Förpackaren är en viktig person med tanke på produktens kvalitet Motivera påståendet i rubriken: _________________________________.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Nya skolan till hösten Projektarbete En personlig dator Aktivt lärande
Advertisements

om företaget där du gör din praktik!
Försörjningsstödstagare: Bara 1 av 7 får försörjningsstöd av rätt skäl.
Betyg gymnasiet Denna bild skall användas som 1:a bild/välkomstbild vid varje seminarie-start. I rubriken anges namnet på seminariet I underrubriken anges.
Bildtolkningar Hälsa.
78 respondenter. 2 [1] Hur har det varit hemma sedan du var här sist?
• Frågeledaren är den som vet svaren. De finns under en länk på sidan i kalendern. • Ni behöver antingen en 12-tärning eller två vanliga tärningar. • Slå.
Skottövning Spel Dribblingsövning Nickövning Två måls spel
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
Utbildning i hantering av Behovstrapporna
Att bygga en fungerande webbplats
Fastighetsboxar. 2 Är du för eller emot att man slutar dela ut posten vid varje dörr från år 2011 och istället delar ut posten i fastighetsboxar som fastighetsägaren.
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
Göran Larsson 2011 MOVE
HS-utmaningen Kickoff
På andra sidan Skrivuppgift hösten 2012.
2014April.   I Indien har vi ett eget hus, som vi har byggt själv. Huset blev klar år I slutet av år 2012 bestämde vi oss att lägga till 2 våningar.
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Eller formativt lärande…
Affärsidé - företagets vägvisare
Luft-quiz.
Kemi-quiz.
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
Riktad skrivning Hur tyckte att boken Alex Dogboy verkade utifrån det du hittills läst och fått veta? Motivera ditt svar. Skriv tills jag säger stopp,
Tränarskap/frågor 1.Finns det några normer, regler, policys vilka ledare förhålla sig till inom din idrott? 2.Vad innebär motivation för dig? 3.På vilket.
Att skriva källförteckning
Uppvisning i Olofslund 25 augusti Vågar jag tala om för ordföranden att strumporna inte har samma färg.
Titel på ditt arbete -undertitel, vad handlar det mer specifikt om? Introduktion Här bör man skriva en kortfattad introduktion till sitt arbete, eller.
Ämnenas smådelar Ingenting försvinner.
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Webbkollen hemma Ålder 65+ Respondenter: 65.
Materia del 2.
Regional utveckling möter socialtjänst -lärdomar och reflektioner från utvärderingen av URBAL i Härryda kommun. Anna Johansson FoU i Väst/GR.
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
Argumenterande text.
Hur gör man en debattartikel?
Förpackning av likörkonfekter på Panda. Likörkonfekterna på väg till förpackningarna Likörkonfekterna är sköra och måste hanteras försiktigt. Produktens.
Dagens schema: Gå igenom dagens schema
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
FLISAN! Här får vi följa med Flisan som ska besöka Hörselverksamheten och göra en hörselkontroll. Häng med!
Mål: Människans organsystem, organens namn, placering och funktion.
Skriv in processens namn här Skriv in produktens och företagets namn här.
Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
En guide för arbeten i SO
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
om företaget där du gör din praktik!
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp, på din sida, symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Vid ankomsten vägs och klassas allt skrot in i bestämda råvarusorter, vi arbetar idag med ca 40 st interna kvaliteter.
Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.1.
Vad minns du från förra lektionen?
Vad kan du göra för att minska ditt ekologiska fotavtryck?
Vad gjorde vi förra gången? Nu borde du ha koll på de 16 första begreppen. Öppna begreppslistan på Superhumans & kolla att du kan dem!
Riktad skrivning Varför jobbar vi med läsförståelse- medhjälparna (tror du)? Skriv rubrik och svar tills jag säger stopp, sen läser ni upp vad ni har skrivit.
Gemensamt kartstöd för Blåljus Det kan bli verklighet ! Hitta rätt!
Riskanalys i patientsäkerhetsarbete
Nyhetsnotis Ungefär som en nyhetsartikel men kortare
FOTOSYNTESEN OCH CELLANDNINGEN
Begreppet undervisning Utbildning: Den verksamhet inom vilken undervisning sker utifrån bestämda mål Undervisning: Sådana målstyrda processer som under.
Byggprodukter Sara Elfving
Pallmönster Friktion Sammanhållning Ytterförpackningstyper Vanliga fel
Jenny Manning Åsa Gårdsskola
FOTOSYNTESEN Upphovsman benavid_2co0 Bildkälla - Licens:  CC0 Public Domain.
Begreppet undervisning
Socker bildas (druvsocker) Fotosyntesen sker i växtens gröna delar
Vägledningsmodellen Utsikt-Insikt-Framsikt & Varför en modell?
Vikänsla och goda resultat i en skola för alla
Presentationens avskrift:

Förpackaren är en viktig person med tanke på produktens kvalitet Motivera påståendet i rubriken: _________________________________

Om förpackarens arbete Läs produktionschef Niklas Niemis intervju samt de bildserier som beskriver förpacknings- processerna Skriv till höger vad en förpackare åtminstone måste kunna. _________________

En person som förpackar skivade köttprodukter skall kunna ____________________

Vilka olägenheter leder detta fel till? Vem drabbas av olägenheten? När en produkt med bestämd vikt doseras sker ett fel: förpackningarna väger 10 % för mycket. När en produkt med bestämd vikt doseras sker ett fel: förpackningarna väger 10 % för litet. ________________

Vilka problem leder detta fel till? I datumstämpeln borde det stå Sista förbrukningsdag , men det står i stället Sista förbrukningsdag ________________ _________________

Vilka problem leder detta fel till? Märkningarna på en lastpall som lastats av i ett lager syns inte eftersom lastpallen vänts så att märkningen blir gömd, eller Streckkodsmärkningarna på pallen döljs under en reparationstejp. ________________ _________________

Vilka problem leder detta fel till? En gasblandning i en köttförpackning borde bestå av kväve, koldioxid och syre i vissa proportioner, men nu fattas syre. ________________ _________________