Instruktioner BF12A – BF12B

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

LinkedIn som en tjänst för nätverksbildande Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Integrationsplats För ett mänskligare och tryggare Göteborg.
Hur kan vi arbeta mot mobbning. eller Hur kan vi arbeta för vänskap
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
FTFs motionsskola.
Att hålla lektion i ämnet Idrott & Hälsa
Ny frikostighet Filipperbrevet. Paulus tar emot – och ger…  Tar emot Jesu tilltal  Ser klart  Får förlåtelse  Får förtroende.
Diskussionsfrågor för gymnasiearbetet – yrkesprogram
Metodstöd.
ISPS ÖVNING 1 Lossning av farligt gods
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Verksamhetsplan Näringslivsrådet Tomelilla bildades hösten 2011 och första protokoll förda mötet hölls den 5 december 2011.
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
Syo PRAO ver. 3.0 Välkommen till presentationen av Syo PRAO Vi kommer att gå igenom de flesta funktionerna i Syo PRAO.
Personligt brev – din egen form av marknadsföring!
Vad vi jobbar med • Folder på anslagstavlan • Veckobrev • Bloggen Hur tycker ni det fungerar med bloggen?
Att välja till gymnasieskolan ………är en process som pågår……
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
Boo Fotbollsförening - en förening att vara stolt över Boo FF vill tacka er för året och önska er alla ett riktigt skönt avslut på 2013 Vinterträningen.
Skolval – HT 13 • ”Flyer” - mitten av december till ”måsteväljare” • Annons i Nacka Värmdö posten – vecka 2 • Skolvalsperiod i år 10 – 31 januari.
Självständigt arbete 15 högskolepoäng på Statistik III
Internet Den som söker han finner. Internetkunskap (Ingela Ek) Fem vägar till en hemsida 1. Given adress 2. Hämta en adress från dina favoriter 3. Använda.
Servicekunskap Hur vill du jobba med boken?
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Samtalet På Arbetsplatsen.
APL BF Vecka (5 v) Undantag: torsdagar 8.00 – torsdagar 8.00 – fredagar 8.00 – 9.30.
Välkomna på information om gymnasievalet!.  Valet görs på  I januari får alla elever i åk 9 inloggningsuppgifter.
Intervju inför ViV-projektet.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Boo FF vill tacka er för året som gått och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu.
Min första kontakt med arbetslivet
Pronomen Tryck på F5 på tangentbordet för att börja.
Hjärta eller hjärna? Susanne Håkansson Karriärvägledare
Läroplansträff förskolan - betydelse av förhållningssätt och syn på barn för att lyckas med pedagogisk dokumentation Välkomna!
Läroplansträff Välkomna. Program för förmiddagen 8.30 Uppföljning av lektioner som planerades förra gången. Berätta för varandra gruppvis om.
PRAO Praktisk arbetslivsorientering
Arbetslös.
Strömslundsskolans Värdegrund.
APL årsk. 1 BF12AB 2013 v 7 – 12 Alla dagar i veckan.
Matematiklyftet Märta-Stina Gahlin Lundberg
Vårdnadshavarinloggning Tallkrogens skola
Prao Vecka 40 (29 sep - 3 oktober)
Modul 5 Att söka arbete.
Praktisk arbetslivsorientering
Personligt Brev ”Berätta om dig själv!”.
Groupwise – skicka mail
Jobbskuggning 8A och 8B Vecka 17 mån och tis 20 och 21 april 8C och 8D
Gymnasial lärlingsutbildning
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
Välkommen till utbildning som yrkesföreläsare! Vad gör Tria Trias samarbete med ST, SKTF och Unionen Yrkesföreläsningar Ditt uppdrag Hur går det till?
Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.
Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och.
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
Vem är jag, Vem är du?.
DEMOKRATI Skriv ner dina tankar kring begreppet Demokrati. Vad betyder det för dig? Vad tänker du när du hör ordet? Går det att föreställa sig hur det.
| Föredragsnamn, Föredragshållare, ååmmdd Snart dags för Saco Studentmässa 4 december 9-16 på Stadionmässan.
Lagledarträff fotbollen 2015
Caroline Hansson, Pilbäckskolan
Varför läsa ett språk till i åk 8 och 9?
PROJECT NO – UK/13/LLP-LdV/TOI-624
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Valberedningen Ordförandeseminarium 2015 Malmö. Eva Ahlqvist Bengt Westling Anikka Holstein Björn Hoffman.
BIG DATA. Så här går det till : Varje webbplatsbesök används för att bygga upp en personlig profil. Den kan innehålla information om personliga intressen,
Bild 1 EXAMENSARBETET KANSKE STARTEN PÅ DIN NYA KARRIÄR…
PRAO ÅK 8 VECKA nov Din studievägledare och kontaktperson på skolan: Mimmi Linden
Studie- och yrkesvägledare Finns på skolan: Måndag – Fredag
APL/praktik Riksgymnasiet Tullängsgymnasiet
PRAO Praktisk arbetslivsorientering Katarina Norra
PRAO vecka 48 (27 november- 1 december)
Presentationens avskrift:

Instruktioner BF12A – BF12B APL placeringar 2013 Instruktioner BF12A – BF12B

Listorna: Finns inlagda på FC tomaten – APL BF12. En lista för varje klass som bilaga. Listan har 4 spalter.

Listorna: Elev – namnen står i klasslistordning. APL plats – står vilken din APL plats är. Vill du veta mer? Sök på kommunens hemsida som har bra information. Eniro ger basinformation. Handledare – din handledares namn och mail adress. Kontaktperson – om handledare saknas i den rutan får du all information om det via kontaktpersonen.

Varje elev ska: Ta kontakt med handledare eller kontaktperson. Boka ett förberedande besök v 2-4. Det går också bra att göra ett besök i december. Lämna ditt namn, mobilnummer eller mail. Du får genom besöket reda på: Vart du ska vara. Träffa din handledare och andra på arbetsplatsen. Du får möjlighet att visa vem du är. Din första APL dag planerad. Arbetstider.

APL platserna: När du fått kontakt ska du meddela din mentor om det. Problem? Ta upp det med din mentor direkt! Alla handledare och kontaktpersoner har fått mail så de vet att du ska ta kontakt med dem nu. De förväntar sig att du hör av dig!

APL Varje plats som tar emot en elev gör det för att de är intresserade av ha en elev. Varje elev som gör ett gott och bra intryck banar väg för nästa års elev som ska ut. Alltså är ni välkomna då andra elever före er gjort ett bra jobb! Handledarna får ingen ersättning för att ni är där. Det är ett extraarbete för dem att ha en elev. Se till att det blir ett lönande extraarbete! Ni är välkomna som en extra arbetskraft ute i arbetslivet.

Handledarkonferens Alla handledare bjuds in på en Handledarkonferens v 6. Då får de information och bjuds på fika. Kommer er handledare tar ni hand om henne/honom. Handledare som inte har möjlighet att komma får information på nätet.

Din uppgift blir: Att förena teori med praktik Vår garanti till våra handledare är att ni har lärt er i era kurser. LYCKA TILL!