en enskild individ för att få rätt perspektiv med det vi gör. Hur blir detta för Stina? www.nll.se/vitalinorr

3 Stinaprojekt Bättre omhändertagande vid demens Kunskap i evidensbaserad praktik Kvalitativ utvärdering av situationen för multisjuka äldre Samordnad individuell plan Strokevård i länet Utveckling av palliativ vård Vårdprevention - Senior alert


Ladda ner ppt "Stina – Trygg i Norrbotten SKL har efter en överenskommelse med regeringen gjort en satsning på flera prioriterade områden där landsting och kommuner ska."

Liknande presentationer


Google-annonser