Välkommen till! Varför QualisTorget – vad kan QualisTorget göra för Er skola? QualisTorget beskriver denna webbtjänsts funktion på ett bra sätt, eftersom.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
låt oss presentera SLIDEPLAYER.SE
Advertisements

Snabbguide och tips.
easyresearch. se/s. asp Varför?
Material för projektarbetet
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
IPad grundkurs.
Skapa ett video-CV på YouTube
Statistikmodulen Omicron Syntax Data AB Framåt.
Alternativa tillvägagångssätt Registrera ny intervju i BCFPI
Intagningssystemets databas Ögonblicksbild Kopia av intagningsdatabasen Uppdateras 3 ggr per dag 07:15 – 12:15 – 15:15 Roller Skola, kommun Periodiseras.
Anneli och Christians Datorskola
This work is licensed under a Creative Commons 3.0 Attribution License Wikispaces för SBC En guide
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
Syo PRAO ver. 3.0 Välkommen till presentationen av Syo PRAO Vi kommer att gå igenom de flesta funktionerna i Syo PRAO.
Enkel Tidrapportering på nätet.
Välkommen till internet för nybörjare
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Här skriver ni in namnet på ert förändringsarbete Här skriver ni in er enhet Här skriver ni in vilka som deltagitKontaktperson: adress: tel: e-post:
V ill Du handla Xocai Det finns 2 sätt att köpa Xocai Gå in på OM MIG och klicka på mail länken Skicka namn.
Passa på ! Skapa din hemsida på SIR-webben Susanne Wickberg Carl-Johan Wickerts Lena Andersson.
Manual: Att lägga in en nyhet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Hur registrera t.ex älgobs och avskjutning i Viltdata?
Enkel dator teknik Tips och tricks.
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Att logga in i Adobe connect. Du behöver ha Flash installerat för att detta ska fungera. Du behöver ha ett headset och en kamera. Om man använder datorns.
Tentamensdags och lab 3…. Större program delas normalt upp i flera filer/moduler vilket har flera fördelar:  Programmets logiska struktur när man klumpar.
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Sektorn för Socialtjänst
Tentamensdags och lab 3…. Större program delas normalt upp i flera filer/moduler vilket har flera fördelar:  Programmets logiska struktur när man klumpar.
Att skapa en anmälningsblankett.
Cirkelledarutbildning
UPPSATSSKRIVNING ENTRÉSKOLAN
- Gå till adressen kronoby
Hitta på Stramas hemsida. Den röda markeringen visar var i menyn man befinner sig Sidan finns även på engelska.
Manual: Att skapa ett nytt forum och att kommentera i forumet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
1 Joomla © 2009 Stefan Andersson 1. 2 MÅL 2 3 Begrepp Aktör: en användare som interagerar med webbplatsen. I diagrammet till höger finns två aktörer:
EKÄNGENS IF NÄRVAROREGISTRERING MEDLEMSHANTERING ADMINISTRATION.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Stramas tabeller med menyval – en användarhandledning Tabellerna finns på och visar statistik över antibiotikaförsäljningen i öppen respektive.
Unik Guide för föräldrar
Adato - rehabverktyget
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Organisation / företag:
Integrera mp3 i hotpotatoes.  Se hur test-övningen kommer att se ut: N1_Audio_01.htm
Utbildning Elektroniska blanketter 29-31
Manual Offentliga jobb Chefer HR-funktion Version 1.0
Google SketchUp Del 1.
Engelska Människokroppen
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Moment 2 Mall för presentation av idé
Söka information på internet. Vi ska prata om kapitel 3 Internet är det största nätverket som sträcker sig över hela världen. Om du är ansluten till internet.
1 Jan Lundström OV’s Hemsida Utbildning Ledare. 2 Jan Lundström OV’s Hemsida Standard Lagrum.
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
Uppgift 5 Tekniska rapporten En beskrivning av ett uppdrag ni har gjort i er grupp. Du ska bifoga en programmeringshandledning som visar hur man programmerar.
Vo12 Projekt på APL: Lagar och bestämmelser
SNABBGUIDE FÖR SÄNDFUNKTIONER OCH FAX PÅ CANON imageRunner ADVANCED Denna guide är till för att du snabbt skall komma igång med att utnyttja din Canon.
1. Genomför enkäten och redovisa resultatet 4. Vid vilka tillfällen fungerar bra eller hyfsat bra redan idag? Vad är det som gör att det funkar vid dessa.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Beskrivning av vår hemsidas funktioner och tjänster.
WEBBORDERGUIDE.
Lägga in ny medlem Ta bort medlem
Att använda nya Olweus dataweb Uppdaterat 17e oktober 2011
Ljustadalens skola
Presentationens avskrift:

Välkommen till!

Varför QualisTorget – vad kan QualisTorget göra för Er skola? QualisTorget beskriver denna webbtjänsts funktion på ett bra sätt, eftersom detta är en plats där alla kan mötas och på ett smidigt sätt utbyta erfarenheter och idéer. Detta informationsutbyte kan på QualisTorget ske i form av till exempel arbete och utvärdering av enkäter, projekt, projektarbete, diskussionsinlägg, dokument, e-post eller länkar med andra Qualis Skolor. Ni kommer att kunna delge och vidarebefordra information på ett mycket enkelt och smidigt sätt i ert arbete i Qualis-projektet Ni kommer genom användandet av QualisTorget spara tid och resurser.

Så här ser Qualis Skolors startsida ut: När Du loggat in kommer Du till din skola / projekts startsida: Här ligger Ditt projekts uppgifter såsom namn, adress, telefon-nummer, e-postadress mm. Du kan även lägga in en bild om Du vill. Dessa uppgifter kan mycket enkelt ändras och kompletteras. Här finns även de projekt och grupper (klass, arbetslag osv) som Du är med i för tillfället, och Du kan själv enkelt lägga upp nya.

Du har möjlighet att titta på statistik under tiden enkäterna ligger ute. Du kan också bestämma under vilken tid enkäterna skall finnas tillgängliga samt spara enkäterna om Du vill använda samma enkät igen vid ett senare tillfälle. Idag ha Du möjlighet att spara ner enkäternas svar i en textfil till Din egen dator. Inom kort kommer Du att kunna följa enkäternas resultat i stapel- och cirkel-diagram i realtid. Värden och trender kan därigenom åskådliggöras snabbare. Det kan se ut som diagrammet här bredvid. Enkäter Här skapar Du enkelt enkäter med olika frågeställningar och svarsalternativ. Du börjar med ett enkätnamn, sedan en kort beskrivning. Därefter anges behörigheter, användartyper, skola/skolor, grupper mm.Sedan lägger Du till frågor efter önskat antal och form. Du har även möjlighet att redigera och radera enkäterna. Antal elever som svarat på enkät Nr.110, tom 29/9

Här kan man välja vilken diskussion man vill ta del av och göra inlägg i. Ett snabbt och smidigt sätt att utbyta åsikter och förmedla nyheter. Diskussionsforum

I kalendariet lägger Du in kommande händelser. Dessa kan markeras för olika användare så att varje användarefår se de händelser som är aktuella för just honom eller henne. Administratören lägger enkelt till de delkalendrar som behövs för just Din skola, samt bestämmer vilka som skall vara behöriga att lägga till händelser i dessa. Kalendarium