Hur man beställer produkter och blir lojal kund..

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

ADR: Automatic Delivery Rewards Vägledning. VAD ÄR ADR? •ADR är ett enkelt sätt att få hem produkterna du gillar och behålla din försäljningsvolym (PSV).
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Om ett ögonblick kommer du att inträda i en magisk värld...
First Class Arken - Introduktionskurs
Portal för elektroniska beställningar via Asynja
TILDA ett interaktivt utbildningsprogram
IPad grundkurs.
Skapa ett video-CV på YouTube
Välkommen! På följande sidor kommer Du att få en inblick i Statoil Gasol/LPGs tjänst Kundsida och de möjligheter den kan ge dig… På varje sida finns pilar.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Surfa till för att skapa ett eget konto.
Ansökan till Vuxenutbildning steg för steg
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
E-post juni 2013.
V ill Du handla Xocai Det finns 2 sätt att köpa Xocai Gå in på OM MIG och klicka på mail länken Skicka namn.
Utbildning i hantering av Behovstrapporna
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
På kik kommunicerar man genom att chatta och skicka bilder till varandra gratis var man än befinner sig förutsatt att man har internet. Har man en video.
Miljarder möjligheter på en plats!
Home Use Program Support och Process för att beställa
Enkel dator teknik Tips och tricks.
EKVATIONSMASKINEN.
Boo FF vill tacka er för året som gått och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu.
PRESENTATION av BOKNING OCH INCHECKNING. Nu kommer vi att visa hur enkelt du gör en bokning i.
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
VÄLKOMMEN ! Du kommer nu att få delta i ett parapsykologiskt experiment.. Luta dig bakåt i stolen och klicka med musen när vi kan börja.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Läs först igenom hela presentationen Sedan kan du klicka på länken nedan så kommer du till unikums login-sida Fylla i omdömen i Unikum En presentation.
Sektorn för Socialtjänst
Så här söker du kurser på Svenska Matte Företagsekonomi Spanska Historia Biologi Religion Affärsjuridik Entreprenörskap Sociologi Samhällskunskap Fysik.
Internet Styrdatorer och kablar Uppkopplade användare Servrar 182.QRZN.
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Groupwise – skicka mail
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
ADR & SKANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADR) Ett bekvämt sätt att köpa produkter på månadsbasis. Du får 5 % rabatt på inköpspriset och sparar mer.
Groupwise – skicka mail
Google SketchUp Del 1.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Manual: Att byta lösenord. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Uppstart iPad Höörs kommun.
SNABBGUIDE FÖR SÄNDFUNKTIONER OCH FAX PÅ CANON imageRunner ADVANCED Denna guide är till för att du snabbt skall komma igång med att utnyttja din Canon.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Beställning - Slutenvård. Tryck på vårdtagarens namn eller personnummer för att påbörja beställningen.
LATHUND BLODOMLOPPET 2017 Gå in på
Instruktioner för orderportal på:
Funkisportalen En liten guide.
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Komma igång med Scratch
Presentationens avskrift:

Hur man beställer produkter och blir lojal kund.

Handla som Lojal Kund ( Loyal Customer ) Börja med att gå in på min sida/shop Denisel.myitworks.com/sv Tryck nu på BUTIK

Steg 2 Här är produktkatalogen. Indelad i kategorier.

Steg 3. Välj vilka varor du vill ha. Priserna är angivna i dollar (1 USD = 7 SEK, ca) Under priserna står fullpris,, gäller den som inte vill bli stamkund.

Steg 4 Här har man valt en produkt, se rutan under KUNDVAGN.

Steg 5. Om du vill veta mer om en produkt, klicka på produktnamnet eller produktbilden så får du all information om produkten.

Steg 6 Här har man valt 3 varor. Om något val är felaktigt kan du lätt ta bort det med den röda knappen. Öka antalet varor med den gröna knappen.

Steg 7 Efter att du klickat på KASSA kommer frågan om du vill bli Loyal Customer upp. Läs igenom vad det innebär och klicka sedan på den gröna "Enroll with Autoshipment". Du åtar dig då att handla minst en produkt varje månad i tre månader och får då 40% rabatt på alla produkter. Du slipper även betala medlemsavgift på 50USD. OM du avbryter före de tre månaderna är slut måste du betala de 50 USD. Bara då. Efter tre månader kan du stoppa dina leveranser och handla en annan gång och fortfarande ha 40% rabatt. Du kan enkelt ändra ditt val av produkt på din kundsida du får automatiskt via mail efter din beställning. Är du redan kund loggar du in till höger på sidan. Bild på nästa sida!

Steg 8 När du shoppat klart. Klicka på GÅ TILL KASSAN. Fyll i dina uppgifter, namn, adress osv.

Steg 9 Välj leveransmetod. Frakten varierar beroende på hur tungt ditt paket blir. För ca 10 dollar extra får du expressfrakt. OBS! Den går ca 7 dagar snabbare än standard. Kan vara värt de 70 kronorna.

Steg 10 Fyll i dina kortuppgifter, granska uppgifterna. Klart! Efter att du fyllt i alla uppgifter får du ett bekräftels .

Klart! Välkommen till It Works!