Fröken My. My Sara Ann Fagerstedt (Nordström) Lilla My föddes den 18 februari 1980 Halvirländska 2 barn (11 och 7) Bor i Spånga i villa Älskar att virka.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Plugga bättre och effektivare
Advertisements

Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Sagan om Piffy.
Tips och råd som hjälper dig läsa, lära och plugga
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Föräldrautbildning Schysst på nätet
Muntliga nationella prov i svenska
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Svenska som andraspråk
Vad gör livet så värdefullt?
”Tidigare har läraren skrivit hur det har gått för mig i skolan som mamma och pappa fick läsa hemma. På utvecklingssamtalet har mest de vuxna pratat och.
Lärdomar från skolor med mer traditionellt undervisningsmönster
Pronomen.
Släktskapsregeln för 6a
AVSKEDSANSÖKAN Anhåller härmed om att få sluta som vuxen. Jag har beslutat mig för att återgå till att bli åtta år, med de skyldigheter som ingår i detta.
Prova  Roliga bilder  Spel  Roliga videoz  Musikspelare  Downloads!  Till de minsta  Kontakt.
Högtidstal Retorik.
ÄR DET BÄTTRE ATT VARA SINGEL ELLER VARA GIFT?
Vad har vi lärt oss? (What have we learned?)
Sagan om björnen.
Ålder Namn Datum SSQ12 SSQ12 Instruktioner Jag använder en hörapparat (vänster öra) Jag använder en hörapparat (höger öra) Jag använder två hörapparater.
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Dagens dikt Det är onsdag idag. Det är ganska fint väder:
Vad har vi lärt oss? (What have we learned?)
Pronomen Tryck på F5 på tangentbordet för att börja.
Patients' experience of important factors in the healthcare environment in oncology care. Browall M, Koinberg I, Falk H, Wijk H.
Klok filosofi … ?.
Psykologi A henrik LARSSON (LAH)
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
Att hålla en presentation
Röd & Grön Zon I RÖD ZON Pratar jag till … DIG! I GRÖN ZON
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
Känner du igen denna logotyp? 1.Ja 2.Nej 3.Kanske?
Ta Dig tid… Ta Dig tid att älska… Det är den eviga ungdomens hemlighet.
Hur arbetar vi och vad har vi gjort hittills?
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Aktivt lyssnade.
Konsten att lyckas med sina studier
Retorik Konsten att tala Hur håller man ett bra argumenterande tal?
Dagens lektion 13/ Mål: Metod: Tid:
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Ordkunskap Ord och begrepp som används för att uttrycka känslor, kunskaper och åsikter. Ords och begrepps nyanser och värdeladdning.
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Elevenkät Volgsjö skola År Höstterminen 2008.
SIM TEAM.
Av: Ninni Byrestam. Eleverna (faddrarna) i klass 3A fick ett uppdrag… Välj en bok som du tror att ditt fadderbarn tycker om. Öva på att läsa boken med.
Den magiska dörren.
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Hur man lär sig saker på bästa sätt!
Hur vill vi svara? Stefan Johansson Svara på frågor – webb, papper, telefon Webb 4 Ja, gärna. 9 Det funkar. 3 Nej eller Helst inte Papper 1 Ja gärna.
Föräldramöte årskurs 6 2 mars.
Välkomna till föräldramöte för klass 5A
Diskussionstillfälle 4
Kapitel 2 sid S 75. Det liv man lever och den livsstil man väljer handlar mycket om hur stor motivation man har. Vissa vill motionera och röra på.
Mål, kunskapskrav och LGR-11
Caroline Hansson, Pilbäckskolan
Sammanställning av enkätsvar ang
Välkomna till föräldramöte för klass 5B
Formellt, skarpt och snyggt
Bergvretenskolan 4A Klasslärare Helena Saari Elevcoach Philip Edman
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Exempel på skriftligt omdöme
Livsfrågor Vad är meningen med livet? Vem är jag egentligen?
Studieteknik – Konsten att plugga mindre Fredrik Stenmark Plugga hårdare.
Textlösa bilderböcker
Trivselregler P07-Furulund
Idag: Vi övar vidare på: att leda ett samtal, formulera och bemöta argument samt sammanfatta huvuddragen i vad som sagts.
Presentationens avskrift:

Fröken My

My Sara Ann Fagerstedt (Nordström) Lilla My föddes den 18 februari 1980 Halvirländska 2 barn (11 och 7) Bor i Spånga i villa Älskar att virka och har alltid med mig min virkpåse Lyssnar alltid på spotify i köket som är min favoritplats

Som lärare är jag: Tydlig med vad som ska göras, hur det ska göras, när det ska lämnas in Tydlig med vad du har lärt dig, vad du behöver öva mer på och hur det ska gå till Villig att låta er få respons på arbeten – jag tittar gärna på uppgifter under tidens gång och ger en hjälpande hand. Stenhård med deadlines – saker ska lämnas in i tid Noga med att det ska vara ett lugnt klimat när vi arbetar Engagerad och alltid villig att hjälpa er Snäll, lite knasig och oftast glad men det finns vissa saker som gör att lilla My kommer fram……

I mitt klassrum Ja Nej Musik i hörlurarna vid tyst arbete om det inte stör och om mobilen ligger i fickan hela tiden Redovisningar görs inför alla i klassen – alla är nervösa och vi övar ihop massor innan. Aktiva klassrum med handupptäckning När någon har ordet är andra tysta och lyssnar Respektera varandras åsikter Arbete sker under tystnad om inget annat sagts Vi hjälps åt och lär av varandra – vi hjälper varandra att lära oss saker. Skratta åt andras åsikter eller missar Göra miner eller ljud Prata under någon annans redovisning, när fröken pratar eller vid arbete Kommentera det någon sagt /gjort ”kan inte” finnas inte – försöka finns alltid!

Läxor Jag har få läxor – ett par ”hemmaläxor” som kommer handla om att läsa böcker, läsa kapitel ur vår högläsningsbok och träna inför redovisningar. Jag har en del inlämningar men flesta görs på lektionen. OM man inte arbetar på lektionen eller är sjuk kanske man får arbeta ikapp hemma. Kolla med My och bloggen!