Lätta fakta om bin, humlor och getingar

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Berättande texter Kännetecken för berättande texter –
Advertisements

Bestar möt myternas djur
Tröst hos Pinto Av Inger Frimansson Kona-klubben del 4.
Linux Uttagningen Av Maths Claesson Del 1.
Anne Frank Historia.
När Ella fick plaströr i öronen
Inbjudan till grillfest i vårt nya fritidshus.
Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.
Människorna i Bambuchaparken. Familjen Eriksson Jonny Eriksson •Jonny är 14 år. •Jonny är storebror och är snäll, rik och skojig. •Han går i skolan och.
Sagan om Piffy.
En Dag i Ramadan Ramadan
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Satsdelar.
Barnanpassad utredning
Välkommen Jag heter Bettan Källgren och arbetar här på Stodeneskolan som lärare i special-pedagogik. Jag har utbildat mig ”extra” i bl a Läsmetodik, alltså.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Så sjukt kär, Kyssas typ, Läskigt nära, Helt slut, Nästan nakna, Så grymt skönt Serie av Mårten Melin Måns är sjukt kär i Emma. Han vet vad han vill, han.
medan alla andra omkring dig log. Så lev ditt liv med ett leende,
PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer.
• Frågeledaren är den som vet svaren. De finns under en länk på sidan i kalendern. • Ni behöver antingen en 12-tärning eller två vanliga tärningar. • Slå.
Geografiska begrepp svåra ord
Skagen 2004 Torsdag morgon kl.08:15 lastades bilar med både spelare och material och resan till Danmark och Skagen kunde börja. Fint väder och lugnt.
Åk 9 - året då det händer -.
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
Fladdermöss Av Bengt-Erik Engholm Fladdermöss finns överallt men de är hemliga och spännande. Det finns superhjältar som klär ut sig till fladdermöss.
MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.
Hur bör samhället organiseras
Presenterad av Susanne Jerkenstam
Sagan om björnen.
Projekt pinnar.
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Chefen tittar förtvivlad på sin klocka och upptäcker att hans underordnad inte kommer att komma i tid för att hålla ett mycket viktigt seminarium på en.
Och då tappa jag min blebled och jag letade över allt men jag hittade inte min blebled jag letade över allt inne.
Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och.
Pronomen Tryck på F5 på tangentbordet för att börja.
De tävlande börjar med att skriva in sina namn i resultattabellen. PerUllaIngaEgon Per börjar slå med två sexsidiga tärningar. Han får 5 och 2. Gränsvärdet.
Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt.
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
De försvunna monstret Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom.
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
Luncha och lär! hjälpverb.
PerUllaIngaEgon 1.Skriv in de tävlandes namn. 2. Per börjar slå med två tjugosidiga tärningar. Han får 15 och 5. Gränsvärdet för första höjden är =10,
Marcus berättar lite om sig själv
Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Mening eller fråga TRYCK F5.
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Luncha & lär! Tänka, tycka eller tro?.
Av: Ninni Byrestam. Eleverna (faddrarna) i klass 3A fick ett uppdrag… Välj en bok som du tror att ditt fadderbarn tycker om. Öva på att läsa boken med.
Den magiska dörren.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Du och jag Av Katarina von Bredow
strumpmanen och superhjältarna Författare av Dan och Lotta höjen. Bilder Ingela p Arrhenius. Strumpmannen är en superhjälte han redar folk.Nästan.
Vad äter du monster? Av Jens Peter de Pedro och Lotta Geffenblad Vad äter trädgårdsmonstret, sjömonstret, himmelmonstret, skrotmonstret, garderobsmonstret.
Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer.
Ärtan på Prinsessan Av Embla Björk.
Huvudsatser och bisatser
Bokrecension av: Lisa Nauclér Samuelsson Titel: Super snuten Sune med rätt att snokaTitel: Super snuten Sune med rätt att snoka Författare: Sören Olsson.
MAKTLEKAR.
Det är tisdag och Björn ska på sin första ishockeyträning. Han skakar i hela kroppen av nervositet. Han har aldrig stått på några skridskor förut. När.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Inte störa – inte förstöra
HEJ! Nu ska jag visa en presentation som jag har gjort. Hoppas du gillar den :)
Läskalas och jubileumsyra! av Katinka Borg, Regionbibliotek Region Jönköping Det är mörkt klockan sju i november. Oavsett om det är morgon eller kväll.
Simhallen När, vem, vad, var Rubrik
medan alla andra omkring dig log. Så lev ditt liv med ett leende,
Vad tycker du om boken Stjärnlösa nätter?
PÅ VECKOSLUTET... DET KÄNNS... TILLSAMMANS MED...
Fortnite.
Presentationens avskrift:

Lätta fakta om bin, humlor och getingar Av James Maclaine Det finns skillnader på hur getingar ser ut. Vad är lika och vad är olika? Kan alla flyga? Vilka bor i samhällen? Hur bygger en del bo. Vad äter dom och hur hittar de dit? Vad är farligt för dom och hur gör de honung? Det och många fler frågor får man svar på i boken.

Det var så roligt Hej, sa Petronella Av Lennart Hellsing och Charlotte Ramel Sångerna ”Det var så roligt jag måste skratta”, med roliga bilder att man verkligen måste skrattar. Och ”Hej, sa Petronella ifrån Plaskeby det är tid att fälla upp sitt paraply.

Koko och Bosse törs inte Av Lisen Adbåge Koko och Bosse är i simhallen. Bosse törs inte vara naken och duscha. Koko törs inte hoppa från kanten. Bosse törs inte hoppa från trampolinen. Sen fastnar Bosse inne på toaletten.

Vem bus-ringer? Av Carin Wirsén Egon har en mobil. Han spelar spel på den. Alma får låna mobilen ibland. Alma får Mias gamla mobil. Alma bus-ringer till Egon. En bok för den som börjat läsa.

Fille och Gonkan hos sjörövare Av Roger Hansson När Fille och Gonkan ska sova över hos mormor och morfar tänker de att det blir tråkigt. De har ingen TV eller dator bara en död fisk i ett akvarium. Men det blir inte alls tråkigt för på natten händer det något.

Konungen kommer Av Jo Salmson Första delen i ”Maros resa” Maro ska bli page till kungen och lämna Vikaborgen. Han skäms och rida sin gamla urvuxna ponny, han vill rida de vackra stora hästarna som riddarna har. Men han misslyckas och hur ska han vinna konungs förtroende igen?

Londonmysteriet Av Suzanne Mortensen Clara Dickens tar med Svana och Svante till London. När de kommer ber hotelldirektören Dickens detektivbyrå om hjälp. Vad har det mystiska paret i rum 22 för skumma planer?

Piratens ö Av Anna Jansson Emils klass ska åka till Gotska Sandön. De ska sova över och grilla men alla blir sjösjuka på båten dit. De får släpa sin packning över hela ön och sen försvinner både strömmen och maten. Nu blir det Emils tur att lösa mysteriet.

Utflykten Av Peter Arrhenius Lekparken är stängd men det kan inte Leo och Lina läsa. Pappa vill att de ska packa matsäck och ha ett kanotäventyr. Överallt ser de skyltar men vad står det?

Monstermöte Av Ewa Christina Johansson Skolan ska ha fest och alla ska vara utklädda som monster men Axel har missat det. Loke är läskigare än vanligt som zombie. Men han upptäcker att en del är riktiga monster.