Snabbreferens till © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync Web App Anslut till ett Lync-möte med ljudet på datorn Om du inte har Lync 2013 kan.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

Kurs av Christina Bodén
En presentation av ett unikt system
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
Sammandrag i bildspelsform Du kan ta dig igenom hela bildspelet med piltangenterna eller med musen. Du kan även välja avsnitt genom att klicka på de olika.
Anpassning i Windows och Word utan hjälpmedel med tangentbordet
Microsoft® Lync™ 2010 Utbildning i delegering
Ringa video- samtal med datorn
IPad grundkurs.
Skapa ett video-CV på YouTube
Microsoft® Lync™ 2010 Röst- och videoutbildning
ClaroReadPro V5 B engt Österlind Solna Skoldatatek 18 november 2009.
Snapchat.
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Välkommen till internet för nybörjare
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet,
PowerPoint 2007 Lathund.
E-post juni 2013.
Betaltjänster E-legitimation Juni 2013.
På kik kommunicerar man genom att chatta och skicka bilder till varandra gratis var man än befinner sig förutsatt att man har internet. Har man en video.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Microsoft® Lync™ 2010 Konferenser och samarbete Utbildning
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
©storm.
Snabbreferens för video
Att logga in i Adobe connect. Du behöver ha Flash installerat för att detta ska fungera. Du behöver ha ett headset och en kamera. Om man använder datorns.
FaceTime - Ringa Att ringa med iPad2/iPad3 som en videotelefon.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Nätverk Logistikprogrammet 2012.
- Gå till adressen kronoby
Powerpoint …är ett program som du använder till att: …är bra till att
Internet Styrdatorer och kablar Uppkopplade användare Servrar 182.QRZN.
OPERATIVSYSTEM WINDOWS
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Övning 4 Ritobjekt.
Fortlöpande chatt Skapa ämnesfeeds och spåra aktivitet
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
Att logga in i Adobe connect
Microsoft ® Lync ™ 2010 Web App-utbildning. Mål Den här kursen är en introduktion till Microsoft Lync Web App och behandlar följande ämnen: Översikt av.
Snabbreferens för Lync 2013 för Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Med Lync kan du börja samarbeta utan att schemalägga ett möte.
Kontrollera röstbrevlådan 1.Klicka på fliken Telefon. Där ser du dina meddelanden och information om den som ringde. 2.Håll markören över ett rösbrevlådemeddelande.
Komma igång med Lync Windows Store-appen
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.
William Sandqvist PIC-programmeringsmiljön i skolan Datorerna i skolans labsalar är centralt underhållna. Du har inte rättigheter att installera.
Snabbreferens för Lync 2013 KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga.
Starta ett videosamtal I listan Kontakter pekar du på en kontaktbild och klickar på kameraikonen. Ett meddelande visas på kontaktens skärm om att ta besvara.
KALLA TILL DISTANSMÖTE VIA MICROSOFT LYNC, KLIENT
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Lathund PowerPoint 2007 Lathund
En genomgång av nya funktioner Introduktion till appen från Inläsningstjänst.
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-utbildning
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-utbildning
Lokalbokning i Outlook
VISNINGSVERKTYGET POWERPOINT i office 365
Microsoft® Office Word 2007-utbildning
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-utbildning
Regelverk och handledning för distanskontakt via videolänk
Appen CLIPS Filmremsa (Medel)
Så här infogar du den här bilden i presentationen
Du kan vara några till lags ibland…
Så här infogar du den här bilden i en egen presentation
Så här infogar du den här bilden i en egen presentation
Så här infogar du den här bilden i en egen presentation
Presentationens avskrift:

Snabbreferens till © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync Web App Anslut till ett Lync-möte med ljudet på datorn Om du inte har Lync 2013 kan du ansluta till ett Lync-möte via Lync Web App. Observera att du inte behöver hämta eller installera något. Klicka bara på möteslänken i din inbjudan och följ instruktionerna på sidan för att ansluta. 1.Klicka på Anslut till Lync-möte i mötesinbjudan. 2.När Lync Web App öppnas gör du något av följande: Om du vill ansluta som gäst skriver du ditt namn i textrutan och väljer Anslut till mötet. Om mötet är från någon i din egen organisation kan du välja Logga in om du kommer från organisatörens företag. Skriv sedan in samma användarnamn och lösenord som du använder för att logga in på företagets nätverk. 3.Se till att välja Installera plugin-programmet Lync Web App, som krävs för video och ljud på datorn. Dessutom kan du dela din skärm om du är en presentatör. Beroende på hur mötet upprättades får du antingen vänta i lobbyn eller komma in på mötet. Om du är i lobbyn kan endast en presentatör släppa in dig till mötet. När du blir insläppt kan du använda datorns högtalare och mikrofon eller ett headset för ljud. Viktigt kontrollera detta ämne och lär dig hur du konfigurerar och testar din ljudenhet.detta ämne Ringa in till mötet Om du vill ringa in för att få ljud till mötet följer du instruktionerna i föregående avsnitt, men se till att alternativet att installera Lync Web App Plug-in inte är markerat och klicka sedan på Anslut till möte. I dialogrutan Ljud för det anslutna mötet klickar du på Bli uppringd från mötet och anger telefonnumret som du vill bli uppringd på. Klicka annars på Ringa in till mötet och använd det nummer och konferens-ID som finns i mötesinbjudan. Hantera din videoskärm Om du har en kamera ansluten till din dator klickar du på för att dela din videobild på mötet. En kamera krävs endast för att dela videobilder, men inte för att visa sådant som delas av andra.

Hantera mötesdeltagare Om du är presentatör klickar du på för att få åtkomst till alternativen för att hantera deltagare. På fliken DELTAGARE visas deltagarlistan. 1.Högerklicka på en deltagare och välj Ljud av, Ljud på, Ta bort eller Ange som deltagare/presentatör. 2.Du kan bjuda in fler deltagare under ett möte. Klicka på ÅTGÄRDER. Om du vill bjuda in dem med hjälp av telefonnummer klickar du på Bjud in med telefonnummer. Om du vill bjuda in via e-post klickar du på Bjud in via e-post. 3.Om du vill dölja deltagarnamnen i videor eller bilder klickar du på Dölj personers namn. 4.Om du vill stänga av ljudet för alla deltagare samtidigt klickar du på Stäng av ljudet för deltagarna. Dela ditt skrivbord eller ett öppet program Om du är en presentatör kan du dela ditt skrivbord eller ett eller flera öppna program i mötet. 1.Peka på. Om du vill dela ditt skrivbord klickar du på Skrivbord. På mötesscenen visas Du presenterar skrivbordet och skrivbordet är inramat i gul färg. För att dela program klickar du på Program och väljer de program du vill dela och klickar på Presentera. 2.Under en delningssession visas ett verktygsfält för delning högst upp på skärmen. Du kan dölja eller visa det genom att klicka på nålikonen. 3.Klicka på GE KONTROLL för att dela kontrollen med en annan deltagare. Du kan när som helst återta kontrollen genom att klicka på GE KONTROLL och sedan Återta kontroll. 4.Om du vill avsluta delningssessionen klickar du på Sluta presentera i verktygsfältet. Dela en PowerPoint-presentation 1.Peka på och klicka sedan på PowerPoint. 2.I dialogrutan Välj den PowerPoint du vill presentera klickar du på Bläddra för att välja och öppna den presentation du vill dela. 3.Bläddra genom sidorna med hjälp av pilarna under mötesscenen. Klicka på MINIATYRER för att välja en viss bild och på ANTECKNINGAR om du vill visa presentatörsanteckningarna. 4.Klicka på högst upp till höger på en bild om du vill öppna verktygsfältet för anteckningar så att du kan använda markeringsverktyget, stämplar och laserpekaren. 5.Presentationen kan ha inbäddade hyperlänkar. Innan du klickar på dem under presentationen måste du dölja alla anteckningar i presentationen genom att klicka på Dölj anteckning i verktygsfältet för anteckningar. Välj en layout Beroende på vilken typ av möte det gäller kan du välja en specifik vy för innehåll, presentatörer eller deltagare. Klicka på Välj en layout nere till höger i mötet: Gallerivy visar alla deltagarnas bilder och videor. Talarvy visar bilden eller videon för endast en aktiv högtalare. Presentationsvy visar endast delat innehåll i mötet, t.ex. skärmdelning.