Nepalmössan med knut Alla mått inkluderar sömnsmån Jag fick lära mig den här varianten av en släkting i USA. Det finns alltså inte något mönster utan jag.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Kurs av Christina Bodén
Advertisements

Fotboll I fotboll så finns det utespelare, målvakt, domare och linjedomare och så finns det olika positioner för utespelarna.
En inblick i en del av marknaden
Maltwhiskyns hemligheter •Whiskyns hemligheter beror i stor del på dess geografiska belägenhet. Maltwhiskyns hemligheter.
Mer om Figurer och Bilder i PowerPoint
Hur kan jag vara viss om min tro?
Om undersökningen Läsanvisningar för resultatdiagrammen
Källkritik.
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Vårdande/stödjande handlingar inom kommunala boenden Delrapport 7
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
FUNKTIONSSKATTNINGSSKALA
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
Markera/välj bilden till höger och kopiera den till klippbordet med ctrl-c. Flytta till Photoshop och öppna ett nytt dokument i menyn eller med.
Slöjd Presentation! Av: Malte Bergman.
IT-kompetens Svenska & Engelska. IT-kompetens Svenska & Engelska.
Inledning Vi har valt mikrovågsugnen som tekniskpryl.
- Konsten att ge feed-back
cobas® 4800 CT/NG Test Provtagningskit
Process beskrivning av valfri produkt Martina Rosenback 2002
Att skriva en artikel.
5. Grafiska objekt Redan på övning fem av sex! Här handlar det om att rita själv, färglägga och att låta kreativiteten flöda. Något för dig? Ritverktyg.
Vill du lära dig kort division?
Malin Junerfält Mitt Syslöjdsarbete.
Den magiska tråden. Jag har gjort en höst halsduk. Den skulle vara varannan varm färg och varannan kall färg. Jag har bytt färg flera gånger.
Garnteknologi 2sv hösten 2002
Lektions- och redskapsplanering Förslag för Barngrupper
IT-kompetens Svenska & Engelska. IT-kompetens Svenska & Engelska.
kfjkfhkjdsfhkjshfkjs
MaB: Andragradsekvationer
Byxor till handdocka.
Pathfinding. –Vad är det? –Sökning från A till B.
LHC 98 ors spelidé 2010/11 Försvarszon
Fotosyntesen.
Vi syr pennfack till färgpennorna
Luffarslöjd Trådslöjd
LEDARSKAP & METODIK Kristina Yondt
Ordkunskap Ord och begrepp som används för att uttrycka känslor, kunskaper och åsikter. Ords och begrepps nyanser och värdeladdning.
Problemlösning Veckodagsproblemet Gissa talet Siffersumman.
Löpteknik TFK Löparläger 12-13/
Övning 4 Ritobjekt.
Sköldpadda. Material: Bomullsgarn I grönt och rosa. Och de verktyg jag använt är en virknål, sax och en rya nål.
Borr och klippövning Utrustning. 2st Kakelplattor
Att besöka skolor Camilla Bergvall, ordförande Djurens Rätt Helsingborg & Hanna Eriksson, vice ordförande Djurens Rätt Helsingborg
Grupparbete kuddfodral – sociala medier
Kroppsideal & idrott Idrott, träning och kroppsuppfattning
Välkomna!.
FRÅN TANKE TILL FÄRDIGT PLAGG
En guide för arbeten i SO
Google SketchUp Del 1.
Grunder i att läsa och använda kartan
Diskussionstillfälle 4
Brännare, fanta/ölburk med lite vatten i, vattenbad vid sidan om Vi värmer Fantaburken tills vattnet börjar koka, sedan vänder vi den hastigt ner i ett.
Styckeindelning.
SY NYCKELBAND.
Min handduk ht 2013! Av: Ronja Petarsson! .
Vem är jag, Vem är du?.
”Den magiska tråden” Till detta arbete valde jag att brodera. Jag har broderat en katt efter ett färdigt mönster. Broderiet har jag sytt med plattsöm,
Positioneringar driver den sociala processen copyright thomas åström 1. Positioneringarna driver den sociala processen framåt. 2. Drivkraften är det som.
Handledsvärmare ****************** **************** 
BESÖKET PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN VI HAR VARIT PÅ STUDIEBESÖK PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN. ÅTERVINNINGSCENTRALEN ÄR EN SOPTIPP DÄR MAN KAN SLÄNGA SKRÄP SOM.
Hur får vi Sigbox att bli en helhet? BFL, SUA, IKT.
Maskeradkläder Julia och Ei Mer. Vi fick uppgiften att göra maskeradkläder till förskoleklassen på lärcenter. Vi gick till dem för att höra vilket plagg.
Spelidé – 2014 Därför är det viktigt att:  Alla deltar i anfall: spela bollen framåt med hela laget för att försöka göra mål.  Alla deltar i försvar:
ÖVNINGAR P03 v Roberth Bromér. Bollteknik I denna organisation har varje spelare var sin boll, och en egen yta att jobba i. Spelaren tar med.
Slöjd Glumslövs skola Hösten 2017
Träningspass 3 (passning, bollkontroll,anfall)
Sommarträningsprogram 2017 VHK F03
AIK P03, V33-10, måndag, Driva / Vända / Bollbehandling, steg 1: ca
Presentationens avskrift:

Nepalmössan med knut Alla mått inkluderar sömnsmån Jag fick lära mig den här varianten av en släkting i USA. Det finns alltså inte något mönster utan jag har försökt återskapa stegen jag gjort. Nepalmössan med knut Alla mått inkluderar sömnsmån Jag fick lära mig den här varianten av en släkting i USA. Det finns alltså inte något mönster utan jag har försökt återskapa stegen jag gjort.

Två likadana delar, sy ihop räta mot räta. Längd från botten till toppen, 11 inches Grain of fabric Stretch of fabric. Längd 7,5 inches Märkning så att delarna i mössan hamnar rätt. 3,75 inches från kanten. Två likadana delar, sy ihop räta mot räta. Längd från botten till toppen, 11 inches Grain of fabric Stretch of fabric. Längd 7,5 inches Märkning så att delarna i mössan hamnar rätt. 3,75 inches från kanten.

Delarna när de är ihopsydda. Jag har använt en overlockmaskin men det går lika bra att använda an vanlig symaskin. Se bara till att sy med en söm som är lite elastisk, typ trikåsöm och trimma bort lite av tyget runt sömmen så att det inte blir för tjockt när man vänder mössan rätt. Delarna när de är ihopsydda. Jag har använt en overlockmaskin men det går lika bra att använda an vanlig symaskin. Se bara till att sy med en söm som är lite elastisk, typ trikåsöm och trimma bort lite av tyget runt sömmen så att det inte blir för tjockt när man vänder mössan rätt.

Sy ihop center back seam, räta mot räta. Pressa sömsmånen. Stretch of fabric, 7 inches Markera i hörnet för att kunna passa ihop med övriga markeringar så att mössan blir rak. Grain of fabric, 5,5 inches. Denna del placeras på en vikning. Tyget är alltså vikt där. Center back seam. Markera i hörnet för att kunna passa ihop med övriga markeringar så att mössan blir rak. Sy ihop center back seam, räta mot räta. Pressa sömsmånen. Stretch of fabric, 7 inches Markera i hörnet för att kunna passa ihop med övriga markeringar så att mössan blir rak. Grain of fabric, 5,5 inches. Denna del placeras på en vikning. Tyget är alltså vikt där. Center back seam. Markera i hörnet för att kunna passa ihop med övriga markeringar så att mössan blir rak.

Ihopsydd. När den är ihopsydd vik ner den på längden, aviga mot aviga. Pressa. Ihopsydd. När den är ihopsydd vik ner den på längden, aviga mot aviga. Pressa.

Nåla ”mudden” mot avigsidan på mössan. Se till att markeringarna matchar! Nåla ”mudden” mot avigsidan på mössan. Se till att markeringarna matchar!

Sy sedan samman de tre lagren runt om. Det blir alltså tre lager med själva mössan (ett lager) och ”mudden” (två lager då den är vikt). Vänd sedan mössan rätt. Här med ”mudden” nerfälld. Vänd upp ”mudden”. Sy sedan samman de tre lagren runt om. Det blir alltså tre lager med själva mössan (ett lager) och ”mudden” (två lager då den är vikt). Vänd sedan mössan rätt. Här med ”mudden” nerfälld. Vänd upp ”mudden”.

Knyt en knut av mössans topp! FÄRDIG! Knyt en knut av mössans topp! FÄRDIG!