Upplev ren dansglädje! Lär dig dansa salsa eller njut av en häftig dansshow. Vi skräddarsyr kurser och shower efter Era önskemål. Vi ger Er Salsaklasser.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Tävlingens syfte TBS Stockholm vill att unga engagerar sig. Unga ska få möjligheten att göra skillnad, både i sitt eget liv och i andras. Därför bjuds.
Advertisements

Det problemorienterade föräldrasamtalet Hur reagerar du själv när du ska få veta något jobbigt?  Ni kan till exempel föreställa.
AKTIESPARARNA ÖSTERSUND Presentation
Vi utvecklar människor. Människor utvecklar företag Utvärdering Säljutbildning Öppen utbildning Vt 2010 Utbildare: Johan Skogström Plats: Consensus Utvärderingen.
Säker i butik Gratis utbildning på Internet
Harley Owners Group Gothenburg Chapter Sweden.
Utan spaning – ingen aning
Barnanpassad utredning
•Vill du vara med och lösa case från organisationer inom ditt ämnesområde? Vill du testa dina kunskaper mot en möjlig framtida arbetsgivare? Tävla med.
Patientenkät sommaren -13
Att kläcka och vaska idéer
Välkomna till Höstkonferens Svenska Skyttesportförbundet Så här tänker vi dagen…. •Vad har hänt i processen så här långt? •Välkomna.
”Tidigare har läraren skrivit hur det har gått för mig i skolan som mamma och pappa fick läsa hemma. På utvecklingssamtalet har mest de vuxna pratat och.
Affärsplaner för samhällsentreprenörer?
Leva livet alla åldrar tillsammans: Vi är en internationell rörelse som vill spegla Guds rike med vår livsstil, låta familjen vara den grundläggande.
Hej Jag heter Rasul Saadati och är färdigt utbildad Systemkonsult på QD- System AB. Jag är bäst på installationer, administration och klientsupport. Mina.
Servicekunskap Lektion 1 s 7-14
Möjligheternas ö TJÖRNS KULTURVECKA 27 SEPT – 5 OKT 2014.
Hur påverkar musik människor?
Reklambudskap Varför går vi på allt?.
Samma fast olika eller olika fast samma?
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
FaR® på Hisingen Anders Esko, leg sjukgymnast
Nivå- Bas Ämne: Human Resources & Volontärsamordning Modul 1: Introduction till volontärsamordning DU 1.1:Introduktion till ideellt engagemang Vad är ideellt.
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
Läroplansträff förskolan
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
 Tullinge SK Verksamhetsidé Värdegrund Vision. Tullinge SK, Verksamhetsidé Tullinge SK erbjuder aktiviteter inom orientering, mountainbike och längdskidåkning.
Korpen 2010 Inbjudan till:. Korpen Nu är det dags att anmäla innebandylaget Det här är inbjudan till kvalspelet av Sweden Floorball Cup 9 januari
 I denna bilaga ger vi en kortfattad presentation inom olika områden gällande träning och hälsa som vi erbjuder på Forma träningscenter.  Kontakta gärna.
VÄLKOMNA! ELEVLEDDA UTVECKLINGSSAMTAL S:ta Gertruds skola, Sigtuna.
If you want to build a ship, don´t herd people together to collect wood and don´t assign them tasks and work, but rather teach them to long for the endless.
Välkomna Föräldramöte EIF F01/ Sammanslagning av F01/02 Föräldramöte EIF F01/02 Bakgrund Förväntningar Dagsläget.
Tiden är kort. Presentation av eventuellt nya deltagare Förra minnesanteckningarna Sammanställningen från Workshopen Hur fortsätter vi? Nästa möte Workshop.
Förhandstitt på klubbens excellensprocess Följande bilder används under en CEP- kurs.
1 Resultat ASCA-enkät SAS Group Club Sweden Vintern 2006.
BO OCH LEVA. Jag ska resa ett halvår och tänkte slå två flugor i en smäll – min kompis behöver en lägenhet och jag slipper betala hyra, så jag hyr ut.
Ungdomsråd i region Mitt. Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja.
Viva Brasil Event Dans- & Show ” Vi skapar event och upplevelser som du sent ska glömma ” O NLY PROFESSIONAL DANCERS! R ICH CLOTHES AND FANTASIES! I NCREDIBLE.
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
11. Leda transnationella projekt. Att leda transnationella projekt Det är bäst om partnerna möts innan ansökan görs Det är mycket viktigt att komma överens.
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Jag heter Sussi.
Berga hem- och skola. Därför en hem- och skolaförening! En ideell och fristående förening som aktivt arbetar för samarbetet mellan föräldrar-skola-samhälle.
Att besöka skolor Camilla Bergvall, ordförande Djurens Rätt Helsingborg & Hanna Eriksson, vice ordförande Djurens Rätt Helsingborg
Kroppsideal & idrott Idrott, träning och kroppsuppfattning
Cofoten klimatberäkningar Grundkurs – info
Viva Brasil Event Dans- & Showföreställningar ” Vi skapar event och upplevelser som du sent ska glömma ” O NLY PROFESSIONAL DANCERS! R ICH CLOTHES AND.
Läroplansträff Välkomna!.
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
En kurs för att hitta din affärsidé
Korpen INNEBANDYCUPEN november 2009 Ring för Info/anmälan Inbjudan till: Årets roligaste Innebandy-Cup Komplett inbjudan och info på:
Föräldramöte den 21:e mars 2013 Klubblokalen, Engvallen 18:00-19:30
Vad är det styr hur du mår på din arbetsplats?
SLUGs Medlemsundersökning Resultat och kommentarer från studenterna
Affärsplaner för samhällsentreprenörer? Distanskurs i SHE 4 april 2011 Fredrik Björk, Malmö högskola.
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
I ponnycupen åker en ridskolas elever till en annan ridskola för att tävla på deras ponnyer. Det är samma ponnyer som går för båda lagen. Antalet matcher.
Medlemsmodellen SPF 26 november Om Medlemsutveckling Vi jobbar med förhållningssätt, metoder och strategier för att öka er förmåga att rekrytera,
MAKTLEKAR.
/Manal, Melissa, Nicole och Michelle
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Programförslag! Genomförande av diskussionsgrupperna Hur väljer man grupp? Någon dokumenterar i punktform vad ni kommit fram till i er grupp.
/ 1 Hej på er! Det är lätt & rätt att återvinna!.
Livsfrågor Vad är meningen med livet? Vem är jag egentligen?
Träna svenska A och B Häfte 13 Sport.
Spelar- och föräldramöte
Hemuppgifter 9 Grundkurs.
Dialog för naturvård Claes Svedlindh Naturvårdsverket
Föräldramöte Agenda: Seriespel under säsongen
Presentationens avskrift:

Upplev ren dansglädje! Lär dig dansa salsa eller njut av en häftig dansshow. Vi skräddarsyr kurser och shower efter Era önskemål. Vi ger Er Salsaklasser Shower Glädje På Företagsfesten Kick-off Konferens Evenemang Möhippor/Svensexor Privatlektioner Vi är ett äkta salsapar som vunnit tävlingar både i Sverige och utomlands. Vi har deltagit i TV i Sverige och i Chile. Våra klasser och shower genomsyras av glädje, fart & rytm. För information och bokning Kontakta Martin & Marie-Michèlle Ask tfn: ,

Salsakurs och show på personalfesten Vill ni lära chefen att leda på ett bra sätt? Salsa är något som förenar. Samtidigt som det är väldigt roligt och socialt. Krydda till personalfesten med en häftig salsashow med en efterföljande intensivkurs i salsa. Vi skräddarsyr salsakurser och shower till Er personalfest, kick-off eller konferens. Det vore väl kul att dansa skjortan av kollegorna? För information och bokning Kontakta Martin & Marie-Michèlle Ask tfn: ,

Salsakurser på gym Idén med salsakurser på gym är något vi med framgång praktiserar. Vi har märkt att det finns ett stort dansintresse bland gymmedlemmar, ett intresse de kanske inte realiserat förut. Fördelen med att vi kommer till gymmet och har kurs är att det blir i en miljö där deltagarna känner sig hemma. Vi får också ofta höra att deltagarna tycker det är så roligt att de kan göra något tillsammans med sin partner, kompis eller syskon. Att låta icke-medlemmar delta i kurserna medför också att gymmet kan passa på att knyta till sig nya medlemmar. Konceptet grundar sig på att gymmedlemmarna betalar en kursavgift, utöver terminsavgiften, för att delta i kursen. Hur vi sedan delar upp inkomsterna diskuterar vi fram, men det är något vi båda kommer att tjäna på. Upplägget och kurspriset är något vi kan anpassa efter Era önskemål. Här kommer ett förslag: Kursens längd: 6 x 75 min, 1 gång i veckan (per gym) Kurspris: 600 kr Det går bra att anmäla sig ensam eller parvis. Efter avslutad grundkurs kan en fortsättningskurs startas parallellt med en ny grundkurs. Rabatt för gymmedlemmar kan tillämpas. Om det visar sig bli ojämn fördelning mellan könen kan rabatt tillämpas om man anmäler sig parvis. Hur vi gör med administration och reklam för kursen kan vi diskutera. Vi kommer till Er och bidrar med vår salsakompetens, rytm och glädje.