Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

ADR: Automatic Delivery Rewards Vägledning. VAD ÄR ADR? •ADR är ett enkelt sätt att få hem produkterna du gillar och behålla din försäljningsvolym (PSV).
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
IPad grundkurs.
Skapa ett video-CV på YouTube
iPad fortsättningskurs
Statistikmodulen Omicron Syntax Data AB Framåt.
SynerTrade: Användarguide för leverantörer
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
Välkommen till internet för nybörjare
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
Gå in på vår medlems- och anmälningssida Gå in på Hovsta IF hemsida Klicka på medlemsanmälan eller aktivitetsanmälan En sida med en länk.
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
E-post juni 2013.
Internet Den som söker han finner. Internetkunskap (Ingela Ek) Fem vägar till en hemsida 1. Given adress 2. Hämta en adress från dina favoriter 3. Använda.
Utbildning i hantering av Behovstrapporna
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Att tyda referenser. 1) Artikeln går att få upp på skärmen och skrivas ut på papper Välj knappen SFX UmeåUB.
Aktivitetskort på nätet
©storm.
KIV Gränssnitt och funktioner
Exempel/Utbildning Delegering för behörighetsbeställning
SQZBZO.
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Välkommen!.
Sektorn för Socialtjänst
1. Uppgiften presenteras
Så här söker du kurser på Svenska Matte Företagsekonomi Spanska Historia Biologi Religion Affärsjuridik Entreprenörskap Sociologi Samhällskunskap Fysik.
Groupwise – skicka mail
Internet för nybörjare Vanliga frågeställningar vid grundläggande Internetanvändning Alingsås bibliotek, 2008.
Links2keep - Nyb ö rjarguide. Links2keep Här kommer alla dina länkar att visas. Länkarna som du kan se på startsidan är exempel och kommer inte finnas.
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Hur man beställer produkter och blir lojal kund..
Unik Guide för elever Här får du lära dig hur du:  Loggar in i unikum  Ändrar i inställningar  Fyller i IUP inför utvecklingssamtal  Skriver i Bloggen.
Unik Guide för föräldrar
Adato - rehabverktyget
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Groupwise – skicka mail
Komma igång med Lync Windows Store-appen
BVForum Sören Thuresson.
Manual: Att byta lösenord. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
BVForum - en genomgång för revisorer Sören Thuresson.
Uppstart iPad Höörs kommun.
SNABBGUIDE FÖR SÄNDFUNKTIONER OCH FAX PÅ CANON imageRunner ADVANCED Denna guide är till för att du snabbt skall komma igång med att utnyttja din Canon.
Användarmanual för anställda LUNCHBESTALLNING.se.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Beställningsguide Bricka/1 portion Saffron detaljerad Datum och version nr: 1.
Starta bildspelet 1. Starta Bildspelet genom att klicka på Ikonen Bildspel i din webbläsare. 2. Klicka sedan, en gång, var som helst i dokumentet.
WEBBORDERGUIDE.
Instruktioner för orderportal på:
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion
Lägga in ny medlem Ta bort medlem
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Ta ut provtagningsunderlag i ROS
Guide till Fristående tidbok
Att använda nya Olweus dataweb Uppdaterat 17e oktober 2011
Lathund e-postfax Att lägga till en faxbrevlåda.
Presentationens avskrift:

Klicka här för att logga in på ditt konto

Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom ihåg mig” rutan inte är ikryssad.

Nu när du är inloggad har du möjligheten att skapa egna orderlistor(man utgår då från det som finns i kundvagnen), lägga till kontakt personer och leveransadresser. Du kan även se orderhistorik för att enkelt veta vad du beställt tidigare. Dessa möjligheter beror dock på vilken användarnivå du har City papper & städprodukter AB

Under denna flik kan du se och redigera kontaktpersoners uppgifter.

Här kan du redigera dina kontaktuppgifter samt byt lösenord

Under denna flik kan du se och redigera leveransadresserna. Smart filter så du enkelt hittar den rätta leveransadressen. City papper & städprodukter AB

Sök order genom att välja mellan två datum och tryck på filter. City papper & städprodukter AB

Här skapar du en helt ny orderlista. City papper & städprodukter AB

Tryck på valfri orderlista till vänster(inramad) så visas den till höger. Här kan du enkelt fylla i antal du vill beställa. Du som beställer väljer ditt namn Test1

Välj artikel du letar efter, ange antal och tryck köp! Se nästa bild för ett exempel på hur produktträdet är uppbyggt. Sök snabbt fram artikeln du letar efter med artikelnummer eller en del av benämningen. För att se alla artiklar enligt ditt sökord så tryck på ’Enter’. Slå mellanslag för flera sökdelar ex. ”tork toa t1” för slippa få upp allt som börjar på ’Tork’.

Exempel på hur du kommer fram till toalettpapper

Om du sökt på artikelnumret som denna artikel har i sökrutan och tryckt på Enter kommer denna sida att visas. Om en artikel finns hemma kommer ”Stockholm” alt ”Uppsala” vara grönt som denna bild också visar. (inramat) Produkter du köper ofta kan du göra till favoriter som dyker upp på din startsida när du loggat in.

När du markerat en produkt som favorit så hamnar den här. Om du har många favoriter så tar det längre tid att logga in. Om du vill du ta bort en favorit tryck på benämningstexten och där du tidigare tryck ”lägg till i favoriter” kan du nu välja ”ta bort från favoriter”.

När du tryckt på ’Kassan’ kan du spara din kundvagn som en orderlista (inramat). Du kan skapa flera orderlistor och hitta dom under ’Mina sidor’.

Här kan du även redigera listan och lägga till fler artiklar. Listan kan även skriva´s ut som pdf.

När du går vidare med din beställning kan du skriva in eventuell upplysning till Citypappers ordermottagning. Du väljer även om du vill ha leveransen till fakturaadressen, till en sparad leveransadress eller till en ny.

Väljer du ny leveransadress fyller du i fälten.

Väljer du sparad adress, tryck på pilen i den markerade fliken för att se alla sparade leveransadresser. När du är färdig tryck på lägg order. Smart filter för att enkelt hitta den sparade leveransadressen.

Du har beställt din order och den kommer behandlas av Citypappers ordermottagning.

Så fort ni sänt ordern så kommer en orderbekräftelse på mail.

För att snabbt göra en order kan du använda dig utav ’Snabborder’. City papper & städprodukter AB Denna ruta fungerar som snabbfilter och du kan söka på art nr eller benämning

De olika användarnivåerna. Det finns möjligheter att skapa olika nivåer för användarna enligt följande: 2000 Ansvarig inköpare (Superuser) Inga begränsningar 2010 Inköpare med pris Får inte ändra kontaktpersoner och leveransadresser 2015 Inköpare med pris, begränsat utbud Får inte ändra kontaktpersoner och leveransadresser Endast artiklar från artikellistorna 2020 Inköpare utan pris Får inte ändra kontaktpersoner och leveransadresser. Endast artiklar från artikellistorna. Inga priser Om ni har några ytterligare frågor om e-handeln maila eller ring på telefon