Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

easyresearch. se/s. asp Varför?
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Uppsala Ponnyklubbs tävlingskommitté (TK) TK ansvarar för planering och genomförande av klubbens tävlingar på lokal nivå och uppåt. TK är en del i klubbens.
PRAO v 9 för A och B, v 11 för C.
First Class Arken - Introduktionskurs
Anneli och Christians Datorskola
Välkommen till en check av dina alkoholvanor! BALANS Effektiv hjälp för bättre alkoholvanor DEMO.
Solanderskolan presenterar
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Personligt brev – din egen form av marknadsföring!
Välkommen till internet för nybörjare
Att välja till gymnasieskolan ………är en process som pågår……
Gå in på vår medlems- och anmälningssida Gå in på Hovsta IF hemsida Klicka på medlemsanmälan eller aktivitetsanmälan En sida med en länk.
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
V ill Du handla Xocai Det finns 2 sätt att köpa Xocai Gå in på OM MIG och klicka på mail länken Skicka namn.
Vårdmiljörond – varför gör vi det här? Reflektion 2.Ge beställaren ett bra underlag kring nu-läget inför planering av framtidens hälso-och.
Brev från Pingvinen.
Strandgården vår gemensamma angelägenhet!. Strandgården Strandgården drivs av Stiftelsen Fritidsgårdar i samverkan med församlingarna inom Equmeniakyrkan.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Webbanmälan till högskolestudier vt 2015
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
©storm.
Att logga in i Adobe connect. Du behöver ha Flash installerat för att detta ska fungera. Du behöver ha ett headset och en kamera. Om man använder datorns.
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Föräldramöte F-02 söndag den 5 april Agenda  Presentation av ledarna  Mål och syfte med våran fotboll  Informationsspridning  Mölndalsalliancen.
Instruktioner BF12A – BF12B
Ambassadörsutbildning för dig som ska prata om IdrottOnline Version: beta
VAD HÄNDER MED LOK-STÖDET? Från manuellt till digitalt Från nu och in i framtiden.
Groupwise – skicka mail
Till barn i grön/vit grupp och deras föräldrar Hej, Vi hoppas att ni har haft ett skönt sommarlov. Nu är det augusti och vi hälsar ALLA välkomna tillbaka.
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Praktisk arbetslivsorientering
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Enkät undersökning Åsebo RS 2010 ENKÄTUNDERSÖKNING ÅSEBO RIDSÄLLSKAP 2010.
Berga hem- och skola. Därför en hem- och skolaförening! En ideell och fristående förening som aktivt arbetar för samarbetet mellan föräldrar-skola-samhälle.
2 föreningar en anläggning. Tibro Hästsportklubb Bildades 2010 Antal medlemmar 2011, 50 st. Antal lic.ryttare 2011, 29 st. Har i dag ingen anläggning.
Licensmanual 2015 Steg 1-13 visar hur ni ansöker om en licens Steg visar hur ni i efterhand kan kontrollera era licenser 1.
Groupwise – skicka mail
Ingrid Lindberg, Elin Carlson och Stefan Frisk Medicinkliniken Eksjö
Jobbskuggning 8A och 8B Vecka 17 mån och tis 20 och 21 april 8C och 8D
Utvärdering enkät om sommaridrottsskolan
Välkommen till föräldramöte
Upptaktsträff Inför sommaren Agenda Inledning Presentation av styrelse, tränare, kansli, föräldragrupp och ungdomsgrupp Hemsidan Träning/Tävlingar.
Välkomna till Gripens RF Tävlingsmöte ALLSVENSKAN 2015 Division på våren Division på hösten Intresseanmälan Ex. antal för att anmäla.
Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och.
Försäljning av Newbody Säsongen Mål Målsättningen är att sälja 1000 st paket. Förra året sålde vi totalt 801 st paket, vilket gav ett överskott.
Viggbyholms IK Konståkning
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
I ponnycupen åker en ridskolas elever till en annan ridskola för att tävla på deras ponnyer. Det är samma ponnyer som går för båda lagen. Antalet matcher.
Vem är jag, Vem är du?.
Lektionsmaterial Inför ert deltagande i Energikicken 2015.
Varför läsa ett språk till i åk 8 och 9?
Mer information hittar du på Gruppindelningar i ridskolan: Lektionstider på ridskolan alla vardagar: Grupp 1Kl – Grupp.
Bollnäs Fotboll pojkar-04 Säsongen Kvällens innehåll Kommande säsong – träningstider och match Cupspelande Medlemsavgift Möjlighet till bättre ekonomi.
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Information om tävlingsdatabas tdb.ridsport.se. Ett centralt anmälningssystem för arrangörer och deltagare – Alla officiella tävlingar måste anmälas via.
K APARESKOLANS FÖRÄLDRAFÖRENING En förening för alla föräldrar på Kapareskolan. Öppet för alla frågor och funderingar som rör våra ungdomar på skolan.
Extra pengar till lagkassorna. Information till alla ledare i IF Lödde. Hej alla ledare i IF Lödde. Vi i styrelsen har under åren sett att det finns ett.
Välkomna! Ekerö ik introduktion Ekerö IK Fotboll P00.
UPK-systemet Vägen från elev till ridinstruktör. Elev Eleven börjar rida på ridskolan.
ÅK SKRIDSKO FÖR LIVET Till förmån för Barncancerfonden
Juniorhopptävling i lag med inverkansbedömning ,
HOPPTÄVLING Söndag 2 oktober
V 2, 2017: Veckobrev för förskoleklass A
Hej!!! Spelarutbildning för P 04.
UTVECKLINGSGRUPP & TÄVLINGSGRUPP
Extra pengar till lagkassorna
Presentationens avskrift:

Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med detta är att vi skall kunna nå ut med information som rör ridskolan på ett enkelt sätt. Målet är att det skall komma ut minst ett brev i månaden. Först av allt vill jag informera er om att klubbens hemsida nu är uppdaterad. Här läggs det ut information löpande om vad som händer på klubben. Här är länken till hemsidan: Vill också informera om att klubben har en sida på Facebook som heter Östadkulle Ridklubb. Gå med själv och tipsa gärna alla du känner om dessa forum så att vi tillsammans kan göra reklam för våran ridskola och få den att växa! MÅNADSBREV NOVEMBER 2013 ÖSTADKULLE RIDKLUBB Vi kommer framöver att skicka ut alla fakturor via mail. Jag behöver få detta bekräftat omgående av var och en om detta är ok eller inte. Maila ditt svar till Skriv elevens namn, vilken dag/dagar de rider på samt om ni accepterar faktura via mail eller HYRA HÄST JULEN 2013: Nu finns det möjlighet att hyra ridskolehästarna på jullovet. Välj mellan 1, 2 eller 3 veckor. Det går även bra att hyra enstaka dagar. Mer info finns på hemsidan eller på anslag som sitter i ridhuset. TRÄFF HOS FAMILJEN HOLLESEN: Söndagen den 8 december kl är alla funktionärer och licensierade ryttare välkomna till familjen Hollesen. Även ryttare som vill tävla för klubben under 2014 är välkomna. Klubben behöver fler funktionärer så om du känner att du vill vara med på kommande tävlingar så är du hjärtligt välkommen! Anmäl dig till Gun om du kommer. CLEARROUND TÄVLINGAR: Sista söndagen i varje månad anordnar klubben clearround tävling i hoppning på valfri höjd. Jätte roligt och ett perfekt tillfälle att få träffa sina ridkompisar och att få känna på hur det är att tävla. Kostnad 100 kr per start. KLUBBKLÄDER: Nu går det att beställa kläder med klubbens tryck. Anslag sitter i ridhuset och i lektionsstallet. RIDLÄGER: Nu går det att boka ridläger för sommaren Gå in på hemsidan och klicka dig fram till Ridläger och ONLINE bokning. MÅNADENS BLÄNKARE: Agnes Björkqvist som rider på måndagar har värvat 5 st nya elever till klubben. Som tack för detta belönas Agnes med ett weekendläger! GRATTIS Agnes! Du kan också värva nya elever till ridskolan! 5 st = Weekendläger 10 st = Ridläger

IDEELLA INSATSER: Klubben är i stort behov av ideella insatser. Ju fler vi är som hjälper till desto bättre och roligare blir det. Maila in till klubbmailen om du är intresserad av att hjälpa till på ridklubben. Alla insatser är viktiga, stora som små. Styrelsen för Östadkulle Ridklubb söker en ny kassör samt en ledamot inför Är detta något för dig? Hör av dig till Gun för mer information. Någon kan inte göra allt, men alla kan göra något…. Vi hörs igen om en månad. Vi ses i stallet!! Hälsningar Östadkulle Ridklubb