Vad har du för förväntningar på denna kurs?

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
En kortguide till arbetsmarknaden
Advertisements

FTFs motionsskola.
KRONOLOGISKT CV TEMATISKT CV FUNKTIONELLT CV
- En gemensam plattform för lärande för Katrineholms kommuns förskolor, grundskolor och gymnasieskolor.
Ålands Näringsliv ATTITUDE Jag studerar på.
Utbildning Avantra AB ä r mer ä n leverant ö r av marknadens ledande upphandlingssystem Vi erbjuder ä ven konsulttj ä nster och utbildningar inom upphandlingsomr.
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
VETVEM VETVEM En av fem arbetssökande ljuger Enligt en färsk undersökning ljuger 17 procent av svenska arbetssökande, antingen.
Affärsmässigt drivna IT-satsningar i småföretag - en potential för fler nya jobb T Stockholms Handelskammare Microsoft Synovate Temo: David Ahlin.
Bengt Andersson Tel Mats Ericsson Tel
Hej Jag heter Rasul Saadati och är färdigt utbildad Systemkonsult på QD- System AB. Jag är bäst på installationer, administration och klientsupport. Mina.
Manual: Att skapa en ny händelse (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Svensk Arbetsmarknad Innehållsförteckning
Grundskolan år 9 Skola och fritid 2008 BILD 1 Elever som trivs bra i skolan.
Meritportfölj målet - CV och presentation
Manual: Att lägga in en nyhet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Individuellt utvecklingssamtal - mall
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Att skriva en artikel.
Take each day as it comes, and live life to the fullest...
personalhandläggare, rekryterare, chefer, fackliga m fl.
Hjärta eller hjärna? Susanne Håkansson Karriärvägledare
Medverkande företag. Upplägg Uppsala CaseAkademi deltagare Indelade i 4-5 personer/grupp Projektgruppen delar in, men det går bra att komma med.
Ekonomihögskolan Namn Namnsson Program/kurs
Att skriva CV och personligt brev
Ekonomihögskolan Namn Namnsson Program/kurs
Ordlista.
Beslut i Riksdagen Betänkande 2013/14:UbU6 Vissa bestämmelser om legitimation och behörighet för lärare och förskollärare Regeringens proposition.
APL årsk. 1 BF12AB 2013 v 7 – 12 Alla dagar i veckan.
Ambassadörsutbildning för dig som ska prata om IdrottOnline Version: beta
Svenska inom teknik, H2 Lektionen den 24 sept Kommer igång med småprat med två kompisar nära dig.
Marknadsförarens mall för att skapa köpares persona!
UPPSATSSKRIVNING ENTRÉSKOLAN
Kvalificerad redovisningsekonom 400 yh-poäng
JOBB ERBJUDANDE En ledande internationell firma med kontor på Bahamas letar efter : En Direktionsassistent med följande kvalifikationer : - Ingen erfarenhet.
..För dig som vill få drömjobbet!
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Personligt Brev ”Berätta om dig själv!”.
Fakta om undersökningen
Idébanken Företag.
Marknadsförarens mall för att skapa köpares persona!
ERASMUS Utbyte Institution för Kulturgeografi och ekonomisk geografi
Hur du säljer in dig själv och dina kunskaper!
Praktiktermin på masterprogrammet i offentlig förvaltning
Skriftlig och grafisk kommunikation – Gör ditt CV
CV & ANSÖKNINGSBREV Per Arvidsson Lina Landström KARRIÄRCENTRUM
Snabbkurs: Meritförteckning och ansökan
Diagramguide Excel * Punktdiagram
Minor Field Studies - MFS Ett SIDA- finansierat stipendieprogram Ett SIDA – finansierat resestipendium för studerande på C-D nivå för att : Samla material.
Välkommen till! Varför QualisTorget – vad kan QualisTorget göra för Er skola? QualisTorget beskriver denna webbtjänsts funktion på ett bra sätt, eftersom.
Sara Nyberg, ECE/Lärande Dan Borglund, ECE/Lärande
Länsstyrelsegemensam brukarundersökning Miljöfarlig verksamhet Undersökningen har genomförts av Statisticon AB på uppdrag av nio länsstyrelser. Statisticon.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
Vem är jag, Vem är du?.
Annonsanalysen.
Personligt brev.
De tolv sämsta personliga breven enligt Jessica Liebman,
Ditt viktigaste marknadsföringsverktyg
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Kommunikationspass Jag heter
Frågor och svar Svensk e-legitimation VästKom
Hur man skriver CV. Nya ord Färdighet – gebėjimas Kontaktuppgifter – asmens duomenys Erfarenhet – patirtis Meriter – nuopelnas Övrigt – kita Kunskaper.
Diskussion om jobb (inspiration för e-post)
Att skriva CV och ansökningsbrev Intervju – hur kan det gå till?
Evenemangsrubrik Evenemangsintroduktion Evenemangsunderrubrik Datum
Matchning av min kompetens - CV och brev
Berätta kort vem du är och varför du är på besök idag?
CV 1.0 – vad är det och hur tusan gör man?.
Redovisningsval & Revision Pernilla Broberg och Torbjörn Tagesson
Presentationens avskrift:

Vad har du för förväntningar på denna kurs? Hur gör man för att få ett jobb?

Så skriver du en jobbansökan Din ansökan bör alltid innehålla: Personligt brev CV (Meritförteckning) Det är också bra att ange referenser.

CV (Meritförteckning) Curriculum Vitae En lista över din utbildning arbetslivserfarenhet IT- och språkkunskaper annan kompetens av betydelse (t.ex. körkort, fritidsaktiviteter)

CV Det är viktigt att ditt CV är tydligt och enkelt att överblicka. Det kan därför vara bra att använda sig av rubriker och punktlistor. Skriv utbildningar och arbetslivserfarenheter i kronologisk ordning. Börja med det senaste. Skriv dock inte bara vilka jobb du har haft utan även dina arbetsuppgifter och resultat.

Ett CV bör innehålla följande: namn, adress, tel.nr. och ev. e-mail resumé kvalifikationer (yrkesmässiga) arbetslivserfarenheter utbildning relevanta kompletterande kurser språkkunskaper IT-kunskaper andra relevanta upplysningar (personliga kvalifikationer, fritidsintressen, personliga data dvs. familjeförhållande, m.m.)

Exempel på ett CV Namn Efternamn Adress Postnummer Ort Tel.nr: CV RESUMÉ Jag är 35 år och har i 13 år varit sysselsatt inom revision och bokföring. Dessutom har jag genomfört en vidareutbildning i redovisning. Jag har arbetat som revisor och kamrer. De sista fyra åren har jag arbetat som assistent på Lokala Skattemyndigheten. YRKESMÄSSIGA KVALIFIKATIONER I huvudsak har jag kvalifikationer inom de tre nedan beskrivna områdena. Redovisning utarbetning av månads- och kvartalsbokslut budgetarbete reskontra och lagerstyrning kontroll och revision av företag lönekontorist erfarenheter av momsredovisning och kassarapporter

Externt samarbete kundkontakt via telefon svara på förfrågningar ifrån medborgare och kollegor i andra avdelningar samarbete med offentliga myndigheter, banker och advokater revision på företag Språk och IT goda kunskaper i engelska som just kompletterats med en genomförd intensivkurs arbetserfarenhet av redovisningsprogrammet SAP arbetserfarenhet av Word och Excel

ARBETSLIVSERFARENHETER 1983 - 1984 Produktassistent på Happy Production AB, Sommarstad 1985 - 1987 Bokhållare på revisionsbyrån T.P. Johansson, Gulköping 1987 - 1991 Revisor på T.P. Johansson, Gulköping 1991 - 1993 Föräldraledig 1993 - 1995 Vikariat som revisionsassistent på Uniflet AB, Sommarstad 1995 - Assisten på Lokala Skattemyndigheten, Sommarstad UTBILDNING 1980 Färdig med grundskolan 1983 Studentexamen 1984 Vidareutbildning i ekonomi på högskolenivå 1999 Vidareutbildning i redovisning FRITID OCH PRIVAT På min fritid spelar jag badminton en gång i veckan och följer mina barn i deras aktiviteter.